ADNOVUMRELEC ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADNOVUMRELEC ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.417.241

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 25.06.2014 14216-0134-008
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 16.07.2013 13308-0133-008
01/06/2011
ÿþmod 2.1

Ondernemingsnr :

Benaming : ADNOVUMRetec Engineering

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koestraat 12

2270 Herenthout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 17 mei 2011, dat tussen:

1. "Relec", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Koestraat 12, ondernemingsnummer 0459.313.410 RPR Turnhout, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Van den Brande Rudi Leon Joseph, geboren te Wommelgem op 01 december 1957, (rijksregisternummer 57.12.01-423.52), wonende te Herenthout, Zwanenberg 92.

2. "gwp Germanwindpower GmbH", vennootschap naar Duits recht, gevestigd te 10787 Berlijn (Duitsland), Rauchstrasse 11, handelsregisternummer AG Berlin-Charlottenburg HRB 125566B, hier vertegenwoordigd door de heer Prinz von Sachsen-Meiningen Johann-Friedrich Konrad, geboren te Ziegenberg (Duitsland) op 14 april 1952, wonende te 61239 Ober-Mflrlen/Ziegenberg (Duitsland), Am Schlossberg 1.

"ADNOVUMTechnologies GmbH", vennootschap naar Duits recht, gevestigd te D-04617 Rositz (Deutschland), Altenburger Strasse 31, handelsregisternummer AG Jena HRB 209493, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Erhard Hans Erich Schlüter, geboren te Kassel (Duitsland) op 20. juli 1939, wonende te Rositz, Altenburger Strasse 31.

4. "ADNOVISFINANZ Beratungs-und Vermittlungsges.m.b.H.", vennootschap naar Duits recht, gevestigd te D-04617 Rositz (Deutschland), Altenburger Strasse 31, handelsregisternummer AG Jena HRB 208252, hier vertegenwoordigd door haar Generalbevollmachtigte de heer Burton Francis John, geboren te Rhyl (Engeland), op 16 juni 1954, wonende te Bath (Engeland), Summerhillroad 10.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "ADNOVUMReIec Engineering".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2270 Herenthout, Koestraat 12.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel: de constructie, import, export en studie van electrische machines, toestellen en toebehoren, zoals onder meer:

 de fabricage, het installeren en onderhouden van hoogspannings-, middenspannings- en laagspanningsposten, dieselaggregaten, transformatoren, sturingsborden, en dergelijke in alle vormen, vermogens en uitvoeringen;

 engineering en planning van elektrische en mechanische installaties ten behoeve van windmolenparken en andere alternatieve energiebronnen;

 het herwikkelen en herstellen van alle types electrische motoren, transformatoren en

aanverwante;

 het installeren en onderhouden van electrische inrichtingen van kranen zowel in wal- als in offshore uitvoeringen;

het kopen, verkopen, bewerken, herstellen, plaatsen en verhuren van alle electrische machines, toestellen en materialen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

" iioeasse

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Luik B

"

Vc behc aan Belç Staat

083G.L4 ti,2LI~

!3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 2.1

aan het

Belgisch Staatsblad

De.ennootschap heeft eveneens tot doel:

onderneming voor onderzoek, adviseren, ontwikkelen, exploiteren, financieren, produceren, commercialiseren van alternatieve, duurzame en groene energie en energievormen in binnen- en buitenland;

 onderneming voor onderzoek, adviseren, ontwikkelen, exploiteren, financieren, produceren, commercialiseren van alternatieve, duurzame en groene milieuprojecten en  vormen in binnen-en buitenland;

 het ondernemen van alle aanverwante activiteiten, met betrekking tot efficiënt energieverbruik, energiebesparende maatregelen, het verhandelen van elektrische en thermische energie en bijhorende CO2 en andere certificaten;

 dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten;

hierbij dient als alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie te worden beschouwd: elke huidige als toekomstige vorm, waarbij door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties zo min als mogelijk worden benadeeld zoals daar zijn: energie opgewekt uit fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie, energie opgewekt uit windmolens, energie opgewekt uit klassieke bronnen, waterstof ais energiedrager.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels- , roerende- , onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar aktiviteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks ais door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België.

 de vennootschap "Relec" voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) bij te storten;

 de vennootschap "gwp Germanwindpower GmbH" voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog DUIZEND NEGENHONDERDVIERENTACHTIG EURO (¬ 1.984,00) bij te storten;

 de vennootschap "ADNOVUMTechnologies GmbH" voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog NEGENHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO (¬ 992,00) bij te storten en

 de vennootschap "ADNOVISFINANZ Beratungs-und Vermittlungsges.m.b.H." voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog DRIEDUIZEND TWEEHONDERDVIERENTWINTIG EURO (¬ 3.224, 00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2012.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nod 2.1

;,A9taemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde dinsdag van de maand juni om 15.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Bestuur - Vertegenwoordiging;

Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Tot statutaire zaakvoerders werden benoemd de heren Van den Brande Rudi en Francis Burton, beiden voormeld, die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Salaris

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Volmacht.

De heer Van den Brande Rudi voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Janse Krista, wonende te Westmeerbeek, Elzenstraat 23, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van tolk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0494-008

Coordonnées
ADNOVUMRELEC ENGINEERING

Adresse
KOESTRAAT 12 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande