ADVOCATENKANTOOR MIN HERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MIN HERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.726.507

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.03.2014, NGL 25.03.2014 14071-0144-013
07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 06.06.2013 13152-0405-013
07/03/2012
ÿþMot, 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging ter griffie van d

rniVEERGELEC D

GHIF!-IE Hf.rCH 113ANK VAN

23 FEB. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

..-...:_ge., De griffier

11I llII 1 11I 101 llI1 IH1 01 110

" i~osisao*

AI

Ondernemingsnr : 0841.726.507

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR MIN HERMANS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heibloemlaan 6 - 2280 Grobbendonk

Onderwerp akte : neerlegging verslag quasi-inbreng

1"

De nodige verslaggeving conform artikel 222 Ven.Wet werd neergelgd op de Griffie te Turnhout.

Hermans Maria,

zaakvoerder

22/12/2011
ÿþmod 11.1

Lu~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 n iiisu~iiiunu~ r nifl

*iiisa3is=

V beh aa Bel Staa

111

"Fe

GRIFT1E RECHTBANK VAN

1 2 DEC. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

griffier

;

Ondernemingsnr : U e {,f 7 - zG 5-0+ ;

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR MIN HERMANS

II(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met '

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heibloemtaan 6

2280 Grobbendonk

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

;; Uit een akte verleden op 8 december 2011 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille,; ;: neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

Meester HERMANS Maria Lodewiik, advocaat, geboren te Lier op vijftien augustus; negentienhonderdtweeënzestig, wonende te 2280 Grobbendonk, Heibloemlaan 6, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "ADVOCATENKANTOOR MIN

i HERMANS", en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden:

ZETEL: De zetel is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Heibloemlaan 6

DOEL : De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en van alle;

; aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat. Zoals het optreden als!

;; scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar, curator, bemiddelaar,

bewindvoerder, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en; voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het; beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of; onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van; het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan binnen de door de wet of reglementen bepaalde grenzen samenwerken met;' ;; andere vennootschappen en/of personen met een doel aanvullend aan het hare en zij kan eventueel;; j; deelnemen in inter-professionele vennootschappen. De vennootschap kan bestuursmandateni; , opnemen in andere professionele vennootschappen.

Het uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, doch louter ten bate van de; :: professionele activiteiten als advocatenkantoor.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eerbiedigen eigen aan de::

; uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties. ?

DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt en haar activiteit neemt een aanvang vanaf;; datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ;

Het kapitaal is vastgesteld op ACH1 11t,,NDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd;;

;i door honderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ten belope van twee/derden volstort.

l;

Teder aandeel vertegenwoordig één/honderdste (1/10051) van het kapitaal. ;;

i Mevrouw HERMANS Maria, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd aandelen, voor;; _! twee/derden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bijgevolg voor zesduizend;; i, tweehonderd euro niet volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

Voormelde twaalfduizend vierhonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC BANK en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichter overhandigd aan ondergetekende notaris.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

BESTUUR : Overeenkomstig de artikels 10, 11 en 12 der statuten wordt de vennootschap bestuurd door één of meer zaakvoerders, die tevens vennoot zijn.

Het bestuur van de vennootschap kan niet worden opgedragen aan niet-vennoten.

De vergoedingen voor de zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven van puur technische of financiële aard, in zover deze handelingen niet voorbehouden zijn aan het beroep van advocaat.

Werd aangesteld tot niet-statutair zaakvoerder, benoemd voor onbepaalde duur en aanvangend op datum van oprichting van de vennootschap: mevrouw HERMANS Maria, voornoemd.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien. WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

ONTBINDING EN VEREFFENING: Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Indien over de aanstelling van de vereffenaar(s) en de toekenning van hun bevoegdheden, betwistingen oprijzen tussen de vennoten dan geschiedt de aanwijzing van een of meer vereffenaars in overleg met en op aanwijzing van de Stafhouder van de Orde.

De vereffenaar zal altijd een advocaat zijn.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het handelsregister en de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Acis Accountants & Belastingconsulenten, gevestigd te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 236, vertegenwoordigd door Van Dyck Dietmar of Weckhuysen Pascale.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

/oor-bepoudero aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 04.06.2015 15145-0291-014

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MIN HERMANS

Adresse
HEIBLOEMLAAN 6 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande