ASSET & PROPERTY MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASSET & PROPERTY MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.990.880

Publication

17/12/2013
ÿþMod word t1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIlilelfEulm1nuu

05DEC2013 13RUSSSL

Griffie

Ondememingsnr : 0453.990.880

Benaming

(voluit) : ASSET & PROPERTY MANAGEMENT

(verkort) : APM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Avenue Gisseleire Versé 23-25 -1082 Sint-Agatha-Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 20 november 2013

De Raad van Bestuur beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Limalaan 18 te 1020 Brussel (Laken).

Vanderschrick Bart

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013
ÿþ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders dd 7 mei 2010

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen en met een bijzondere stemming per bestuurder wordt het ontslag aanvaard van de heer Jan Mertens als bestuurder met ingang vanaf heden.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de raad van bestuur met ingang vanaf heden als volgt samen te stellen

-De heer Bart Vanderschrick

-Mevrouw Rosa Bamelis

-Mevrouw Sigrid Houben,

Deze bestuurders worden met eenparigheid van stemmen benoemd voor een periode van zes jaar, hetzij dus tot de algemene vergadering dewelke zal plaatsvinden in 2016. Hun mandaten zullen onbezoldigd zijn.

Aansluitend op de algemene vergadering beslist de Raad van Bestuur unaniem om de heer Bart Vanderschrick te (her)benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf heden en voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

Bert Vanderschrick

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Vd 111111111

behi

aai

Bel Staa





Ondernemingsnr : 0453.990.880

Benaming

(voluit) : ASSET & PROPERTY MANAGEMENT (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Avenue Gisseleire Versé 23-25, 1082 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

JA11 201

LdSSe

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 04.05.2012, NGL 30.07.2012 12367-0083-018
06/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MW weid lil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~



Voor- behouden «Ign

aan het

Belgisch

Staatsblad

" " ncefgelegi.ifontvangen op

_ .-.

21 JAN. 2015

ter griffie van de i'efeerlandstallge -echtbank van k~o~haa~áel B~Isscl

Ondernemingsnr : 0453.990.880

Benaming

(voluit) : ASSET & PROPERTY MANAGEMENT

(verkort) : APM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 14 januari 2015, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ASSET & PROPERTY MANAGEMENT", afgekort "APM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, RPR Brussel ondernemingsnummer 0453.990.880, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de Raad van Bestuur, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 december 2013 onder nummer 13188629 om met ingang van 20 november 2013 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1082 Sint-Agatha-Berchem, Avenue Gisseleire Versé 23-25 naar 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18.

De vergadering besluit dienvolgens artikel 2 der statuten te wijzigen, door vervanging van de huidige tekst van artikel 2 van de statuten door de tekst als volgt,

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zonder statutenwijziging, mits bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen."

TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN NATURA)

a. De voorzitter leest de verslagen voor opgemaakt door de raad van bestuur en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel & C°", vast vertegenwoordigd door de heer DE CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor, met zetel te 9700 Oudenaarde, Staionsstraat 27, over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de NV ASSET & PROPERTY MANAGEMENT.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2.het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4.de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Gezien de financiële situatie waarin de vennootschap zich bevindt, dienen wij conform onze

__beroepsregels_een _ voorbehoud _ te.formuleren-_ten _aanzien_. van _ de _inbaarheid - van .deze _schuldvordering.

Op de laatste blz, van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Daarenboven zijn de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden slechts verantwoord in de veronderstelling van continuïteit, dit wil zeggen in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden;

5.de vergoeding bestaat uit 604 nieuwe aandelen van de vennootschap ASSET & PROPERTY MANAGEMENT NV, zonder vermelding van een nominale waarde en met dezelfde rechten en verplichtingen als de reeds bestaande aandelen. De kapitaalverhoging bedraagt 300.000,00 euro.

6.de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is."

Voormelde verslagen worden hieraangehecht.

b. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) om het te verhogen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot driehonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 362.000,00), door het creëren van zeshonderd en vier (604) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de datum der akte.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de afgeronde fractiewaarde van vierhonderdzesennegentig euro (¬ 496,00) per aandeel.

De comparanten verklaren akkoord te gaan met de gebruikte afrondingen betreffende de toebedeling van de aandelen ten gevolge van de kapitaalsverhoging.

Op deze zeshonderd en vier (604) nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven, door inbreng van een deel van een rekening-courant op naam van de heer VANDERSCHRICK Bart en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid, jegens de vennootschap, door de heer VANDERSCHRICK Bart en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid, ten bedrage van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

Het eigen vermogen van de vennootschap is negatief.

Alle aandeelhouders beslissen unaniem om de nieuwe aandelen tegen de statutaire fractiewaarde uit te geven, en dus niet tegen een waarde berekend overeenkomstig de economische principes.

o. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d. Inschrijving - Afbetaling

Zijn hier tussenbeide gekomen:

De heer VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969, Monegaskische verblijfskaart nummer OD 052891, rijksregister nummer 69.09.20-315.15, en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid Josepha Norbert, geboren te Genk op 14 maart 1969, rijksregister nummer 69.03.14-014.66, samen wonende te 98000 Monaco, Boulevard du Jardin Exotique 9.

Zij verklaren gehuwd te zijn te Genk op 9 juli 1994 onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, op 11 mei 1994, welk huwelijksstelsel hij verklaart niet te hebben gewijzigd.

Mevrouw HOUBEN Sigrid, wordt hierbij vertegenwoordigd door de heer VANDERSCHRICK Bart, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht hieraan gehecht, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "ASSET & PROPERTY MANAGEMENT.

De inbrengers, te weten de heer VANDERSCHRICK Bart, en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid beiden voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, gaan uitdrukkelijk akkoord met het feit dat er geen rekening gehouden wordt met de opgelopen verliezen waardoor zij minder aandelen toegekend krijgen dan wanneer er wel met deze verliezen zou gerekend worden.

Na deze uiteenzetting verklaren de heer VANDERSCHRICK Bart, en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid beiden voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, inbreng te doen van een gedeelte van een rekening-courant op naam van de heer VANDERSCHRICK Bart, en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid jegens de vennootschap, door de heer VANDERSCHR1CK Bart, en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid beiden voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, ten bedrage van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan de heer VANDERSCHRICK Bart, en zijn echtgenote, mevrouw HOUBEN Sigrid beiden voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaarden in overdeeldheid, zeshonderd en vier (604) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dal de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het kapitaal werd verhoogd tot driehonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 362.000,00), gesplitst in zevenhonderd negenentwintig (729) aandelen zonder nominale waarde, die elk één zevenhonderd negenentwintigste (1/729ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT : AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN AAN HOGER GEMELDE KAPITAALSVERHOGI NG.

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen beslissing inzake kapitaalsverhoging, op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel vijf - Kapitaal

~

,A -k

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdtweenzestigduizend euro (¬ 362.000,00), verdeeld in zevenhonderd negenentwintig (729) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één zevenhonderd negenentwintigste (11729ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

VIERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist artikel 25, eerste alinea, der statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 25 : Vertegenwoordiging

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager, die niet zelf aandeelhouder dient te zijn, laten vertegenwoordigen, op voorwaarde deze de formaliteiten vervuld heeft om tot de vergadering te warden toegelaten,"

VIJFDE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de nieuwe vereffeningsprocedure; artikel 34 der statuten wordt gewijzigd ais volgt:

"Artikel 34: Vereffenaars

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit." ZESDE BESLUIT: ONTSLAG EN BENOEMING

a. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurder, op datum van heden: Mevrouw BAMELIS Rosa Marie Emilie, geboren te Beveren (Leie) op 3 februari 1943, rijksregister nummer 43.02.03-232,13, wonende te 1701 Dilbeek (Itterbeek), Plankenstraat 123.

b. De vergadering beslist als bijkomende bestuurder te benoemen vanaf heden tot de jaarvergadering die

zal plaatsvinden in 2016

De heer BAMELIS Frank Bart Marcel, geboren te Kortrijk op 02 april 1968, rijksregister nummer 68.04.02-

297.32, Monegaskische verblijfskaart nummer TE 051705, wonende te Monaco, Avenue des Papalins 35.

Zijn mandaat is onbezoldigd,

ZEVENDE BESLUIT ; VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de bestuurders en/of notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 14 januari 2015 - de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van 1.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 06.05.2011, NGL 27.07.2011 11356-0217-018
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 07.05.2010, NGL 29.07.2010 10370-0327-017
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 02.05.2008, NGL 31.07.2008 08531-0247-017
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 04.05.2007, NGL 07.05.2007 07137-0129-018
18/07/2005 : KO144512
26/05/2005 : KO144512
02/06/2004 : KO144512
25/06/2003 : KO144512
09/05/2003 : KO144512
06/07/2001 : GET000714
25/07/2000 : AA144512
17/07/1999 : AA144512
01/10/1998 : GET714
18/11/1995 : GET714

Coordonnées
ASSET & PROPERTY MANAGEMENT

Adresse
LIMALAAN 18 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale