ADM-TOPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADM-TOPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.498.612

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 23.07.2014 14337-0177-012
05/01/2015
ÿþ ~t-tijll~ , - Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 001153*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 DEC. 2014

a!deling (vrl ergen

tintne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0835.498.612

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Veldkant 10 te 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering dd 21/10/2014

De verplaating van de bijkomende uitbatingszetel op de Bondgenotenlaan 47 te 8301 Knokke-Heist naar Dumortierlaan 70 bus 4 te 8301 Knokke en dit vanaf 21/10/2014 wordt aanvaard.

Zaakvoerder

Van Dessel Bruno

ADM-TOPO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2012
ÿþ Abd 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.111

,4aonaais*

Cerjekee Per eTeG vak RosMzt vem goceene:4 Are 3erpma

Griffie

2 3 DEC. nu

Ondernemingsnr : 0835.498.612

Benaming

(voluit) : ADM - TOPO

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Veldkant 10 te 2550 kontich

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering dd 0811212011

Het creëren van een bijkomende uitbatingszetel op Bondgenotenlaan 47 te 8301 Knokke  Heist en dit vanaf 02/01/2012 wordt aanvaard.

Van Dessel Bruno

Zaakvoerder

18/04/2011
ÿþ, volstort

Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302678*

Neergelegd

14-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ADM-Topo

0835498612

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2550 Kontich, Veldkant 10

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kris Ducatteeuw, geassocieerd notaris te Edegem op veertien april tweeduizend elf dat is opgericht een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam «ADM-Topo».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Veldkant 10, 2550 Kontich. OPRICHTERS.

1° A.D.M. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2650 Edegem, Leeuwerikenlei 7 BTW BE 0866.264.933 RPR Antwerpen,

2° De heer VAN DESSEL, Bruno, geboren te Wilrijk op vijfentwintig december duizend negenhonderdzevenenzeventig, met woonplaats te 2650 Edegem, Lentelei 89. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de 100 aandelen wordt in geld ingetekend als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.D.M. voornoemd: negenennegentig aandelen hetzij voor negentienduizend achthonderd euro (¬ 19.800,00) volstort

- door de heer Bruno Van Dessel voornoemd : één aandeel hetzij voor tweehonderd euro (¬ 200,00) volstort

Op heden hebben partijen dan ook samen een bedrag van 20.000 euro volstort. Ondergetekende notaris heeft de storting vastgesteld op basis van het bankattest van Ing Bank Edegem Centrum.

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het voeren van een onderneming als landmeter-expert en studiebureau waaronder, doch niet limitatief wordt begrepen, alle taken die de activiteit van bouwen landmeetkunde omvatten zoals:

-het uitvoeren van expertises, plaatsbeschrijvingen, metingen, afpalingen en afbakeningen van percelen en eigendommen;

-het opmaken van alle studies, ontwerpen, berekeningen, meetverrichtingen, toezicht en dergelijke;

-het schatten, evalueren en bepalen van de verkoop- en verhuurwaarde van onroerende goederen;

-het uitvoeren van studies en verstrekken van adviezen inzake bouw, infrastructuur, veiligheid en ruimtelijke planning;

-het uitvoeren van stabiliteitsstudies voor bouwwerken;

-het uitoefenen van beroep van veiligheidscoördinator; het verlenen van adviezen diensten voor het ontwikkelen van veiligheids- en kwaliteitssystemen in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen of ten behoeve van particulieren, alsook het optreden als externe preventieadviseur en/of veiligheidscoördinator;

-het aanvragen van stedenbouwkundige vergunningen, attesten, documenten en verkavelingvergunningen en alle werkzaamheden die hiermee verband houden;

-de technische bijstand bij onteigening in burgerlijke zaken;

-het bepalen van muurgemeenheid;

-het indelen in loten en kavels;

-het schatten, evalueren en bepalen van huurschade, brand- en

ontploffingsschade en elke andere schade;

-het opmaken van plannen van aanleg, lastenboeken en bestekken, ontwerpen van wegen, rooi- en onteigeningsplans, detailplans voor wegen en nutsvoorzieningen; -de gewone en nauwkeurige waterpassing;

-het bepalen van inhoud en volume van voorraden en grondverzet;

-verhuur en verkoop van topografische apparatuur, verkoop van divers klein topografisch materiaal.

Dit alles met betrekking tot alle onroerende goederen, bouwkunde, wegeniswerken, bruggenbouw en dergelijke zowel ter land, op zee als in de lucht.

Verder kan de vennootschap alle andere activiteiten beoefenen die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijke en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris. Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden.

Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand juni, om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Zitting - Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn en indien nodig één of meer stemopnemers.

. § 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen dit vóór de stemming verlangt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding  ja ,  neen of  onthouding .

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar - pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene gevallen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van Vennootschappen er anders over beschikt.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Verdeling van het netto-actief na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een

uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

A.D.M. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te

2650 Edegem, Leeuwerikenlei 7 0866.264.933 alhier vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Van Dessel voornoemd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria,

beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De vennootschap neemt alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien en alle activiteiten ondernomen sinds één april twee duizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld over.

Deze beslissing van de zaakvoerder(s) zal uitwerking hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan:

Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

6. Kosten en verklaringen van de partijen

De comparanten verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, negenhonderd euro bedraagt.

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris, Kris Ducatteeuw

Coordonnées
ADM-TOPO

Adresse
VELDKANT 10 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande