ARIBA BELGIUM

Divers


Dénomination : ARIBA BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 471.592.818

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14102-0026-015
03/07/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mord Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0471.692.818

Benaming

(voluit) : ARIBA BELGIUM

(Verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: INTERLEUVENLAAN 5 - 3001 LEUVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De raad van bestuur van 30 juni 2014 van de vennootschap ARiBA BELGIUM NV heeft beslist om de

maatschappelijke zetel te verplaatsen

van: tnterleuvenlaart 5

3001 Heverlee (LEUVEN)

naar: Olympiadenlaan 2

1140 Evere

EVANS Andrew

Bestuurder

-1.9 Ghl_b1311

2k JUNI 201/f

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven,

rlifie

quomos

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11/08/2014
ÿþI II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vartrefele

egdiontvangen

31 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koorgêndei Bruss;e1

Ondernerningsnr : 0471.592.818

' Benaming

(voluit) ARIBA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Olympladenlaan 2, 1140 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging van voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen tussen SAP BELGIUM  SYSTEMS APPLICATIONS AND PRODUCTS NV (overnemende vennootschap) en ARIBA BELGIUM NV (overgenomen vennootschap)

Op 30 juli 2014 werd door de bestuursorganen van SAP BELGIUM SYSTEMS APPLICATIONS AND' PRODUCTS NV, enerzijds, en ARISA BELGIUM NV, anderzijds, een voorstel tot een met fusie door` overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt, waaruit het volgende blijkt:

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, lid 2, 1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen

SAP Beigium  Systems Applications and Products NV, naamloze vennootschap, met maatschappelijke;

zetel te Olympiadenlaan 2, 1140 Brussel.

De vennootschap is Ingeschreven in het reohtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0441.797.980

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel

" -de marketing en promotie van de licentie die dcor de groep werd ontwikkeld en de verdeling van software en alle producten die daarop betrekking hebben;

-de dienst- en adviesverlening, met inbegrip van opleiding, in het bijzonder op het vlak van het gebruik van. software en programma's, alsook het onderhoud;

-het gebruik van alle intellectuele eigendomsrechten of intellectuele eigendom, met inbegrip van know-how, al dan niet gepatenteerd, en van aile andere zaken, al dan niet beschermd door reproductierechten;

-de vennootschap heeft eveneens tot doel om deelnemingen te nemen in, Belgische en/of buitenlandse, vennootschappen en/of verenigingen;

-de aankoop, het beheer, de administratie, de verkoop of elke andere transactie met betrekking tot roerend: en onroerend goed;

De vennootschap zal haar activiteiten hetzij voor eigen rekening, hetzij in samenwerking met derden, hetzij: voor rekening van derden uitoefenen..

De vennootschap kan alle onderzoeksprogramma's opzetten met betrekking tot nieuwe producten of processen, alsook alle brevetten, licenties en merken verwerven, exploiteren en toekennen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, op welke wijze ook en volgende de modaliteiten die zij het meest geschikt acht, kunnen realiseren.

Zij kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel dan wel gedeeltelijk, betrekking hebben op haar, maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen of daartoe bij te dragen.,

De vennootschap zal bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of anderszins kunnen deelnemen in alie ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig, analoog of verbonden is met dat van de vennootschap of dat van aard is om het doel van de vennootschap te bevorderen."

2. ARISA BELGIUM NV, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Olympladenlaan 2, 1140: Brussel.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0471.592.818. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

11 IMW910 11111

Op de laatsteblz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Het doel van de vennootschap bestaat uit de oprichting en exploitatie van lichamelijke en onlichamelijke goederen van on-lins markten voor lichamelijke en onlichamelijke goederen en het geven van de hiervoor noodzakelijke raadgevingen en diensten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doef of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan bij middel van inbreng in geld of op enige andere wijze in aile vennootschappen of ondernemingen deelnemen waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan haar doe Zij kan filialen oprichten in binnen- en buitenland?'

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, lid 2, 2° W. Venn.)

Alle " verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen vanaf 1 oktober 2014 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, lid 2, 30W. Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over te Nemen Vennootschap.

Bijgevolg, moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

D. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, lid 2, 40W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

E. Statutenwijzigingen

Aangezien het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap op heden niet voorziet in de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap die aan de Overnemende Vennootschap zullen worden overgedragen, moet er, in het kader van de voorgestelde fusie, worden voorzien in een uitbreiding van het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap.

F. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed in Vlaanderen en/of Brussel, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht valt onder de toepassing van het Decreet van de Vlaamse Raad van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering ('Bodemsaneringsdecreer), zoals herhaaldelijk gewijzigd.

G. Pro fisco verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze vereenvoudigde fusie zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117, §1 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992. Met betrekking tot de vereiste dat de fusie niet tot het hoofddoel of tot één der hoofddoelen belastingfraude of belastingontwijking mag hebben, zoals opgelegd door de artikelen 183bis en 211, §1, vierde lid, 3° Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992), wordt inzonderheid verwezen naar de motivering in de unanieme schriftelijke besluiten van de bestuurders van beide vennootschappen met betrekking tot de wenselijkheid van de fusie.

De ondergetekenden verklaren tevens dat deze vereenvoudigde fusie kwalificeert als een overdracht van een algemeenheid buiten toepassing van de BTW in de zin van de artikelen 11 en 18 § 3 van het Belgisch IIT.W.-Wetboek.

Uit de unanieme schriftelijke besluiten van de bestuurders van ARIBA BELGIUM NV dd. 28 juli 2014 blijkt tenslotte dat de bestuurders hebben beslist om mevrouw Emmy Hendricloc of mevrouw Leen Van Goethem, individueel handelend, te belasten met de ondertekening van het fusievoorstel en de publicatieformulieren in naam en voor rekening van de raad van bestuur.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Emmy Hendrickx

Bijzonder gevolmachtigde

Voor- 4 4

behotidet Tegelijk neergelegd:

aan het -fusievoorstel

Belgisch Staatsblad - kopie van de unanieme schriftelijke besluiten van de bestuurders van ARIBA BELGIUM NV houdende een ' bijzondere volmacht







Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/10/2014
ÿþmod 11.1

- *;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

OKT. 20%

ter griffie vaneleiPederi

uit

t II



*14194176*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr :0471.592.818

Benaming (voluit) : ARIBA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Olympiadenlaan 2

1140 BRUSSEL

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR SAP BELGIUM - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCESVERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ARMA BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Evere (1140 Brussel), Olympiadenlaan 2, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 30 juli 2014 door de bestuursorganen: van de naamloze vennootschap "ARIBA BELGIUM'', waarvan de zetel gevestigd is te Evere (1140 Brussel),; Olympiadenlaan 2, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "SAP Belgium-Systems. Applications and Products" afgekort "SAP Beigium", waarvan de zetel gevestigd is te Evere (1140 Brussel),: Olympiadenlaan 2, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt,. overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

20 Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vénnootschap "SAP Belg ium-Systems Applications and Products" afgekort "SAP Belgium" de Overgenomen Vennootschap "ARMA BELGIUM" bij; wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering ' noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen: Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 oktober 2014 boekhoudkundig erri vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht verricht te zijn voor rekening van de Ovememende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 oktober 2014.

30 Bijzondere volmacht werd verleend aan VZW Securex Ondernemingsloket go-Start, kantoorhoudend te" 2000 Antwerpen, Frankrijklei 63-66, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met: mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met.; het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de:j Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek deri

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.02.2013, NGL 18.03.2013 13064-0485-014
05/04/2012
ÿþ in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIlItflVIYIhINI191MI

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 6 1; .fi T Z,312

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Benaming : AR1BA BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INTERLEUVENLAAN 5 - 3001 LEUVEN

Ondernemingsnr : 0471.592.818

Voorwerp akte : ONTSLAG + BENOEMING BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De bijzondere algemene vergadering van 27 februari 2012 vande vennootschap ARIBA BELGIUM NV heeft bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen beslist om het ontslag van de huidige bestuurder LUBIENSKI Mark Casimir te aanvaarden met ingang vanaf 27 februari 2012. Tevens beslist deze vergadering om de heer EVANS Andrew, wonende te Seronera, Glebe Lane, Rushmoor, GUM 2EW Famham, in het Verenigd Koninkrijk, te benoemen als bestuurder met ingang vanaf 27 februari 2012.

LUBIENSKI Mark Casimir

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 21.03.2012 12064-0570-015
27/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f\

111 I 11Hh1fl11fl11 I IVII ~ 111

*11163234*

içierbe.#egd tor gej44e der

ftèî~tLtii1i: van Koophandel

te l..i5uvQn, tin 1 7OKT. 2019 DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming : ARIBA BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INTERLEUVENLAAN 5 - 3001 LEUVEN

Ondernemingsnr : 0471.592.818

Voorwerp akte : ONTSLAG + BENOEMING BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 15 september 2011 van de vennootschap ARIBA BELGIUM NV heeft bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen beslist om het ontslag van de huidige bestuurder Prashant Amrit PATEL te aanvaarden met ingang vanaf 15 september 2011. Tevens beslist deze vergadering om de heer Christopher CAVANAUGH, wonende te 100 Pinewood Court, Pittsburgh PA, 15202, in de Verenigde Staten van Amerika, te benoemen als bestuurder met ingang vanaf 15 september 2011.

LUBIENSKI Mark Casimir

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 06.04.2011 11078-0360-017
23/06/2010 : LE108166
04/05/2010 : LE108166
28/01/2010 : LE108166
02/06/2009 : LE108166
13/02/2009 : LE108166
18/09/2008 : LE108166
03/09/2008 : LE108166
10/01/2008 : LE108166
13/12/2006 : LE108166
18/11/2005 : LE108166
18/11/2005 : LE108166
29/10/2004 : LE108166
17/08/2004 : LE108166
18/06/2004 : LE108166
03/03/2004 : LE108166
24/12/2003 : LE108166
15/12/2003 : LE108166
02/12/2003 : LE108166
02/12/2003 : LE108166

Coordonnées
ARIBA BELGIUM

Adresse
1140 BRUSSEL

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale