BOGROBIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOGROBIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.393.935

Publication

17/04/2014
ÿþ ModWordili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111.1.1.1rMIfflIMIe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

0 7 -04- 2014

var: X0OPHANIDEL tt, ANTINEf*::-N, fiftiffaiXECHELENLI

Voorbehouden JIJIJ 111.1111M1 1118

aan het

Belgisch Staatsblad

---

Ondernerningsnr : 550 3 s S B

Benaming

(\relit) BOGROBIS

(verkort):

ReChtSVOrrn : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2500-Lier (Koningshooikt), Tallaart 45

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting -statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 02 april 2014, neergelegd vétir registratie, blijkt dat:

1. De heer VAN dEN BOSCH Dirk Ludovicus Lucia, geboren te Mortsel op vijftien januari negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2500 Koningshooikt (stad Lier), Haagstraat 5 A. Echtgenoot van mevrouw Schoukens Rita Irrna Felicia; en,

2. Mevrouw SCHOUKENS Rita Irma Felicia, geboren te Aalst op acht september negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2500 Koningshooikt (stad Lier), Haagstraat 5 A. Echtgenote van de heer Van den Bosch Dirk Ludovicus Lucia,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BOGROB1S", met zetel te 2500-Lier (Koningshooikt), Tallaart 45, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 02 april 2014.

De vennootschap heeft tot doel:

het uitoefenen van elke activiteit in de tuinbouwsector, meer bepaald het telen van, de handel in, de conditionering van, de tussenhandel in, en de in- en uitvoer van groenten, fruit en aile landbouwproducten in de ruimste zin, dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks. ln dit doel is ook begrepen: het geven van teelt- en bedrijfsadviezen aan tuinbouwers, en het leveren van bedrijfsmateriaten aan tuinbouwers;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger..

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is één/derde (1/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

1. De heer Van den Bosch Dirk Ludovicus Lucia, sub 1, verklaarde in te schrijven op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus tot beloop van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

2. Mevrouw Schoukens Rita Irma Felicia, sub 2, verklaarde in te schrijven op driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus tot beloop van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE57 7350 3580 7435, geopend bij de KBC Bank te Koningshooikt, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, dat aan de notarisnotaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer VAN dEN BOSCH Dirk Ludovicus Lucia, geboren te 1Vfortsel op vijftien januari negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2500 Lier (Koningshooikt), Haagstraat SA,

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich

 . ... hiertegen verzet.

Op do laatste bi? van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om elle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot-' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping..

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het ; volgende jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden ais wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot dertig september tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zestien.

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerder

Aan de niet-statutair benoemde zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

 VO OR ONTLEDEND Li iTTREKSEL ----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BOGROBIS

Adresse
TALLAART 45 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande