DANIELI IL DIVINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANIELI IL DIVINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.006.286

Publication

09/09/2014
ÿþMod Word 11.1

'Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 9 AUG. 2014 Griffie

IIII III IIUfl 111M

*14166971*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.006.286

Benaming

(voluit) : D'ILL DIVIN°

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Luikstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMEN-'DE VENNOOTSCHAP

UITTREKSEL AFGELEVERD VÔÔR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE AN1VVERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 25 augustus 2014, ter registratie neergelegd, blijkt wat volgt:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Luikstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0835.006.28, die beslist heeft wat volgt:

1) Besluit tot fusie

De vergadering keurt de fusie door overneming volgens de vereenvoudigde procedure (geruisloze fusie) goed van de naamloze vennootschap "WHITE HORSE", gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0448.821.869.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap 'WHITE HORSE" (Overgenomen Vennootschap) overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Vermits de Overnemende VêTeootschap houdster is van aile aandelen van de Overgenomen fflifibotschap worden de aandelen van de Overgenomen Vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf heden worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

2) Vaststelling van de vermogensovergang en boekhoudkundige uitdrukking hiervan

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap vast te stellen.

De diverse activa en passiva vermogensbestanddelen van de Overgenomen Vennootschap worden in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

De comparanten verklaren dat sedert het opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de Overgenomen Vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de Overgenomen Vennootschap sedert voormelde datum.

De overgang van geheel het vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatle, haar boekhouding, kortom alla immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de Overgenomen Vennootschap, omvattende aile boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de Overnemende Vennootschap in de zetel

bewaard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

"

behouden aan het Belgisch Étaatsblad



Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de Overgenomen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de Ovememende Vennootschap, met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

3) Vaststelling van de verdwijning van de Overgenomen Vennootschap

De vergadering verzoekt mij, ondergetekende notaris, vast te steilen dat vermits de algemene vergadering van de Overgenomen Vennootschap, gehouden op heden, samen met de algemene vergadering van de Ovememende Vennootschap, waarvan de notulen in deze akte vervat zijn, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, dat bijgevolg de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de Overgenomen Vennootschap in vervulling is gegaan en dat de naamloze vennootschap WHITE HORSE vanaf heden ophoudt te bestaan.

4) Machten

Aan de zaakvoerder(s) van de Overnemende Vennootschap wordt volmacht gegeven om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile bij de fusie betrokken

vennootschappen te verrichten;

- de aandelen van de Overgenomen Vennootschap te vernietigen;

- aile formaliteiten te vervullen nodig of dienstig voor de praktische overgang van de vermogensbestanddelen

van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap dezelfde activiteiten zijn als de Overnemende

Vennootschap, dient geen doelswijziging te gebeuren.

5) Kwijting zaakvoerder(s)

De vergadering besluit dat bij de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de Overnemende Vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal opgemaakt worden na de verwezenlijking van de fusie, tevens zal worden beraadslaagd over de kwijting die dient te worden verleend aan de zaakvoerder(s) van de Overgenomen Vennootschap voor de opdracht die zij hebben uitgeoefend sedert één januari tweeduizend veertien tot de dag van verwezenlijking van de fusie.

6) De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming met ingang van heden te wijzigen in "Danieli il

Divino".

Derhalve wordt artikel 1 van de statuten aangepast als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid« Haar naam luidt z "Danieli il Divino".

7) De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen naar 2020

Antwerpen, Beukenlaan 12«

Derhalve wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten aangepast als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12",

8) De vergadering verleent met ingang van heden ontslag aan haar zaakvoerder de heer ROOTHAERT Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen op 4 juli 1969, wonende te 2610 Wilrijk, Platanenlaan 53.. Over de kwijting zal worden beraadslaagt bij de eerstvolgende jaarvergadering.

De vergadering benoemt op heden tot zaakvoerders:

1/ De naamloze vennootschap SHR1MP TEMPURA, gevestigd te 2000 Antwerpen, Luikstraat 8 bus 1, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te AntwerWn- met als ondernemingsnummer 0836.149.896, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lets Think", gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 31-33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0461.389.210, vast vertegenwoordigd door de heer VAN dER BORGHT Wim Hilda Theo, geboren te Schoten op 3 juni 1970, RR 70.06.03-499.50, wonende te 2550 Kontich, Pierstraat 18,

Die verklaart te aanvaarden

2/ De heer CON1NCKX Olav Jules Diane, geboren te Antwerpen op 16 oktober 1967, wonende te 2240 Zandhoven, Ringlaan 126.

Die verklaart te aanvaarden bij monde van de comparanten bij sterkmaking.

9) De zaakvoerder wordt gemachtigd om een gecoördineerde tekst van de statuten op te maken. Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 25/08/2014, alsook de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 09.09.2014 14581-0577-014
28/07/2014
ÿþMod Wad 11,1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1I II 111K 111111111111K 1 III I 11 11 1111

*14144579*

Rechtbank van koophantel

Antwerpen

16 JULI 2014

afdeling Antwerpen

Griffio

Ondernemingsnr : 0835.006.286

Benaming

(voluit) : D'IL DIVINO

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Lulkstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 1 juli 2014, blijkt hetgeen volgt:

Fusievoorstel de dato 1 juli 2014 opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO" en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap WHITE HORSE,

Zijn verschenen;

1/ De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", te weten: de heer ROOTHAERT Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen, op 4 juli 1969, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53.

Hierna ook genoemd "Overnemende Vennootschap"

2/ De gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap 'WHITE HORSE", gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersoneriregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0448.821.869, te weten: De heer ROOTHAERT Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen, op 4 juli 1969, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53,

Hierna ook genoemd "Overgenomen Vennootschap"

A. Voorafgaandelijke uiteenzetting

1. De organen van bestuur van beide vennootschappen hebben verzocht om huldig fusievoorstel op te stellen, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Aangezien de Overnemende Vennootschap houder is van honderd procent (100 %) van aile aandelen (en stemrechtverlenende effecten) van de Overgenomen Vennootschap, is deze verrichting gelijkgesteld met een fusie door overname in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "WHITE HORSE" zal overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", tegen de hierna vermelde voorwaarden.

3. Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Fusievoorstel

I. epalingen voorzien door artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen

1. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de betrokken

vennootschappen (artikel 719, lid 2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen)

1.1. de Overnemende Vennootschap

a) de Overnemende Vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Luikstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ale ondernemingsnummer 0835.006.286.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Walter VANHENCXTHOVEN, te Herentals, op 28 maart 2011, gepubliceerd in de bitilagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april 2011, onder nummer 11054931.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt: VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000,00 E) en is verdeeld in TIENDUIZEND (10.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiiF3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van deze:

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid;

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het beheren, het valoriseren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

d) het beleggen van vermogen, in roerende en onroerende goederen, in effecten en alle andere waarde elementen.

e) Het financieren bij middel van eigen vermogen of fondsen van derden van allerhande ondernemingen, beleggingen en aankoop door derden;

f) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsing, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks

of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor haar doel.

Zij kan aile burgerlijke, handels, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de

vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op

te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is

aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap heeft ook tot doel:

-Uitbating van alle horeca bedrijven in de meest ruime zin, zoals daar zijn: drankgelegenheid, spijshuis,

hotel, logementshuis, verbruikssalon, frituur, dancing, taverne, snack bar, bodega, bar, privé club, welke

opsomming aanwijzend is doch niet beperkend;

- Import en export, groot- en kleinhandel van;

-dranken en horecabenodigdheden, speelautomaten en ontspanningstoestellen;

-voedingswaren, vlees, fruit en groenten;

Het inrichten van feestelijkheden en festiviteiten.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar

doel.

In algemene regel mag de vennootschap ook aile financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen,

welke in verband staan met haar doel of welke van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit

zowel in het binnenland als in het buitenland,"

1.2. de Overgenomen Vennootschap

a) De Overgenomen vennootschap is de naamloze 'WHITE HORSE", gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondememingsnummer 0448.821.869.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc ROCHTUS, te Antwerpen, op 27 november 1992, gepubliceerd in de bij-slagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 december 1992, onder nummer 921224-252 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Walter VANHENCXTHOVEN, te Herentals, op 27 december 2011, gepubliceerd in de bij-'lagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2012, onder nummer 12044880.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt: tweeënzestigduizend euro (62.000,00 E)

en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

b) Overeenkomstig artikel 3 van de statuten heeft de vennootschap tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of voor deelname van deze:

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vomi ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het beheren, het valoriseren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

d) het beleggen van vermogen, in roerende en onroerende goederen, in effecten en alle andere waarde elementen.

e) Het financieren bij middel van eigen vermogen of fondsen van derden van allerhande ondernemingen, beleggingen en aankoop door derden;

f) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsing, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor haar doel.

Zij kan aile burgerlijke, handels, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap heeft ook tot doel:

-Uitbating van alle horeca bedrijven in de meest ruime zin, zoals daar zijn: drankgelegenheid, spijshuis, hotel, logementshuis, verbruikssalon, frituur, dancing, taverne, snack bar, bodega, bar, privé club, welke opsomming aanwijzend is doch niet beperkend;

- Import en export, groot- en kleinhandel van:

-dranken en horecabenodigdheden, speelautomaten en ontspanningstoestellen;

-voedingswaren, vlees, fruit en groenten;

Het inrichten van feestelijkheden en festiviteiten.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar

doel..

In algemene regel mag de vennootschap ook aile financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnenland als in het buitenland."

2. Datum vanaf dewelke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, lid 2,2° van het Wetboek van Vennootschappen)

De handelingen van Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf de authentieke akte tot vaststelling van de fusie tussen beide vennootschappen.

3. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, lid 2,3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Er zullen geen bijzondere rechten door de Ovememende Vennootschap worden toegekend aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap in het kader van de fusie.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen (artikel 719, lid 2,4° van het Wetboek van vennootschappen)

ln het kader van de fusie zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap.

Ruilverhouding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Het geheel van activa en passive van de naamloze vennootschap "WHITE HORSE", zal worden - overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vin DIVIN O",

Alle aandelen die het gehele kapitaal van de naamloze vennootschap 'WHITE HORSE" vertegenwoordigen worden thans reeds aangehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO".

In toepassing van ai-tikel 726, 20 van het Wetboek van Vennootschappen zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden door de Overnemende Vennootschap in ruil voor aile aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

De aandelen die de Overnemende Vennootschap aanhoudt in de Overgenomen Vennootschap zullen worden vernietigd

Er is dus geen reden om een ruilverhouding vast te stellen.

III. Buitengewone Algemene Vergadering

Het huidige fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen voor geassocieerde notarissen Clivia Wellekens & Natacha Stoop, overeenkomstig artikel 719, alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen, minstens 6 weken na de neeriegging van het huidig fusievoorstel door ondergetekende notaris op de grne van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

IV. Onroerende Goederen en rechten

Ingevolge onderhavige fusie worden geen onroerende goederen of rechten overgedragen.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 01/07/2014.

.b.

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 20.08.2013 13440-0183-011
05/07/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fieergelegd ter griffie van de Rocha unk van Koophandel to Antwerpen, op

26Se,i2Ji3

Griffie

fl11 1ll1l1H 1ll1 H 1 N94IIAI~I~

*131030'

Ondernemingsnr : BE 0835.006.286

Benaming

(voluit) : D' ILL DIVINO

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 WILRIJK, Platanenlaan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke en exploitatiezetel

Bij eenvoudig beslissing van de zaakvoerder werd de zetel van de vennootschap en de exploitatiezetel

van de vennootschap overgebracht naar:

2000 Antwerpen, Luikstraat B

en dit vanaf 01 april 2013.

Edmond Roothaert,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2011
ÿþMod 2.1

Ln 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : D'ILL Divino

4 C "

3~ ~4~R1i411

Griffie

illiq91,1111111!111,11.1111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig maart twee duizend en elf, dat :

1. De commanditaire vennootschap op aandelen A-EVENTS met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53 en met ondernemingsnummer BTW (BE) 0477.171.506 RPR Antwerpen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO 37, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen- Berchem, Koninklijkelaan 74 en met ondememingsnummer BTW (BE) 0874.734.518.

3. De heer ROOTHAERT Florimond Lea Edmond Willy Emile, geboren te Antwerpen op zesentwintig december negentienhonderd vijfenveertig, identiteitskaartnummer 590-4083528-48, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Ringlaan 85 bus 5.

Gehuwd met mevrouw PAL ROOTHAERT Seema te Versoix (Zwitserland) (kanton Genève) op elf januari negentienhonderd negentig, zonder hun huwelijk te hebben laten voorafgaan door een huwelijkscontract of huwelijkse voorwaarden, ongewijzigd tot op heden;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: D'ILL Divino.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het beheren, het valoriseren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) Het beleggen van vermogen, in roerende en onroerende goederen, in effecten en alle andere waardeelementen.

e) Het financieren bij middel van eigen vermogen of fondsen van derden van allerhande ondernemingen, beleggingen en aankopen door derden. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

f) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap heeft ook ten doel:

Uitbating van alle horeca bedrijven in de meeste ruime zin zoals daar zijn drankgelegenheid, spijshuis, hotel, logementshuis, verbruikssalon, frituur, dancing, taverne, snack bar, bodega, bar, privé-club, welke opsomming aanwijzend is doch niet beperkend.

Import en export, groot- en kleinhandel van:

-dranken en horecabenodigdheden, speelautomaten en ontspanningstoestellen

-voedingswaren, vlees, fruit en groenten.

Het inrichten van festiviteiten en feestelijkheden;

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

In algemene regel mag de vennootschap ook alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in tienduizend (10.000) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Voor-e

&behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de' vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist : - dat de vennootschap zal bestuurd worden door één (gewone) zaakvoerder;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur (maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel): de heer ROOTHAERT Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen op vier juli negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53, die hier tussenkomt, en die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: de heer Patrick SHEETS, wonende te 2520 Ranst, Broechemlei 63, met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest, volmacht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 07.10.2015 15643-0251-020
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16516-0222-019
06/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DANIELI IL DIVINO

Adresse
BEUKENLAAN 12 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande