AB J.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB J.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.623.872

Publication

17/12/2014
ÿþ mod 111



¬ Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bt

E St



Neergelegd tAx° griffie e v&XI de RECHTBANK VAN 7EtOOPHAE;01EL

08 DEC. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

DGCn u-tér

" " " " 11.1111.,au.., - mommo.i.«."

Onrlernemingsnr : ©5c)` 3 p 1O

Benaming (voluit) : AB J.M. l~ O

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Geheul 7

2330 Merksplas

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 04 december 2014 dat:

1) de heer Mattheussen Jens, wonende te 2330 Merksplas, Geheul 7:

2) de heer Mattheussen Jozef Louisa Maria, wonende te 2330 Merksplas, Geheul 7;

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid hebben opgericht.

Benaming. Haar naam luidt "AB J.M.".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2330 Merksplas, Geheul 7,

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid

vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen.

- Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enz.) Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen;

Optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enz.

Montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden.

- Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers

(inclusief het plaatsen van vangrails).

Bouw van bruggen en tunnels.

Bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen.

- Onderneming voor het uitvoeren van metselwerken en voegwerken.

Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien.

Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken,

Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

- Groothandel in bouwmaterialen: zand, grind, cement, bakstenen enz.

Groothandel in schrijnwerk, anders dan hout.

Slopen van gebouwen en andere bouwwerken.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

Montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden.

Uitvoeren van alle karweiwerken.

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

' mod 11 1

Vpor-

tehoudén aan het Belgisch

Staatsblad







De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België of in het buitenland, en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Argenta Spaarbank.

De heer Mattheussen Jens, voormeld, verbindt zich er uitdrukkelijk toe nog twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist ddor de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

Algemene vergadering,

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op vijftien juni om twintig uur of indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

I . Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Mattheussen Jozef, voormeld, die zijn mandaat aanvaard heeft. Zijn mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

'nad 11.1

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder

afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerders) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar zaakvoerder(s), vennoten, directieleden of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

De heer Mattheussen Jozef, voormeld, hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aán de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm vah een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEBO", met zetel te 2960 Brecht, Vaartstraat 1AIGL om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

ypor-

iSeh4uddn aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AB J.M.

Adresse
GEHEUL 7 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande