AGFA FINCO, INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH RECHT

Divers


Dénomination : AGFA FINCO, INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH RECHT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 810.156.470

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.04.2014, NGL 25.04.2014 14099-0258-024
08/05/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I)III1IiII 111 IIIII 1 NN

'190953fi2*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ven koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 5 APR. Mi

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.156.470

Benaming

(voluit) : AGFA FINCO, institutionele VBS naar Belgisch recht

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Septestraat 27, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - commissaris

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 8 april 2014

De aandeelhouders hebben eenparig besloten om te herbenoemen tot bestuurders voor een termijn van zes jaar, de heren Kris Hoornaert, Bart Van Isterdael en Bert Heylen, aan wiens mandaten bij deze vergadering een einde was gekomen. De aldus verlengde mandaten zullen bijgevolg eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2019.

De aandeelhouders hebben tevens eenparig besloten om te herbenoemen tot commissaris voor een termijn van drie jaar KPMG, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock. Aan dit mandaat zal bijgevolg een einde komen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uitte spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

Tot slot hebben de aandeelhouders eenparig besloten aan Iris Meirlaen en Claire Dascotte, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen hierboven werd beslist alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13258-0357-020
24/01/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Ondernemingsnr : 0810.156.470

etergidl~gi.ier griffie P^Agird va~a.>;Ysep{aande( te AtltVierpa; ©~

~ i JAN, 2013

Griffie

11 1 014324* III

Benaming (voluit) : DE INSTITUTIONELE VENNOOTSCHAP VOOR BELEGGINGEN IN

SCHULDVORDERINGEN NAAR BELGISCH RECHT OF INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH

RECHT "AGFA FINCO"

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2640 Mortsel, Septestraat 27

(volledig adres)

Onderwerp(entakte : STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering van

de naamloze vennootschap

DE INSTITUTIONELE VENNOOTSCHAP VOOR BELEGGING IN SCHULDVORDERINGEN NAAR

BELGISCH RECHT OF "INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH RECHT" "AGFA FINCO",

gevestigd te 2640 Mortsel, Septestraat 27

Ondernemingsnummer 0810.156.470

RPR Antwerpen

iïAPITAALVERHOGING

HET JAAR TWEEDUIZEND TWAALF.

Op veertien december, om negen uur dertig.

Voor mij, Meester Paul WELLENS, notaris met standplaats te Mortsel.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de institutionele vennootschap VBS naar Belgisch Recht, de naamloze vennootschap "AGFA FINCO", met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Septestraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0810.156.470, niet BTW plichtig, opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Denis netkers, te Brussel, op zesentwintig februari tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf maart daarna, onder nummer 2009-0312/0036738, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Wellens te Mortsel op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juli daarna, onder nummer 11103675 hierna "de vennootschap" genoemd.

Toelichting van de akte -- voorlezing van de akte

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte, alvorens deze te ondertekenen. De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn

De instrumenterende notaris deelt de comparanten mee dat de akte integraal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

zal worden voorgelezen indien minstens één van hen dit op prijs stelt, alsook indien minstens één van hen meent dat het ontwerp van akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren al de comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van akte tijdig voor het verlijden ervan ontvangen hebben en dat zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen.

Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen steeds integraal worden voorgelezen.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen euro (3.000.000,00 £), om het te brengen van zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000 £), op tien miljoen vijfhonderdduizend euro (10.500.000,00 £), door de uitgifte van dertigduizend (30.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, identitiek aan de bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten en voordelen.

VERZAKING VOORKEURRECHT

De aandeelhouder sub 2) hier aanwezig of vertegenwoordigd, beslist onherroepelijk af te zien van haar voorkeurrecht om in te schrijven op de nieuwe aandelen van de kapitaalverhoging uitsluitend ten voordele van de andere aandeelhouder, zijnde de naamloze vennootschap "AGFA-GEVAERT" voornoemd.

Deze stelt voor alleen in te schrijven op alle nieuwe aandelen.

Bovendien ziet de aandeelhouder sub 2) uitdrukkelijk en definitief af van de termijn van vijftien dagen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

INSCHRIJVING

De naamloze vennootschap "AGFA-GEVAERT" verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op alle nieuwe aandelen, hetzij dertigduizend (30.000) aandelen.

De naamloze vennootschap "AGFA-GEVAERT" verklaart dat alle nieuwe aandelen waarop werd ingeschreven, volledig volstort zijn door het voorafgaand deponeren van het bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met nummer 363-1137798-28 bij ING.

Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd.

VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot tien miljoen vijfhonderdduizend euro (10.500.000,00 £) en bijgevolg beschikt over een bedrag van tien miljoen vijfhonderdduizend euro (10.500.000,00 £) euro. k TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met voorafgaande beslissing. Hierdoor zal artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt: R Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tien miljoen vijfhonderdduizend euro (10.500.000,00 euro) en is volledig volgestort. Het is vertegenwoordigd door honderd en vijfduizend (105.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

VIERDE BESLUIT

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan mevrouw Iris Meirlaen, wonende te 2600 Antwerpen, (Berchem), Frans Eeckerstraat 98, medewerkster bij Agfa-Gevaert met recht van indeplaatsstelling en .met volgende machten :















Luik B - vervolg

Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de°vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met êênparigheid van stemmen genomen.

FISCALE BEPALING:

Het geïnde recht op geschriften uit hoofde dezer bedraagt vijfennegentig

euro (£ 95,00).

SLUITING

Daar de agenda afgehandeld werd, wordt de zitting gesloten.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, notaris.

Volgen de handtekeningen.

VOORONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een sfschrift van de akte + gecoördineerde tekst van de statuten

Getek. Notaris Paul Wellens

Voor-

behouden

aai het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2012
ÿþMad Wem 11.1

Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

d ter griffie van de Rechtbatlii vanrKoiophandel te All werpen, op

Griffie PG.7.1M

IC* iaiadezll11sln* 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.156.470

Benaming

(voluit) : AGFA F1NCO, institutionele VBS naar Belgisch recht (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap (

Zetel : Septestraat 27, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 27 juli 2012

De aandeelhouders hebben eenparig besloten om retroactief, met ingang van 27 juni 2011 te benoemen tot commissaris KPMG, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock. Aan dit mandaat zal een einde komen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

De aandeelhouders hebben tevens besloten aan Iris Meirlaen, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen hierboven werd beslist alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12360-0377-022
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11350-0396-010
08/07/2011
ÿþMod 2.1

1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

liklyfIR§1111,111

Ondernemingsnr : 0810.156.470

Neergelegd ter griffie van de áeektb Qík van n80011681 t! Aatweipe

op 2 8 JUNI 1,11

Gt~ ONHisº%.

Benaming :

(voluit): AGFA FINCO

Rechtsvorm :

Zetel :

de institutionele vennootschap VBS naar Belgisch Recht, naamloze

vennootschap

2640 Mortsel, Septestraat 27

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 27 juni 2011 blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de institutionele vennootschap VBS naar Belgisch Recht, de naamloze vennootschap "AGFA FINCO", gevestigd te 2640 Mortsel, Septestraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0810.156.470 en dat volgende beslissingen werden genomen: 1/ KAPITAALVERHOGING IN GELD MET UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeven miljoen vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (7.438.500,00 E),j om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 e), opl zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 E), door de uitgifte Ivan vierenzeventig driehonderd vijfentachtig (74.385) nieuwe aandelen! ]zonder nominale waarde, identitiek aan de bestaande aandelen en genietend]

Ivan dezelfde rechten en voordelen. j

!VERZAKING VOORKEURRECHT jDe aandeelhouder sub 2) hier aanwezig of vertegenwoordigd, beslist jonherroepelijk af te zien van haar voorkeurrecht om in te schrijven op de nieuwe aandelen van de kapitaalverhoging uitsluitend ten voordele van de? andere aandeelhouder, zijnde de naamloze vennootschap "AGFA-GEVAERT voornoemd.

Deze stelt voor alleen in te schrijven op alle nieuwe aandelen.

!Bovendien ziet de aandeelhouder sub 2) uitdrukkelijk en definitief af van 'de termijn van vijftien dagen overeenkomstig het Wetboek vans !Vennootschappen.

INSCHRIJVING

De naamloze vennootschap "AGFA-GEVAERT" verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in tel schrijven op alle nieuwe aandelen, hetzij vierenzeventig driehonderd) vijfentachtig (74.385) aandelen.

!De naamloze vennootschap "AGFA-GEVAERT" verklaart dat alle nieuwe aandelen! !waarop werd ingeschreven, volledig volstort zijn door het voorafgaand' (deponeren van het bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met nummer 363-0897931-42. bij ING.

]Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en aan onderhavige akte gehecht.

VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van tel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het -Begusc íi Staatsblad

Luik B - vervolg

vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 E) en bijgevolg beschikt over een; bedrag van zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 E) euro.

2/ De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving. 3/ De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan mevrouw Iris Meirlaen, wonende te 2600 Antwerpen, (Berchem), Frans! Beckerstraat 98, medewerkster!bij Agfa-Gevaert met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten : Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan tel vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke! beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

}Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een Idee1 van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Marcel Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde Statuten

E Î

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Mjiiteur belge

1!

nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot zeven miljoen

05/07/2011
ÿþ Mctl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel

a. Br Ste

IIJJlI 111111111111111 11111 JJI1 IIiI JIiI 1111 liii

" 111~~~4~"

l4eeigetegd ter griffie van de Rechtbank Varl Koophandel te Antwerpen, Pte 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.156.470

Benaming

(voluit) : AGFA FINCO, institutionele VBS naar Belgisch Recht

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Camille Huysmanslaan 91 te 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders en verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 16 juni 2011. De aandeelhouders van de vennootschap hebben, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Dirk Stolp en Sterling Consult BVBA, vast vertegenwoordigd: door Georges De Booseré, als bestuurders, met ingang van heden.

BESLOTEN de volgende personen te benoemen tot bestuurder:

(a) Bart Van Isterdael, wonende te Halsesteenweg 206, 9402 Meerbeke;

(b) Bert Heylen, wonende te Brielmolenstraat 141, 9160 Lokeren; en

(c) Kris Hoornaert, wonende te Leuvensesteenweg 64, 3300 Tienen.

BESLOTEN bovendien dat de mandaten van alle bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 16 juni 2011.

De raad van bestuur heeft, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN om, overeenkomstig artikel 2 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Camille Huysmanslaan 91, 2020 Antwerpen naar Septestraat 27, 2640 Mortsel, met ingang vanaf heden.

Bert Heylen Bart Van Isterdael

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bi het Belgisch- Staatsblad -05/01/201-1--- Annexes du Moniteurbélge

01/07/2011
ÿþ Me 12.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J IJJJJI hIJ 111h 11111 JIJJJ JIJJI 11111 JJJJJ HIJ JIJ

*11098901*

V

beh aa Bel

Stae

NeesgeleQ4 tst gins «sa Cie

Rechtbank van Kaopitande! te ~

op

~ ~~a~,

" ..'iI~ii.

Ondernemingsnr : 0810.156.470

Benaming

(voluit) : AGFA FINCO, institutionele VBS naar Belgisch Recht

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Camille Huysmanslaan 91, 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Commissaris

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 30 mei 2011

De aandeelhouders nemen er akte van dat de commissaris onmiddellijk na zijn benoeming op 26 februari 2009 zijn mandaat heeft neergelegd en niet werd vervangen aangezien de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen.

Tevens hebben de aandeelhouders besloten om aan Mevrouw Iris Meirlaen en Marie-Josee Crois, met recht van indeplaatstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen werd beslist, alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij-dagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad - 01/0712011= Annexes-du Moniteur belge

12/10/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 07.10.2010 10573-0138-010
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10373-0085-010

Coordonnées
AGFA FINCO, INSTITUTIONELE VBS NAAR BELGISCH…

Adresse
Zetel : Septestraat 27, 2640 Mortsel

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande