2GETHER SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2GETHER SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.848.406

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14002994*

luili

i I~

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0 DEC, 2013

Ondernemingsnr : 0835848406

Benaming

(voluit) : 2Gether Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30109(2013 blijkt:

Met eenpariheid van stemmen wordt beslist om de heer Daniel Roviar Roca (0510811959) wonende te Pompeu Y t=abra 14, Angles (Giroha) te benoemen als zaakvoerder. Zijn benoeming is ingegaan op 1/10/201 3.

Tevens wordt beslist om de heer Najim Touali (7310155318) wonende te Alfred Oststraat 7, 2140 Antwerpen te ontslagen als zaakvoerder. Zijn ontslag is ingegaan op 3010912013.

Daniel Rovira Roca

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 18.12.2013 13691-0484-016
10/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/04/2013
ÿþar

I

m

1

*13063259*

Asod wart 11.,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

thergelegd ter gr Ifie van de Rerlteank van Koophantlel;a Af3fwer(en, op

Griffie 12 APR. 2013

Ondernemingsnr : 0835848406

Benaming

(voluit) : 2Gether Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfred Oststraat 7, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 11/04/2013 blijkt:

Met eenpariheid van stemmen wordt beslist om de zetel te verplaatsen naar: Brusselstraat 51, 2018

Antwerpen en dit vanaf 01/03/2013.

Touali Najim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2011
ÿþ Aeod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111 1111 11111 1Ifl IIfl 1111 1l I1 II

behouden " 110,038."

aan het

Belgisch

Staatsblad





ffeergePegd ter griffie van :Îa, Rechtbank

rr!,:. bY~'u'~1

~.àA 6e7

28 APR. Y011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : 2Gether Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Alfred Oststraat 7 te 2140 Antwerpen (district Borgerhout) Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zesentwintig april tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer TOUALI Najim, geboren te Beni Boughafer op vijftien oktober negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Alfred Oststraat 7, echtgenoot van mevrouw ALBOUAZZATI.

b. Mevrouw ALBOUAZZATI, geboren te Amsterdam op veertien juli negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Alfred Oststraat 7, echtgenote van de heer TOUALI Najim.

2. Rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2Gether Services"

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen, Alfred Oststraat 7. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

Het uitvoeren van schoonmaak- en reinigingsdiensten in naam van derden. Het reinigen van kantoren, industriële ruimten, privé-ruimten, slachthuizen, productieruimten, parkeergarages, woonhuizen, gevels, appartementsgebouwen, sporthallen, fitnessruimten, en scholen, en dit in de ruimste zin.

Het reinigen van zetels, bekledingen, en stofferingen van alle aard.

Het verhuren en exploiteren van machines voor hogedrukreiniging, shampooreiniging en alle andere apparatuur die hier direct of indirect mee te maken heeft.

Het in- en verkopen van bovengenoemde apparatuur in groothandel.

Het nationaal en internationaal transport en distributie van goederen, over de weg, in de lucht of ter zee, in bulk, in flessen, bussen of kratten, verpakt in karton, plastiek, in boxen of zakken, van alle soorten goederen zonder enige beperking van wat dan ook.

Het verpakken, herverpakken, het laden, het verschepen, het lossen, het stockeren, in bulk, in flessen, bussen of kratten, verpakt in karton, plastiek, in boxen of zakken, van alle soorten goederen, zonder enige beperking voor wat dan ook.

De opleiding, de begeleiding, het verhuur, het adviseren van chauffeurs en distributiemaatschappijen inzake nationaal of internationaal transport, sneltransport en distributie.

In- en uitvoer van menigvuldige goederen zowel deze onderworpen aan een machtiging als niet. Hierin ook inbegrepen de in  en uitvoer, de aankoop, de verkoop, het verhuur, het (ver)leasen van nieuwe als tweedehandswagens, lichte bestelwagens en vrachtwagens, in groot- of kleinhandel;

Alle mogelijke garagewerkzaamheden voor personen- en bedrijfswagens.

Het uitbaten van een horecazaak, restaurant, snackbar, café, alle horeca-activiteiten, onder meer het serveren van lichte en warme maaltijden, take-out en ter plaatse consumeren van aile snacks, soepen, croques en toasten van allerlei aard, allerhande crocretten, vol-au-vents, allerhande worsten, saté's, belegde broodjes, hamburgers, pitta's, deegwaren, pizza's, quiches, hartige taarten, rijstgerechten, koude salades, koude vlees- of visschotels, eigengerechten, allerhande nagerechten (pannenkoeken, ijs, taart, wafels,...), alle soorten gerechten (niet gelimiteerd), alle frisdranken, biersoorten, aperitieven en wijnen (tot 22°), milkshakes, verse groenten en vruchtensappen.

Aan- en verkoop, in- en export van algemene voedingswaren.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende

0835.848.406

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die ééntiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door driehonderd twee

en zeventig aandelen van ieder vijftig euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en voor meer dan één/derde volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

-de Heer Touali Najim, negenduizend driehonderd EURO zijnde honderd zesentachtig aandelen

-Mevrouw Albouazzati Najat, negenduizend driehonderd EURO zijnde honderd zesentachtig aandelen

Totaal: driehonderd tweeënzeventig aandelen

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de Heer Touali Najim voornoemd, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering: jaarlijks wordt op de zetel de jaarvergadering gehouden op de laatste maandag van de

maand juni om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerst volgende werkdag. De

eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
2GETHER SERVICES

Adresse
BRUSSELSTRAAT 51 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande