BELGIUM CLEANING SERVICE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BELGIUM CLEANING SERVICE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 471.430.094

Publication

30/04/2013
ÿþ 4 I..

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank 1

van Koophandel te Antwerpen, oprii .1i1"

Griffie

~

Ondernerningsnr : 0471.430.094

Benaming

(voluit) : Belgium Cleaning Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Pauwendreef 2 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Uitbreiding doel - Kapitaalsverhoging

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 9 april 2013, blijkt het volgende:

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het doel uit te breiden met de volgende activiteiten: "Handel in onroerend goed voor eigen rekening; Terbeschikkingstelling en verhuring van roerende goederen in de meest ruime betekenis van het woord waaronder de verhuring van caravans en mobilhomes en dit zowel aan particulieren als aan ondernemingen. Het beheer en de uitbreiding van voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland ais in het buitenland alsmede aile handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoed makelaars. Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen". Het artikel 3 wordt in deze zin aangepast.

-De vergadering beslist unaniem om het kapitaal te verhogen met 12.916,64 EUR door incorporatie van de rekening courant van de vennoten, om het te brengen van 8.000 EUR naar 20.916,64 EUR. De vergadering stelt vast dat de verhoging volledig geplaatst en volstort werd. Het artikel 5 van de statuten wordt bijkomend aangevuld met de volgende vermelding : "Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 80 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde" en zal voortaan luiden: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.916,64 EUR. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 80 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om mevrouw Martins Reinas Trigueiro te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap vanaf 1 april 2013.

Eddy Hotag

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 III INIIII011111 D AI

*13013577*

Op de Laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0471.430.094

. benaming

(voluit) : Belgium Cleaning Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hof Van Delftlaan 65 - 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 oktober 2012, blijkt het volgende

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 29/10/2012 te verplaatsen van Hof Van Delftlaan 65 te 2180 Ekeren naar Pauwendreef 2 te 2900 Schoten.

-De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister. Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 3311, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van: indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle' belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Eddy Hotag

Zaakvoerder

Neergelegd ter griffie ~el~eop de danli

van Koophandel te

10 JAN 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2006 : ANA063332

Coordonnées
BELGIUM CLEANING SERVICE

Adresse
PAUWENDREEF 2 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande