AB²W INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : AB²W INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.561.706

Publication

06/02/2012
ÿþ nonW7M11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 I ll11 1 II 11 1 I1

*12031552*

IIR

111

,

RechtbaC .. 2 ~ JAK 2092L.^,

op _ Griftiè

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : AB2W Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zagerijstraat 10 bus 14, 2240 Massenhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming - materiële vergissing

in de akte van oprichting de dato 30 november 2011 stond:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zagerijstraat 10 bus 14 in 2240 Massenhoven.

Er moet staan:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zagerijstraat 10 bus 6 in 2240 Massenhoven.

De heer Walter Van Acker

Beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011
ÿþ MoE Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iVeerge,'egd

fer gi-Ze

ken XADphpn(ÎeIIe,Qn/ (vil ile gecfilb~

~erpen, op n4 Griffie 0 6 DEC. 2011

III CII VII1I A8 IR I1111 III

90IRI 08*

Ai

V. beha aai Bel Staa

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : AB2W Invest (verkort) :

gQ-A.564-~a6

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zagerijstraat 10 bus 14, 2240 Massenhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit de onderhandse akte de dato 30 november 2011 te Massenhoven dat:

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten:

" De heer Walter Van Acker, wonende te Elsendonkstraat 130 , 2560 Nijlen , onderschrijft het: maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 5.000 EURO en zal optreden als beherend vennoot.

" De heer Ken Van Acker, wonende te Elsendonkstraat 130 , 2560 Nijlen , onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 5.000 EURO en zal optreden als stille vennoot.

De statuten werden vastgesteld als volgt:

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam "AB2W Invest".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zagerijstraat 10 bus 14 in 2240 Massenhoven.

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling:

" Alle verrichtingen uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld de aankoop in volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik, het huren, al dan niet gemeubeld verhuren, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, de verkoop, afstand, beheer, wijziging, het laten bouwen en het laten afbreken van roerende en onroerende goederen. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

" Alle verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel.

" Alle financiële verrichtingen en nemalijk de aankoop, de ruil en de verkoop van aile roerende waarden; alle commissie- en delcredereverrichtingen; de vertegenwoordiging ten titel van commissionair, mandataris of agent, van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen; alle daden en verrichtingen voor rekening van derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg voor rekening van derden.

" Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële, burgelijke en handelsvennootschappen, overheidsorganisaties, non-profit organisaties , zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

" Alle mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar aanvaarden in om het even welke vennootschap, vereniging of onderneming; de vennootschap kan om het even welke managementsorganisatie-of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan aile aktiviteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn.

" Het organiseren van cursussen en opleidingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, het uitbaten en onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen en meer algemeen van alle mogelijke onroerende goederen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen, verenigingen of organisaties uitoefenen.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de beherend vennoot - zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. Iedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de beherend vennoot - zaakvoerder.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 10.000 EURO, en is verdeeld in 100 aandelen.

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De beherend vennoot  zaakvoerder is:

" de heer Walter Van Acker, voornoemd

Voor-

be'houdao

aan filet

Belgisch

Staatsblad

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De beherende vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een beherend vennoot - zaakvoerder, individueel optredend.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten alsook de beherende vennoten, hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle verrichtingen van de vennootschap.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2012.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel en dit telkens op de voorlaatste vrijdag

van de maand juni om 20u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de beherend vennoot - zaakvoerder.

De heer Walter Van Acker

Beherend vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AB²W INVEST

Adresse
ZAGERIJSTRAAT 10, BUS 14 2240 MASSENHOVEN

Code postal : 2240
Localité : Massenhoven
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande