ACCOUNTING, TAX & CONSULTING, AFGEKORT : ATC

Société en commandite simple


Dénomination : ACCOUNTING, TAX & CONSULTING, AFGEKORT : ATC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.888.214

Publication

13/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als stille vennoot Inge Wyns, geboren te Dendermonde op 7 juli 1982, wonende te Barelveldweg 9 in 2880 Bornem.

Uit de overeenkomst van 7 december 2013 blijkt met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap van onbepaalde duur:

ZETEL

De zetel is gevestigd op de Barelveldweg 9 te 2880 Bornem. De zetel kan verplaatst worden naar elk andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking ervan in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vijfhonderd euro (500,00 euro) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder een nominale waarde . De beherende vennoot doet inbreng van ¬ 200,00 euro door storting op bankrekening van de vennootschap waarvoor hij 40 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 300,00 euro door storting de bankrekeningnummer van de vennootschap waarvoor zij 60 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag van haar inbreng. Alle aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap.

Als beherende vennoot Glenn Douwen, geboren te Aarschot op 19 april 1981, wonende te Barelveldweg 9 in 2880 Bornem.

DOEL

De vennootschap wordt opgericht met als doel advies en administratieve dienstverlening te verlenen. Tevens boekhoudkundige taken en alle daarmee verbonden zaken kan uitgeoefend worden. Om deze doelen te realiseren kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best beschikt zou achten.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van vijfhonderd euro ( 500,00 euro).

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Accounting, Tax & Consulting

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : ATC

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Barelveldweg(BOR) 9

*13307641*

Luik B

0542888214

2880

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bornem

Griffie

Neergelegd

11-12-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de realisatie van haar maatschappelijk doel.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vennoten kunnen ten alle tijden de duur waarvoor de onderneming is aangegaan veranderen in duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar loopt telkens van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van 2 januari 2014 om te eindigen op datum van 31 december van het volgende kalenderjaar, zijnde 2015.

Als zaakvoerder

Glenn Douwen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerder(s) vast te stellen in de oproepingsbrieven aangeduid. De eerste algemene vergadering zal aldus gehouden worden na het afsluiten van het eerste boekjaar.

VERDELING

Het batige saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

ONTBINDING

De vennoten kunnen bij realisatie van alle schulden en vorderingen beslissen tot vereffenen en ontbinden van de

vennootschap. De vennootschap kan tevens ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

SLOTBEPALINGEN

De beherende vennoot beslist Glenn Douwen tot onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen

vanaf heden.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

BESTUUR

De vennootschap kan worden bestuurd door één of meer zaakvoerders, die mogen natuurlijke en of rechtspersonen zijn al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig is of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijkd oel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Coordonnées
ACCOUNTING, TAX & CONSULTING, AFGEKORT : A…

Adresse
BARELVELDWEG 9 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande