ANVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.926.807

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 26.06.2014 14225-0359-010
03/02/2014
ÿþa

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsesteenweg 118 - 2220 Helst o/d Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling bijkomende zaakvoerder

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 24.10.2013 werd er volgende beslissing genomen Laeremans Geerhard, Herentalsesteenweg 118, 2220 Helst ofd Berg is vanaf 24.10.2013 aangesteld als bijkomende zaakvoerder.

Aertgeerts Annie

zaakvoerster

Op de laatste bis. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i I la 1,11611111 Ill

Ondernerningsnr : 0834.926.807 Benaming

(voluit) : Anver (verkort)

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHA !g1, te MECHELEN

ti bel Y

aC

Be Sta





28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 26.06.2013 13217-0167-010
08/04/2011
ÿþ)~

111111Jillfteplii

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grif

N E F

jj EÔ-15

2 9 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Ondernemingsnr : ZS ti 7 z e go

Benaming -

(voluit) : Anver

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HERENTALSESTEENWEG 118 - 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Anver verleden voor notaris Erika lsenborghs te Heist-op-den-Berg op 24 maart 2011, te registreren.

Opgericht door mevrouw AERTGEERTS Annie NN 67.11.13-260.58, geboren te Herselt op 13 november 1967, echtgescheiden, wonende te 2220 Heist op den Berg, Herentalsesteenweg 118.

- onder de benaming Anver met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 118.

- waarvan het kapitaal:

. 18.600,00 euro bedraagt en volledig in geld geplaatst werd;

ten belope van 118.600,00 euro in geld gestort werd door voornoemde mevrouw AERTGEERTS Annie. Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 068-8924095-25 op naam van de vennootschap in oprichting, bij Dexia Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 15 maart 2011 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

.verdeeld is in 186 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven : door

voornoemde mevrouw AERTGEERTS Annie voor 186 aandelen en die stortte ten belope van 18.600,00 euro waarvoor haar 186 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

- met boekjaar lopend van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur of als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden (tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw AERTGEERTS Annie, voormeld.

- De vennootschap heeft tot doel: De vennootschap heeft tot doel:

Patrimoniumvennootschap.

Handel in eigen onroerend goed.

Aan- en verkoop, verhuur van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerende en roerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor: elke onderneming, die een gelijkaardig of verknocht doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn in andere; vennootschappen

Op de laatste biz. van Liik-B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n;en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.Het overschot. staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: Gorris Accountants bvba, met zetel te 2220 Heist op den Berg, Boudewijnlaan 34, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de euispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Cd)

C,J

1.

; e VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

:

..

~ Samen hiermede neergelegd expeditie akte.

e Notaris Erika Isenborghs

><1

Clà

: r-+

O

: N

CO

"CS

,.r

~ ~ I

~ .



" ~

1 ~r

P:

y

:..~

' O

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de men ere.. e hetzij van

.. pe . .

instrumenterende notaris, a de perso}o;nlçn'l

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANVER

Adresse
HERENTALSESTEENWEG 118 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande