ALACRITAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALACRITAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.564.010

Publication

18/04/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0638.664.010

Benaming (voluit) : ALACRITAS

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Beuntstraat 38

2670 Duffel

.`

I: Onderwerp akte :Ontbinding - Afsluiting - Vereffening

Het blijkt uit de akte opgesteld door notaris Jan Delang te Duffel op eenendertig maart tweeduizend veertien dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

1°) De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit vanaf heden.

2°) De aandeelhouder, alhier aanwezig, is door de uitoefening van zijn rechten, verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het hele vermogen van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

De aandeelhouder verklaart en erkent dat alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden,; bij de ondertekening van dit proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

; 3°) De aandeelhouder, voornoemd, verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

' Hij verklaren aldus uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend

4°) De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De comparanten verklaren voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over i? de gevolgen van deze beslissing.

De comparant verklaart dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden, overeenkomstig het nieuwe artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: er zijn geen passiva in de vennootschap, er werd geen vereffenaar aangeduid en aile aandeelhouders zijn alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alacritas' definitief opgehouden heeft te bestaan.

i; 5°) De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijfjaar te 2570 Duffel, Beuntstraat 38.

6°) Ten gevolge van de ontbinding en sluiting van de vereffening, aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de heer Hans VAN KEER, voormeld

Er wordt hem algehele décharge verleend over het door hem gevoerde beleid.

7°) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BDO te 4661 Battice, Rue VVaucomont 51 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbanki van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de !! Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

Koophandel.

Notaris Jan Delang,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  verslag bedrijfsrevisor  staat actief en passief

MONITEU

11 -0/1

ELGISCH S

R BELGp NEERGELEGD

- 2014 04 -04- 2014

AATSB LI

 ``ANTWERP@Nfftffd.

MECHTBANK van KOOPHANDEL

MECHELEN

I111111111111,1111,11,1111111,11!11111111 B

i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 11.10.2013 13627-0192-008
17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 12.10.2012 12607-0395-008
18/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304951*

Neergelegd

16-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Alacritas

0838564010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel, Beuntstraat 38

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Delang, notaris met standplaats te Duffel, op 01/08/2011, geregistreerd te Mechelen, 1e kantoor op 9 augustus 2011, zeven blad(en) geen verzending(en) boek 5/978, blad 14 vak 13. ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ontvanger (get.) Koen Decoster, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer Van Keer Hans Jozef Melania, wonende te 2570 Duffel, Beuntstraat 38.

Naam: ALACRITAS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2570 Duffel  Beuntstraat 38

Doel: Advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van staalindustrie, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand, het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en beheer van bedrijven op dit domein actief, de vertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon,

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volstort ten belope van ¬ 12.400,00. Een bedrag van ¬ 12.400,00 werd gestort of overgeschreven door de inschrijver op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC, kantoor te Duffel, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekeningnummer 731-0191594-91 afgeleverd op 15 juli 2011. Het attest van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Boekjaar: van één januari tot éénendertig december.

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste 1/20ste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Het bestuur kan enkel worden waargenomen door dierenartsen.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder (art. 14). Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijk van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating  stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag geen werkdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn

Overgangsbepalingen:

Overgangsbepalingen:

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen tot en met 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: - De heer Van Keer Hans, wonende te 2570 Duffel, Beuntstraat 38.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. (get.) Jan DELANG, notaris te Duffel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALACRITAS

Adresse
BEUNTSTRAAT 38 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande