A-OFFICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A-OFFICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.572.420

Publication

18/11/2014
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Boerenkrijgstraat 133 - 2800 Mechelen

Onderwerp(en) akte : ontbinding en vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen, op

negenentwintig september tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap A-OFFICE, met zetel te 2800 Mechelen Boerenkrijgstraat 133, Ondernemingsnummer 0806.572.420

De algemene vergadering heeft als volgt beslist;

EER§TE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend veertien,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslap revisor

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ROOVER & C° Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 290, vertegenwoordigd door de heer DE ROOVER Guy, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Besluit.

In hef kader van de procedure van ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap A-Office, Boerenkrijgstraat 133, 2800 Mechelen, een boekhoudkundige staaf afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 283.775,05 EUR en een netto actief van 260.775, 05 EUR.

Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 augustus 2014, volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum, onder voorbehoud van de rubriek overige vorderingen ten belope van 95.567,19 euro waarover wij ons niet kunnen uitspreken aangezien we van de tegenpartij geen bevestiging hebben ontvangen. Deze vorderingen zijn mogelijk dubieus en er werden geen waardeverminderingen voor aangelegd.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebon!, geraamd op een bedrag van 19.927, 51 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij dienen een voorbehoud te maken voor eventuele fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 31 augustus 2014 en de eventuele impact hiervan op de schulden ten aanzien van derden die in hoofde van de vennootschap als gevolg hiervan zouden ontstaan.

Gedaan te goeder trouw,

Haacht, 29 september 2014,

BVBA De Roover & C° Bedrijfsrevisoren,

Vertegenwoordigd door de Heer Guy De Roover, Bedrijfsrevisor

(getekend)"

TWEEDE BESLUIT -- ONTBINDING EN INVEREFFENSNGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mal Wottl 11.1

ILS i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITELR BELt,

10 -it- 201q

:ELGISCH S fAb,TSr

RECHTE3ANKGffligOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Ondernemingsar : 0806.572.420

Benaming (voluit) : A-OFFICE

(verkort) :

NEERGELE

1 0 OKT, 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - 1/nrvnln

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid W. Venn., maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf,

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief

nog de volgende schulden had:

- handelsschulden ten bedrage van ¬ 3.000,00

Het hier aanwezige bestuursorgaan bevestigt dat alle voornoemde schulden op heden reeds vereffend werden voor de datum van onderhavige akte. Ook werd het ereloon en de aktekosten van de notaris vereffend, evenals alle belastingen.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

Het aanwezige bestuursorgaan bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde verklaring van het bestuursorgaan, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap reet dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverslag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de aandeelhouders zal worden teruggenomen in verhouding van hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen.

VIERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING  BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de bestuurders, met name:

- de heer WILLEMEN Johannes Maria Ludovicus Emma, geboren te Mechelen op veertien april

negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 50.04,14-147.26, wonende te 2801 Heffen (Mechelen), Heidestraat 7;

- de heer WILLEMEN Tom Georgette Paul, geboren te Bonheiden op dertig april negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.04.30-077.44, wonende te 2801 Heffen (Mechelen), Heidestraat(HEF) 7; op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de bestuurdersfgedelegeerd bestuurder voor de uitoefening van hun mandaat voor het lopende boekjaar tot op heden,

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 2800 Mechelen, Boerenkrijgstraat 133.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen) van de vennootschap aan de heer WILLEMEN Johannes, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

VIJFDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SYMTAX, met zetel te 2800 Mechelen, Gentsesteenweg 1 bus 001.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Adrienne Spaepen,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van het bestuursorgaan met staat van activa en passiva

-verslag van de bedrijfsrevisor











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 02.07.2013 13262-0162-012
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 07.07.2011 11284-0409-008
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 12.10.2010 10577-0067-012

Coordonnées
A-OFFICE

Adresse
BOERENKRIJGSTRAAT 133 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande