A-PLAN ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-PLAN ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.839.792

Publication

12/09/2013
ÿþModwordti.t

~-~_---~-- ~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0501.839.792

Benaming

(voluit) : A-PLAN ARCHITECTEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lambermontplaats 19 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 30 augustus 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A-PLAN ARCHTECTEN" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan de opmerkingen en de instructies van de Orde van Architecten ondermeer als volgt:

-Artikel 12: in de tekst van dit artikel wordt volgende tekst ingevoegd:

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot hot beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect -- rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. (Cfr. Artikel 2 § 2, 2de lid van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect)

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadsiaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doe! van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. (Cfr. Artikel 11.1 van de aanbeveling van 27 april 2007)

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie 0 3 SEP, 2013

gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

(Transparantieverplichting gelet op artikel 2 § 2,10 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect en artikel 10.1 van de aanbeveling van 27 april 2007)

-Artikel 33: De zin van dit artikel beginnende met de woorden "Elke voorgenomen ontbinding ..." en eindigend met de woorden "... lopende opdrachten.", vervat onder puntje b) van dit artikel, wordt vervangen door volgende tekst:

Elke voorgenomen ontbinding of vordering tot ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

-Artikel 34: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De vereffening kan pas definitief afgesloten worden indien er geen topende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t, de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

2) Machten:

De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Van Loon & C°", te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, RPR Antwerpen nummer 0430.185.694, en aan alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie,

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 30 augustus 2013

-gecaordineerde versie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden a n het Belgisch Staatsblad

19/12/2012
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Lambermontplaats 19 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28 november 2012, nog te registreren, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A-PLAN ARCHITECTEN" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten; 1. De heer VAN HOOF Peter Florent Stephania, burgerlijk ingenieur architect, wonende te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 19, ongehuwd.

2. Mevrouw DE MARTELAERE Vera Rolanda Gerarda, bediende, wonende te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 19, ongehuwd.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "A-PLAN ARCHITECTEN".

3) Zetel: gevestigd te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 19.

" 4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect,

-het uitoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect,

-het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doei.

-het uitvoeren van expertisen

-het verrichten van alle handelingen omtrent tuinarchitectuur, het uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur, het ontwerpen van tuinen en parken enzovoorts

-het verrichten van alle handelingen omtrent fotografie en grafisch ontwerp

De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap mag tevens doch uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; verrichtingen met betrekking tot " onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruit; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)zlj mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Met betrekking tot voormelde punten 1), 2) en 3) van het doel dient de vennootschap er steeds op te letten dat deze activiteiten op een niet commerciële wijze en dit volgens het beheer van een goede huisvader in dienst van het doel van de vennootschap worden uitgeoefend. Er dient door de vennootschap steeds zeer strikt te worden op toegezien op de correcte naleving van deze voorwaarden

Op de laatste blz. van Luie vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wad 11.1

" 12209 4

Ondernerningsnr

Benaming :

(voluit) : A-PLAN ARCHITECTEN (verkort)

0501 .839,7

92

Neergelegd ler griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 10 -12-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen enfof rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect. Er dient door de vennootschap steeds zeer strikt te worden op toegezien op de correcte naleving van deze voorwaarde.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te valstorten:

-De heer Peter VAN HOOF heeft ingetekend op 99 aandelen waarop aldus nog 12.276,00 euro te volstorten blijft,

-Mevrouw Vera DE MARTELAERE heeft ingetekend op 1 aandeel waarop aldus nog 124,00 euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE20 7310 2844 8556 bij KBC Bank,

7) Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap, leder zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide machten om te handelen in naam en voor rekening der vennootschap voor alle bewerkingen hoegenaamd, behoudens diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder alleen heeft het maatschappelijk handteken dat enkel voor de zaken der vennootschap mag gebruikt worden. Ieder zaakvoerder afzonderlijk heeft in zijn bevoegdheid al wat niet door de wet aan de algemene vergadering wordt voorbehouden. De vennootschap dient de bepalingen van de deontologische reglementering (Koninklijk Besluit van achttien april negentienhonderd vijfentachtig, verschenen in het Belgisch Staatsblad van acht mei negentienhonderd vijfentachtig) en de aanbevelingen van de Nationale Raad der Architecten terzake te eerbiedigen. De zaakvoerder heeft het vermogen onder zijn verantwoordelijkheid zijn machten over te dragen aan één of meer personen, doch enkel voor bepaalde zaken die geen betrekking hebben op de architectuur. Alleen daartoe wettelijk en deontologisch bevoegde personen mogen het beroep van architect in het kader van de vennootschap uitoefenen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering. Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit beheersmandaat. De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze als de zaakvoerder. De vennootschap kan evenwel slechts een bestuursmandaat vervullen in een vennootschap waarvan het maatschappelijk doel en de activiteiten niet onverenigbaar zijn met de functie van architect en dit omwille van uitsluitend professionele redenen ten dienste van het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap kan onder geen enkel beding een bestuursmandaat vervullen in een handelsvennootschap,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Deze gevolmachtigden dienen natuurlijke personen te zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Zaakvoerder-opvolger

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder-opvolger en dit slechts ingeval de heer Peter Van Hoof, bij onderhavige akte benoemd tot gewone zaakvoerder, zijn mandaat niet meer kan vervullen omwille van hetzij overlijden hetzij fysische of mentale redenen: mevrouw DE MARTELAERE Vera Rolanda Gerarda, wonende te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 19,

8) Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de vierde vrijdag van de maand maart om zestien (16.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nette-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luk Q vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Peter VAN HOOF, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vierde vrijdag van de maand maart tweeduizend vijftien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan fn naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en meer bepaald alle handelingen en verrichtingen gesteld sedert één juli tweeduizend en twaalf (1/07/2012), dewelke volledig gedaan zijn in naam van en voor rekening van de vennootschap.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Van Loon & C°", te 2960 Brecht,

Schotensteenweg 49, RPR Antwerpen nummer 0430.185.694, en aan alle door haar aangestelde personen,

met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende

akten, al dan niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de

diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te

vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap,

tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 28 november 2012

-een bankattest

t

23/02/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

11 EES, 2015

afdareintwerpen

Voor- N1 IJIMMIMI 1 IN

behoudi

aan he

Selgisc

Staatsbl



Ondernemingsnr 0501.839.792

Benaming (voluit) A-PLAN ARCHITECTEN BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lamberrnontplaats 19, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

On " erwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Tekst :

Volgende beslissing werd genomen door de zaakvoerder van A-Plan Architecten BVBA op 24 december 2014 :

De heer Van Hoof Peter, zaakvoerder van de BVBA A-Plan Architecten, beslist de maatschappelijke zetel en exploitatiezetel van de BVBA A-Plan Architecten te verplaatsen van 2000 Antwerpen, Lambertmontplaats 19 naar 2018 Antwerpen, Jan Blockxstraat 19 en dit vanaf 24/12/2014.

Tevens wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor J. Van Loon & C° BVBA, met zetel 2960 Brecht, Schotensteenweg 49 , met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het verrichten van aile handelingen m.b.t. wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Van Hoof Peter

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.03.2015, NGL 27.05.2015 15133-0123-010

Coordonnées
A-PLAN ARCHITECTEN

Adresse
JAN BLOCKXSTRAAT 19 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande