ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN STAEYEN, AFGEKORT : MAARTEN VAN STAEYEN - ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN STAEYEN, AFGEKORT : MAARTEN VAN STAEYEN - ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.722.821

Publication

22/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15306832*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

20-04-2015

Griffie

0628722821

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Advocatenkantoor Maarten Van Staeyen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte verleden voor notaris Kim Lagae te Brussel, op 16 april 2015.

De heer Van Staeyen, Maarten Isidoor Tinne, wonende te 2850 Boom, Beukenlaan 122, heeft een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt:

ARTIKEL 1. VORM NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam Advocatenkantoor Maarten Van Staeyen; afgekort Maarten Van Staeyen - Advocaat.

De volledige en de afgekorte benaming mogen afzonderlijk worden gebruikt.

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Beukenlaan 122. (...)

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoot of zaakvoerder, hetzij alleen hetzij met anderen, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als bestuurder en vereffenaar.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en met het oog daarop tevens leningen mogen verlenen en aangaan, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving - Volstorting

De oprichter verklaart dat hij onmiddellijk inschrijft op de 100 aandelen, tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (EUR 185,50) per aandeel en dat hij deze aandelen heeft afbetaald tot beloop van honderd vijftig euro (EUR 150,00) per aandeel, door een overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank NV

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Beukenlaan 122

2850 Boom

Oprichting

Maarten Van Staeyen - Advocaat

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van vijftienduizend euro (EUR 15.000,00).

ARTIKEL 7.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De aandelen die niet volstort zijn op het ogenblik van hun plaatsing worden volstort op de tijdstippen en voor de bedragen door de zaakvoerder bepaald.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn bepaald in de kennisgeving, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, geschorst.

ARTIKEL 10. ONDEELBAARHEID DER AANDELEN

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, met inbegrip van het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 11. ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt op de eerste vrijdag van de maand mei om 10 uur, een algemene vergadering gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvol¬gende werkdag, behalve een zaterdag. Deze vergadering gaat door op de zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de oproepingen. (...)

ARTIKEL 12. ZAAKVOERDER BENOEMING

Zolang er slechts één vennoot is dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn. Slechts personen ingeschreven op het tableau van een Orde van advocaten van België kunnen zaakvoerder zijn. Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, hetzij als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

ARTIKEL 14. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. ARTIKEL 15. WINSTVERDELING

Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste afgenomen om een reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt ieder jaar beslist door de gewone algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder.

ARTIKEL 17. VEREFFENING

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstelt (herstellen) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichter neemt volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015. De jaarvergadering die de jaarrekening

over het eerste boekjaar goedkeurt, zal plaatshebben op 6 mei 2016.

2. Benoeming van een zaakvoerder

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor een onbeperkte duur: de heer Maarten Van Staeyen, voornoemd.

Zijn mandaat wordt bezoldigd.

5. Volmacht

De oprichter en Sylvie Deconinck, kantoorhoudende te Loksumstraat 25, 1000 Brussel, elk individueel handelend, of elke andere door de oprichter aangewezen persoon, wordt gemachtigd als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

nodig, te registreren bij alle andere instanties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties en hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nodige verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Kim Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN STAEYEN, AFGEKO…

Adresse
BEUKENLAAN 122 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande