ASGRO VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASGRO VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.335.238

Publication

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 03.01.2013 13003-0012-016
23/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerged van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 i 7.Q17.

Griffie

111f Il II11 1111111111ff I 1(1111111111111111 11I

*iai~nses"

ber

a:

Be Sta

' Ondernemingsnr : 0464.335.238

Benaming

(voluit) : ASGRO VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 405

(volledig adres)

Onde werp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 28 september 2012, geregistreerd te Hasselt op 2 oktober 2012, boek 794, blad 32, vak 08, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeei, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASGRO VASTGOED, niet maatschappelijke zetel te 2970! Schilde, Turnhoutsebaan 405.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de hierna genoemde vennoten

1! De heer Tom HEEREN, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Muggebeekstraat 26.

2/ De naamloze vennootschap "LIMBOMA", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 405, en met ondernemingsnummer 0424.876.034 RPR Antwerpen, hier overeenkomstig de statuten vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Tom HEEREN voornoemd, in deze hoedanigheid benoemd blijkens beslissing van de raad van bestuur de dato 9 oktober 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2009, onder nummer 09152931.

Zaakvoerder

Is eveneens aanwezig, in haar hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, de` naamloze vennootschap "LIMBOMA", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Tom: HEERBN voornoemd, in deze hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering de' dato 28 oktober 2011, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 december 2011, onder: nummer 11182700.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen

Eerste besluit: Uitdrukking van het kapitaal in euro, en kapitaalverhoging door incorporatie van reserves. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap uitte drukken in euro.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische Frank: (1.250.000 BF) en wordt op basis van de conversiekoers, hetzij veertig komma drieduizend driehonderd, negenennegentig (40,3399), omgezet in dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig eurocent (¬ 30.986,69),

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen, door incorporatie van: vierentwintigduizend dertien euro en éénendertig eurocent (¬ 24.013,31) uit de beschikbare reserves, om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro en negenenzestig eurocent (¬ 30.986,69) naar vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Als gevolg van deze beslissing wordt artikel 5 van de huidige statuten gewijzigd, zoals hierna bepaald onder het besluit betreffende de herformulering, actualisering en aanpassing van de statuten.

Tweede besluit: Wijziging van het doel.

Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de commissaris en de' zaakvoerder aangaande de wijziging (uitbreiding) van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2012.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen, alsmede van de staat van activa en. passiva, afgesloten per 30 juni 2012, te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De verslagen van de commissaris en de zaakvoerder, evenals de staat van activa en passiva zullen door mij, notaris, bewaard worden in' het vennootschapsdossier.

Wijziging (uitbreiding) doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, door het uit te breiden met volgende activiteiten:

"Leasing van onroerende goederen."

Als gevolg van deze beslissing wordt artikel 4 van de huidige statuten gewijzigd, zoals hierna bepaald onder het besluit betreffende de herformulering, actualisering en aanpassing van de statuten.

Derde besluit: Wijziging van de regeling betreffende de overdracht van de aandelen en afschaffing van het voorkooprecht,

De vergadering beslist de regeling betreffende de overdracht van de aandelen, zoals bepaald in artikel 6.4 van de huidige statuten, te wijzigen, en het voorkooprecht bij overdracht of overgang van aandelen, zoals bepaald in punt C. van artikel 6.4 van de huidige statuten, af te schaffen.

De vergadering beslist de hierna volgende regeling betreffende de overdracht van aandelen in te voeren: "Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is:

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen.

Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn:

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straf van nietigheid, slechts overgedragen worden onder de levenden of overgaan wegens overlijden mits toelating:

a)van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b)van minstens de helft van de vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, die minstens drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of overgaan op: 1.de afstammelingen in rechte lijn;

2.de echtgenoot of echtgenote;

3.de medevennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder(s) kennis geven bij een aangetekende brief waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De zaakvoerder(s) is (zijn) verplicht het voorstel op de agenda te plaatsen van de eerstvolgende algemene vergadering die in elk geval binnen drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief moet worden bijeengeroepen. Op die vergadering zal over de goedkeuring van de overdracht worden beslist.

De weigering tot toelating van een overdracht onder levenden kan aanleiding geven tot verhaal voor de bevoegde rechtbank, in kortgeding.

Indien de weigering willekeurig wordt geoordeeld, hebben de vennoten die zich verzet hebben drie maanden vanaf de beschikking om kopers te vinden voor de prijs en onder de voorwaarden bepaald door de betrokken partijen of, ingeval van betwisting, door een deskundige, aangesteld door de betrokken partijen of door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De betaling van de ovemameprijs zal contant of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de drie maanden kan de overdrager de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen. De overdrager oefent dit recht uit binnen veertig dagen volgend op het verstrijken van de termijn van drie maanden.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen wegens overlijden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als dusdanig, hebben recht op de waarde der overgegane aandelen. Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen of, ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Zo de afkoop niet geschied is binnen de drie maanden kunnen de erfgenamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon."

Als gevolg van deze beslissing wordt artikel 6.4 van de huidige statuten gewijzigd, zoals hierna bepaald onder het besluit betreffende de herformulering, actualisering en aanpassing van de statuten.

Vierde besluit: Verlenging/wijziging van het boekjaar en wijziging van de datum van de jaarvergadering.

De vergadering beslist het huidige boekjaar, dat begonnen is op 1 juli 2012 en eindigt op 30 juni 2013, te verlengen tot 31 december 2013.

Vanaf 2014 loopt het boekjaar van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Ais gevolg van de verlenging/wijziging van het boekjaar wordt eveneens de datum van de jaarvergadering gewijzigd, van de laatste vrijdag van de maand november, om twaalf uur, naar de laatste vrijdag van de maand mei, om twaalf uur.

Als gevolg van deze beslissing worden de artikelen 9 en 10.1 van de huidige statuten gewijzigd, zoals hierna bepaald onder het besluit betreffende de herformulering, actualisering en aanpassing van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde besluit Herformulering, actualisering en aanpassing van de statuten aan de vigerende vennootschapswetgeving, zonder wijziging van de essentiële elementen.

De vergadering beslist de statuten te herformuleren, te actualiseren, en aan te passen aan de vigerende vennootschapswetgeving, zonder wijziging evenwel van de essentiële elementen,

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te schrappen, en te vervangen door de hierna volgende statuten, waarbij rekening wordt gehouden met de voorgaande besluiten (verkorte weergave): ARTIKEL 1 : Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam"ASGRO VASTGOED".

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Tumhoutsebaan 405.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, of in onderaanneming:

'Alle beheer van onroerende en roerende goederen, en ook de beschikking erover, zoals onder meer het vervreemden, het verhuren, huren, aankopen, verpanden en hypothekeren en uitvoeren of laten uitvoeren van alle werken dienaangaande.

" Leasing van onroerende goederen.

.De participatie, onder welke vomi het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere: de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

-De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen beheer.

.Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis; het deelnemen aan emmissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer,

" De vennootschap kan ook functies van bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen of syndicus

uitoefenen.

.Bovendien mag de vennootschap aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot

het verwezenlijken van haar doel of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële,

commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, De vennootschap zal zich mogen interesseren door

inbreng, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, in

België en in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met

het hare.

.De vennootschap mag aankopen, verkopen, huren, verhuren, in pand geven, bouwen, verbouwen en

omruilen, zonder beperking.

'De vennootschap mag deelnemen in alle vennootschappen en ondernemingen en, in dat verband, alle

handels- en financiële verrichtingen doen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die

voor haar best geschikt zijn.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00) en is

vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder nominale waarde, met een

fractiewaarde van één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250) elk.

ARTIKEL 12 : Overdracht van aandelen

Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is:

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de

dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn:

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straf van nietigheid, slechts overgedragen worden onder de levenden of overgaan wegens overlijden mits toelating:

a}van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b)van minstens de helft van de vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, die minstens drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of overgaan op: 1.de afstammelingen in rechte lijn;

2.de echtgenoot of echtgenote;

3.de medevennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder(s) kennis geven bij een aangetekende brief waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De zaakvoerder(s) is (zijn) verplicht het voorstel op de agenda te plaatsen van de eerstvolgende algemene vergadering die in elk geval binnen drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief moet worden bijeengeroepen. Op die vergadering zal over de goedkeuring van de overdracht worden beslist.

De weigering tot toelating van een overdracht onder levenden kan aanleiding geven tot verhaal voor de bevoegde rechtbank, in kortgeding.

Indien de weigering willekeurig wordt geoordeeld, hebben de vennoten die zich verzet hebben drie maanden vanaf de beschikking om kopers te vinden voor de prijs en onder de voorwaarden bepaald door de betrokken partijen of, ingeval van betwisting, door een deskundige, aangesteld door de betrokken partijen of door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De betaling van de ovemameprijs zal contant of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de drie maanden kan de overdrager de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen. De overdrager oefent dit recht uit binnen veertig dagen volgend op het verstrijken van de termijn van drie maanden.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen wegens overlijden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als dusdanig, hebben recht op de waarde der overgegane aandelen. Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen of, ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Zo de afkoop niet geschied is binnen de drie maanden kunnen de erfgenamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL 13 ; Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

ARTIKEL 14 : Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte,

ARTIKEL 18 ; Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder vennoot individueel. ARTIKEL 19 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei, om twaalf uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 21 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ARTIKEL 26

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn."

Zesde besluit: Bevestiging benoeming commissaris.

De algemene vergadering bevestigt haar beslissing van 16 augustus 2012 tot benoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Maarten LINDEMANS, als commissaris van de vennootschap.

Dit mandaat geldt voor een duur van drie (3) jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2015. De vergoeding voor het mandaat werd vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), exclusief BTW.

{

Zevende besluit: Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten  ; volmachten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten, en tot neerlegging van deze gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, binnen de drie ' maanden vanaf heden

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/12/2011 : HAA015583
14/11/2011 : HAA015583
31/01/2011 : HAA015583
26/05/2010 : HAA015583
25/01/2010 : HAA015583
03/02/2009 : HAA015583
16/06/2008 : HAA015583
23/01/2008 : HAA015583
02/01/2007 : HAA015583
29/12/2005 : HAA015583
19/01/2005 : HAA015583
31/07/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR bzu,` Rechtbank van koophandel

Antwerpen

~~~~

~~m

2 ~07.

~U| l

~ 52015

1 ^^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

uriTne

---'-'--------------------------'-----------

Ondernemingsnr : 0464.335.238

Benaming

(vzluiV: Asgro Vastgoed

(verkort) :

RauhtsvVrm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zate]: Turnhoutsebaan 405, 2970 Schilde

(volledig adres)

Ónderwerpakte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de Algemene Vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel op 22 juni 2015 blijkt volgende:

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een CVBA 'VGD Bedrijfsrevisoren" te herbenoemen als commissaris van

de vennootschap. Voormelde revisorenvenriootschap duidde de heer Maarten Liridernans,

kantoorhoudende te2VVV Antwerpen, Gnha||'énstraat 5 bus 2, aan als vaste vertegenwoordiger voor

de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan

de jaarvergadering te houden in 2018.

Limbomm,

vertegenwoordigd door dhr Tom Heeren

Zaakvoerder

--------------------------------------'-------------'---------

0pdnlaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarisperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2004 : HAA015583
13/02/2003 : HAA015583
05/02/2002 : HAA015583
21/01/2000 : HA100065
21/10/1998 : HAA15583

Coordonnées
ASGRO VASTGOED

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 405 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande