AFDP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFDP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.570.742

Publication

12/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304037*

Neergelegd

10-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536570742

Benaming (voluit): AFDP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2845 Niel, Emile Vanderveldelaan 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludo Lamot te Niel op acht juli tweeduizend dertien, dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de benaming AFDP

Oprichters:

1° De Heer DOMBRET, Pieter, ongehuwd, geboren te Antwerpen op twee juli duizend negenhonderdtweeëntachtig, met woonplaats te 2627 Schelle, Pastorijstraat 23, van Belgische nationaliteit, welke inschreef op duizend driehonderdvijfennegentig (1.395) aandelen

2° Mevrouw FABRE, Anouck, ongehuwd, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op twaalf juli duizend negenhonderdvijfentachtig, met woonplaats te 2627 Schelle, Pastorijstraat 23, van Belgische nationaliteit, welke inschreef op vierhonderdvijfenzestig (465) aandelen

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2845 Niel, Emile Vanderveldelaan 46

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het uitbaten van sandwich- en snackbar

- de bereiding en de verkoop van bereide en gedeeltelijk bereide spijzen, broodjes en dranken voor thuislevering of in verkooplokalen, aan particulieren, scholen, instellingen of bedrijven allerhande; - het uitbaten en het nemen van concessies gegeven voor exploitatie van broodjeszaken, tavernes, verbruikszalen en andere horecabedrijven.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur..

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Volstorting: Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volstort door elk van de oprichters ten belope van één/derde of in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door storting bij KBC bank wat door ondergetekend notaris wordt bevestigt.

De resterende volstortingsplicht beloopt bijgevolg voor de oprichters nog : voor de heer Dombret: negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en voor mevrouw Fabre nog drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

Bestuursbevoegdheid: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Boekjaar: Het boekjaar begint één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding en vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: werd benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw FABRE, Anouck, voornoemd, met woonplaats te 2627 Schelle, Pastorijstraat 23. Zij verklaarde haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een juli laatst door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Volmacht: Accountantskantoor F. Serrien, te Niel, Emile Vanderveldelaan 55, vertegenwoordigd door de heer Filip Serrien of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, LUDO LAMOT

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

Neergelegd voor registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.09.2015 15605-0555-014

Coordonnées
AFDP

Adresse
EMILE VANDERVELDELAAN 46 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande