A.R.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.R.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.720.581

Publication

20/01/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 19019 9'

Ondernemingsnr : 0861.720.581 Benaming "

(vdiuit) : A.R.S.

{verkort):

iheYgeegt, ter grilde vârl de. Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

D 9 ja ~9i4

Griffie

Bijrágën bij liët 8élgiscn Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jan Welterslaan 21, 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 20 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "A.R.S.", met zetel te 2100 Antwerpen, Jan Welterslaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondememingsnummer 0861.720.581 en BTW-nummer. 8E861.720.581, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVESi1NBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat belaste beschikbare reserves ten belope van honderdduizend zevenhonderd- éénentwintig euro zevenenzestig eurocent (¬ ' 100.721,67) werden uitgekeerd onder de vorm van een dividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 9 december 2013 en dit in toepassing van artikel 537 W1B92.

Ondergetekende notaris wijst comparanten erop dat de belaste reserves waarvan sprake in voormeld artikel 537 W1B92 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd. goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De comparanten verklaren dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat de uitkering gebeurt op basis van de goedgekeurde Jaarrekeningen per 31 december 2011 en per 31 december 2012, zoals deze jaarrekeningen werden goedgekeurd op de jaarvergaderingen van 11 juni 2012 en 6 mei 2013. De comparanten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en

dienaangaande verdere bepalingen op te nemen. -

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing tot uitkering van dividend elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het dividend.

De individuele vennoten hebben eenzijdig verklaard (op 9 december 2013) afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het dividend.

TWEEDE BESLISSING VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN. De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de data 9 december 2013 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 9 december van bedrijfsrevisor Roeckens & C° Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een bvba, vertegenwoordigd door Guy Roeckens, vennoot, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap A.R.S. bvba bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen door de vennoten, ontstaan Uit de winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op 9' december 2013 voor een totaal bedrag van ¬ 90.649,50 na aftrek van de in artikel 537 W1B 92 bedoelde' roerende voorheffing van 10%, onder voorwaarde dat alle vennoten akkoord gaan met de voorgenomen inbreng. Als gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd warden met ¬ 90.649,50 van ¬ 50.000,00 , naar ¬ 140.649,50.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de. fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

- dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien het voorafgaandelijk akkoord van alle vennoten met een vergoeding van de inbreng op basis van de boekwaarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura uit 530 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat. een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag leen "fairness opinion" is,

Brasschaat, 9 december 2013.

' De bedrijfsrevisor."

De vergadering verklaart voorafgaande aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met negentigduizend zeshonderd negenenveertig euro vijftig eurocent (E 90.649,50) om het van vijftigduizend euro (E 50.000,00) te brengen op honderdveertigduizend zeshonderd negenenveertig euro vijftig eurocent (¬ 140.649,50), door inbreng in natura met uitgifte van vijfhonderddertig (530) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN INBRENG - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING,

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van negentigduizend zeshonderd negenenveertig vijftig eurocent euro (¬ 90.649,54) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De vennoten hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura. Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de vijfhonderd dertig (530) aandelen toegekend en wel als volgt:

- Aan vennoot Michel DUA: vierhonderd zevenenzeventig (477) aandelen;

- Aan vennoot Annick DOX: drieënvijftig (53) aandelen;

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans honderdveertigduizend zeshonderd negenenveertig euro vijftig eurocent (¬ 140.649,50), volledig volstort en is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd dertig (1.530) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/ duizend vijfhonderd dertigste (1/1.530e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

VIJFDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en wel als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdveertigduizend zeshonderd negenenveertig euro vijftig eurocent (E 140.649,50).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd dertig (1.530) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ZESDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-het bedrijfsrevisoraal verslag;

-het verslag van het bestuursorgaan;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Paul RENRIST.

Merelbeke-Bottelare.

d °Voor-

', behouden

w aan het

" Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik &vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 06.06.2013 13163-0292-013
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0040-014
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 30.07.2011 11368-0298-013
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 26.08.2010 10497-0240-011
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 03.07.2009 09363-0248-011
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 27.05.2008 08164-0253-010
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 16.05.2007 07148-0020-010
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 10.06.2005 05240-4126-010
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.05.2016, NGL 13.06.2016 16179-0310-014

Coordonnées
A.R.S.

Adresse
JAN WELTERSLAAN 21 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande