4HOUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4HOUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.448.222

Publication

21/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II eM.~

GRIFFIE RECHTEz.nK VAN

i 2 nil ?2';3

K©OPHANDL. 1 Al" d;yVOUT

,,.. . _ .r'ffi»-,beâ griffier

na neerlegging ter griffie van

Ondernemingsrfr : 0836.448.222

Benaming

(voluit) : 4 HOUSE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vosse Putten 14, 2235 Hulshout

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 2 april 2013 op de maatschappelijke zetel blijkt de volgende besluiten:

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 2 april 2013:

van: Vosse Putten 14 te 2235 Hulshout

naar: Leopoldlei 34 te 2220 Heist-op-den-Berg

- De algemene vergadering beslist met ingang van 2 april 2013 mevrouw Liesbeth Van Kerckhoven te. ontslaan als zaakvoerder

(get.) Mario Van Looy zaakvoerder

Moa 2.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1111111111iuigiwi

*130 87 9'

i

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2011
ÿþ Mod2.0

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

IIIu 01 ICI "o''



*11083068*

NEERGELEGD

GRIFFIE HECHTBANK VAN

2 3 MEI 2011

KOOPHANMffieTURNHOUT

r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 4HOUSE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vosse Putten 14 te 2235 Hulshout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op negentien mei tweeduizend en elf,

DAT:

1) ER TUSSEN :

1. de heer VAN LOOY Mario, wonende te 2235 Hulshout, Vosse Putten 14, ongehuwd, en

2. mevrouw VAN KERCKHOVEN Liesbeth, wonende te 2235 Hulshout, Vosse Putten 14, ongehuwd. Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : 4HOUSE

3) ZETEL : te 2235 Hulshout, Vosse Putten 14.

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

-Aan- en verkoop, verhuur, beheer, exploitatie van onroerende goederen en dit zowel voor residentiële als niet-residentiële onroerende goederen;

-Bemiddeling bij de aankoop-verkoop van onroerende goederen en dit zowel voor residentiële als niet-residentiële onroerende goederen;

-Vastgoedmakelaar, en dit in de ruimste zin;

-Het uitoefenen van de functie van syndicus van gebouwen;

-Projectontwikkeling en dit zowel voor residentiële als niet-residentiële onroerende goederen;

-Interieurvormgeving en vastgoedstyling;

-Advies inzake decoratie en binnenhuisinrichting;

-Advies omtrent en vormgeving van etalages;

-Groot- en kleinhandel in decoratiematerialen;

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen alsook het nemen van participaties in andere vennootschappen;

-Managementactiviteiten in andere vennootschappen;

0 Loo .z£L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

-Consultancy en training op het gebied van bedrijfsvoering, communicatie en public relations voor bedrijven en overheden;

-Arbitrage tussen werknemers en bedrijfsleiding voor andere ondernemingen;

-Het opmaken en beheren van websites;

-Het organiseren van events;

-Zakelijke dienstverlening aan bedrijven;

-Begeleiden van outsourcingprojecten;

-Adviesverlening als tussenpersoon aan bedrijven en particulieren inzake verzekeringen en financiële verrichtingen; overige zakelijke dienstverlening,

-De verhuur van roerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, financiële, en industriële verrichtingen doen die de verwezenlijking of uitbreiding van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten.

5) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt door de oprichters ingeschreven zoals hierna wordt uiteengezet:

1. de heer VAN LOOY Mario, voornoemd, brengt in in speciën negenduizend driehonderd achttien euro zestig cent (¬ 9.318,60), onderschreven in vijfhonderd en een (501) aandelen;

2. mevrouw VAN KERCKHOVEN Liesbeth, voornoemd, brengt in in speciën negenduizend tweehonderd eenentachtig euro veertig cent (¬ 9.281,40), onderschreven in vierhonderd negenennegentig (499) aandelen;

TOTAAL: duizend (1.000) aandelen.

Voormelde inbreng werd ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) in speciën volgestort.

7) BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn beslissen zij intern in een college van zaakvoerders bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval van gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Jaarlijks wordt er een voorzitter gekozen in de algemene vergadering en dit volgens een beurtsysteem.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

1) de heer VAN LOOY Mario voornoemd;

2) mevrouw VAN KERCKHOVEN Liesbeth, voornoemd.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders mag één of meer aangestelden benoemen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun wedde, de voorwaarden voor hun indiensttreding en ontslag.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Het college van zaakvoerders kan bij bijzondere tijdelijke volmacht één of meer vennoten of aangestelden bevoegd maken om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig maart tweeduizend dertien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de vierde maandag van de maand september om twintig (20.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste éénfvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Ingeval van ontbinding zoals voorzien in artikel 4 van deze statuten zal de vereffening van het vennootschapvermogen gebeuren door de zaakvoerders, tenzij de helft van de vennoten die ten minste tesamen zesltienden van het kapitaal bezitten in algemene vergadering, een andere vereffenaar aanstellen.

Zonder dat daartoe een besluit van de algemene vergadering is vereist mogen de vereffenaars alle handelingen verrichten met hel oog op een gunstige vereffening.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

13) OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sedert 1 januari 2011.

14) VOLMACHT:

"

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennoten beslissen voor onbepaalde duur een bijzondere volmacht te verlenen aan Winkelmans Raf, Herentalsesteenweg 57 te 2220 Heist-op-den-Berg en Winkelmans Kurt, Peerdekerkhofstraat 30 te 2235 Hulshout, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en alle nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
4HOUSE

Adresse
LEOPOLDLEI 34 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande