ACTIVE GROUP ICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE GROUP ICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.880.618

Publication

11/04/2014
ÿþ4 Had Word 11.1

" . ffl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I I I I I 11 MM #1 1119 fill

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 -4 ,APR. 2014 "

AFDELING DEMMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.880.618

Benaming

(voluit): ACTIVE GROUP ICT

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

De vennootschap ACTIVE GROUP HOLDING B.V., hier vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer MIETES Peter, wonende te Nederland, 3845 LC Harderwijk, Fokko Kortlanglaan 191, Zaakvoerder van ACTIVE GROUP ICT BVBA (hierna genaamd de Vennootschap), heeft op de maatschappelijke zetel volgende besluiten genomen en goedgekeurd:

1. Overeenkorns% artiket 2 van de statuten wordt de rnaatschappetee zetet van de Vennootschap verplaatst van 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A naar: 2018 Antwerpen, De Keyserlei 6, bus 58, en dit met ingang van 1 april 2014.

2. Een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Coventis bvba, met maatschappelijke zetel te Temse, Stokthoekstraat 10A, vertegenwoordigd door de heer Wim Van den Berghe, om alle administratieve formaliteiten te vervullen inzake deze beslissingen, waaronder de neerlegging van deze wijziging(en) ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; de mededeling van deze wijziging(en) in het ondernemingsdossier bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KB0); de aangifte tot wijzigingen van een identificatie bij het BTW-controlekantoor waaronder de Vennootschap ressorteert, en ten dien einde, alle verklaringen te doen, alle akten en documenten te ondertekenen, en in het algemeen, al het nuttige en nodige te doen ter uitvoering van deze volmacht. Deze volmacht vervalt wanneer aile onderhavige formaliteiten vervuld zijn.

Voor beknopt uittreksel. Samen neergelegd volgende stukken: verslag van de besluiten van de zaakvoerder van Active Group ICT bvba dd. 17/03/2014.

Getekend door:

Wim Van den Berghe,

Volmachthouder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

29/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1IIk1IIIk1IIII~Iww~~u~n~8

X11196145

Gizl IF ~ k~ECi-iTUANK

i\i

VAI. KOC)PhA4" lnE--L

1 ... 12. 2û"tt

D r f: Feià - O FNl DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Olredernerningsnr : 734.4 ó© 6-4z

Benaming (voluit) : ACTIVE GROUP 11CT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelljheid

Zetel : Coventis Business Center Stokthoekstraat 101e

9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 8 december

2011, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel

Blijkt dat :Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters: "

1.De vennootschap ACTIVE GROUP HOLDING B.V. met zetel te Nederland, 1422DX Uithoorn,

Chemieweg, nummer 101,

Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het

nummer 52835502.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Leendert Teunis ter Wal, te Bodegraven (Nederland)

op zevenentwintig mei tweeduizend en elf.

2.De heer KORST Petrus Henricus Maria, (nationaal nummer 66.08.22-411.80), geboren te 's-

Hertogenbosch, Nederland op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zesenzestig, wonende te

3910 Neerpelt, Stationsstraat, nummer 18 bus 2.

STATUTEN.

NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid_ Zij draagt de naam : "ACTIVE GROUP ICT".

ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Coventis Business Center, Stokthoekstraat, nummer

10A.

Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en

agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor

rekening van derden, of in deelneming met derden:

Groothandel in ICT hard- en software (informatie- en communicatietechnologie), AV-(audio-visuele), kantoor- en aanverwante artikelen;

Computerconsultancy-activiteiten;

Het verlenen van diensten (installeren, configureren, programmeren, ontwikkelen, onderhouden, herstellen, etc.) en advies met betrekking tot ICT en AV-systemen (computers, randapparatuur, software, beveiliging, databases, gegevensverwerking, webontwikkeling, webhosting, email systemen, netwerken, meetapparatuur, bekabeling, ' telefonie- en internetapplicaties, draadloze technologieën, etc.), en het verlenen van bijstand bij het verder gebruik van deze systemen;

Het geven en organiseren van trainingen, doorlichtingen, advies en opleidingen;

Zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder/directeur, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene . vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven en volstort als volgt:

1) door de vennootschap ACTIVE GROUP HOLDING B.V., voornoemd, die verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van veertienduizend euro (14.000,00 EUR) welk bedrag zij op acht december twee duizend en elf gedeeltelijk volstort heeft ten belope van vijfduizend tweehonderd euro (5.200,00 EUR) en waarvoor haar honderd veertig (140) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend;

2) door de heer KORST Petrus, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van vierduizend zeshonderd euro (4.600,00 EUR) welk bedrag hij op acht december twee duizend en elf gedeeltelijk volstort heeft ten belope van duizend euro (1.000,00 EUR) en waarvoor hem zesenveertig (46) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 Euro) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE70 7370 3493 7625 bij KBC Bank naamloze vennootschap te Brussel (filiaal te Temse-Elversele), zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op acht december tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 51.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde.

De zaakvoerders regelen zelf de uitoefening van de bevoegdheid.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij

" de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs.

" JAARVERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, behalve indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen). Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of

" certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het

" rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

INVENTARIS - JAARREKENING.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten. WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING-VEREFFENING.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op achtentwintig juni tweeduizend en dertien te achttien uur.

2. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het ogenblik van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen één december tweeduizend en elf en de ondertekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

3. De oprichters verklaren, ons notaris, dat de vennootschap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt; dat zij geen commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Al het navolgende geschiedt onder de opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de

neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist met ingang van 8 december 2011 als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen :

1.De vennootschap ACTIVE GROUP HOLDING B.V. , voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar bestuurder/directeur de vennootschap HIGHEST LEVEL HOLDING B.V, op haar beurt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor.. behouden .aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vertegenwoordigd, door haar bestuurder/directeur, de heer MIETES Peter Alexander, wonende te Nederland, 3845 LC Harderwijk, Fokko Kortlanglaan 191. Dit mandaat aanvaardende. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd, rekening houdende met artikel 12 van de statuten.

Er wordt overeengekomen om de heer Mietens Peter, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat van de vennootschap "Active Group Holding B.V." binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Active Group ICT".

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

VOLMACHT.

De hiervoor aangestelde zaakvoerder stelt aan als bijzondere gevolmachtigde de vennootschap Coventis Ltd, met Belgisch bijkantoor te Temse, Stokthoekstraat nummer 10/a, vertegenwoordigd ' met recht van indeplaatsstelling : de heer Wim Van den Berghe, wonende te Temse, Stokthoekstraat, nummer 10, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verkla- ringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen en verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen op de

" dienst BTW en andere administraties.

Voor beknopt uittreksel.

(Get) Notaris Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris te Temse.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte.

Voor-behouûen Baan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0507-011

Coordonnées
ACTIVE GROUP ICT

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande