B.S. SHIPPING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.S. SHIPPING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.563.288

Publication

15/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303698*

Neergelegd

11-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550563288

Benaming (voluit): B.S. SHIPPING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Hendriklei 30 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 10 april 2014, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer HAMDI Saïd, geboren te Kairouan (Tunesië) op 28 juni 1948, echtgenoot van mevrouw PANIS Elisabeth Henrica Maria, wonend te 4811 SL Breda (Nederland), Bernhardsingel 36.

2. De heer AIT ALLAL Brahim, geboren te NADOR (Marokko) op 5 april 1973, echtgenoot van mevrouw KHACHARI Najia, wonend te 2020 Antwerpen, Hendriklei 30 bus 1.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  B.S. SHIPPING .

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, Hendriklei 30 bus 1

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de transithandel, de import en export, de fabricage, distributie en afbraak van industriële machines, auto s, bedrijfsvoertuigen, autoonderdelen, garagemateriaal, banden, oliën en brandstoffen, zowel nieuw als tweedehands, alsook de consignatie ervan, leasingoperaties, verhuren, onderhoud, herstellingen en herstellen van koetswerken, en alle garage en carrosserie-activiteiten, de verscheping van roerende goederen en containers.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, op commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die nuttig zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die nuttig kunnen zijn voor de onderneming of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De verwerving, bestuur, controle voor eigen rekening of voor rekening van derden, de overdracht van deelnemingen, onder vorm van aandelen, deelbewijzen, obligaties, of anderszins, in ondernemingen, verenigingen en belangengroepen.

De aankoop, bouw, verbouwing, bestuur, de verhuring, de verkoop van onroerende goederen. Het aangaan van leningen en hypothekeren.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkwaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze dan ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het bevorderen van nijverheids- en handelsondernemingen, de oprichting, uitbreiding, organisatie, bestuur en controle van maatschappijen of ondernemingen, steunverlening op technisch, industrieel, commercieel, administratief en financieel vlak, met inbegrip van het verlenen van borgstelling of waarborg aan maatschappijen, verenigingen en ondernemingen waarin zij belangen heeft.

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer HAMDI Saïd, voornoemd, ten belope van 50 aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- door AIT ALLAL Brahim, voornoemd, ten belope van 50 aandelen, voor een bedrag

van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Totaal: 100 aandelen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Luik B - Vervolg

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerders:

1. De heer HAMDI Saïd, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. De heer AIT ALLAL Brahim, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei te 18:00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op vrijdag 15 mei 2015.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de heer HAMDI Saïd, voornoemd, evenals zijn bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Ann Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbic

*15027473*

1/111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 9 FEB. 2015 atifién`wamen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0650.563.288

Benaming

(voluit) : B.S.Shipping

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Hendriklei 30 bus 1, 2020 Antwerpen, Belgie

(volledig adres)

Onderwerp akte ; zetelverplaatsing

Hierbij delen wij u mede dat ons adres is gewijzigd.

het nieuwe adres = Boomsesteenweg 690

2610 Antwerpen

Belgie

Wij verzoeken u de wijziging uit te voeren.

Bij voorbaat dank

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B.S. SHIPPING

Adresse
HENDRIKLEI 30, BUS 1 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande