A COMMON WRITER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A COMMON WRITER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.958.173

Publication

15/01/2014
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I1111(i~~m~~~n

1 1680

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

MUSSE!»

ci 6 JAN ZO~

Griffie

Ondememingsnr : 0835.958.173

Benaming (voluit) : A Common Writer

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leysstraat 34

1000 Brussel

Onderwerp akte ; ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 1847§5 W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig december tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A Common Writer", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Leysstraat 34, hierna "de Vennootschap",' volgende beslissingen genomen heeft

1° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, beslissing toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en bijgevolg ontbinding en dadelijke sluiting van de vereffening van de Vennootschap in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

De vergadering besliste eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen. , 20 Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de Vennootschap werden neergelegd en zullen bewaard blijven gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 1000 Brussel, Leysstraat 34.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan mevrouw An-Sofje Leenknecht, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De $aedeleer en Partners", die te dien einde woonstkeuze doet te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 4°bis van het Wetboek van registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2013
ÿþMod Word 11.1.

E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MIE11111111 BRUSSEL

3 1 GSZT







Ondernemingsnr : 0835.958.173

Benaming

(voluit) : A COMMON WRITER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leysstraat 34, 1000 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, benoeming zaakvoerder

Uit het bijzonder verslag van de enige vennoot dd 30 juni 2013 blijkt dat:

- De enige vennoot, An-Sotie Leenknecht, beslist om Mevr. Kathleen Desmond, wonende te Leysstraat 34, 1000 Brussel, met rijksregistemummer 84.08.28-510.82, te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder, en dit met onmiddellijke ingang. Mevr. Kathleen Desmond krijgt kwijting voor haar bestuur over de ganse periode van haar mandaat..

- De enige vennoot, An-Sofie Leenknecht, beslist om zichzelf, wonende te Leysstraat 34, 1000 Brussel, met; rijksregisternummer 84.01.30-210,79, met onmiddellijke ingang voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder. Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt door de algemene vergadering.

De enige vennoot volmacht geeft aan Dhr. Joris De Saedeleer, boekhouder-fiscalist, wonende te Ninove, Denderhoutembaan 64, om de wettelijke publicatieverplichting in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en te verzorgen en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, het ondememingsloket en het sociaal verzekeringsfonds af te handelen.

Tegelijk hierbij neergelegd: voornoemde bijzonder verslag van de enige vennoot dd. 30 juni 2013

Joris De Saedeleer

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 22.08.2013 13450-0220-012
13/05/2011
ÿþ ?Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



w 1107115

111

b

SI

0 3 PIA1 Z011L

BRUSSEL

Griffie

; Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : A Common Writer

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Leysstraat, 34

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op negenentwintig april tweeduizend en elf, voor Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat

Mevrouw An-Sofie Marie-Rose Liesbeth LEENKNECHT, wonende te 8800 Roeselare, Groene-Herderstraat:

29,

volgende vennootschap heeft opgericht :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;

draagt de benaming "A Common Writer".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Leysstraat 34.

DOEL.

Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening als:

voor rekening van derden, als zelfstandige vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-het verlenen van allerlei advies- en/of dienstenfunCties op het vlak van marketing en public relations,

publiciteit en promotie, communications, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand en alle;

mogelijke aanverwante en aanvullende activiteiten;

-het ontwikkelen, bewerkstelligen, produceren, uitvoeren, coordineren en commercialiseren van allerhande:

programma's, formats, concepten en ideeën inzake reclame, events, advertising, publiciteit, public relations,.

" promotie, webdesign, communicatie, grafische vormgeving, lay-out, copy-writing, editing, fotografie, printing, videoproductie;

-het verlenen van alle mogelijke diensten en adviezen (consultancy, studie, expertise) aan personen en. bedrijven inzake juridische, commerciële, administratieve, financiële, organisatorische en. bestuursaangelegenheden;

-het uitvoeren van alle schriftelijke en mondelinge vertaal- en tolkopdrachten;

-het voorbereiden, onderzoeken, ontwikkelen en realiseren van audiovisuele en journalistieke producties;: het realiseren van artikels, reportages en interviews voor de geschreven pers, evenals het schrijven van' boeken;

" -het organiseren van evenementen, congressen, seminaries en lezingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het; aanleggen, het ordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet: onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals; de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de: ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die recht streeks of onrechtstreeks betrekking hebben; op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b)' uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard; ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van;, aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor, eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van: leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

835.95 8.4?3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van negenentwintig april tweeduizend en elf.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door Mevrouw An-Sofie Leenknecht, voornoemd, ten belope van de totaliteit van de aandelen, zijnde honderd (100) aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van zesenzestig ten honderd (66%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00 EUR) euro.

Het kapitaal werd gedeeltelijk volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8926913-30 bij "Dexia Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 april 2011 afgeleverd bankattest.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over d

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming .

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw Kathleen Faye

DESMOND, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 8800 Roeselare Groene-Herderstraat 29.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 29 april 2011 en zal worden afgesloten op 31

december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN "

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Saedeleer en Partners", die te dien einde woonstkeuze doet te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt v6ôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A COMMON WRITER

Adresse
LEYSSTRAAT 34 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale