KARMA THUISVERPLEGING

Divers


Dénomination : KARMA THUISVERPLEGING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 849.714.357

Publication

29/10/2012
ÿþ Mod word 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIWN~NI~~~IIWMNN9IW~

" ZZL~~S~,"

V beh

aa

Bel Star

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

9 3 s 7-

KarMa thuisverpleging

NEERGELEGD

18 ONT. 2012

GR~hECI-1 v~,n_

lCOO - - i E - ta MEGE-iEt.-1=N-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Romain Steppestraat 93 bus 2, 2890 Sint-Amands, België (volledig adres)

onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Blijkt uit de onderhandse akte van 4 oktober 2012, dragend volgend relaas van registratie: "Geboekt te Puurs, de 9 oktober 2012, deel 85, blad 96, vak 23, zes bladen en geen verzendingen. Ontvangen: vijfentwintig euro (ê25)", dat er tussen ondergetekenden:

1,Mevrouw Ringoot Karen, wonende te 2890 Sint-Amands, Romain Steppestraat 93 bus 2, N.N. 85.10.12-

234.97

2.De heer Ringoot Marc, wonende te 8560 Wevelgem, Eglantierstraat 14, N.N. 60.01.10-333-52

wordt een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

opgericht.

OPRICHTING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

Haar naam luidt: "KarMa thuisverpleging".

Zij wordt gevestigd te 2890 Sint-Amands, Romain Steppestraat 93 bus 2.

Zij begint op 12 oktober 2012.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

De ondergetekende sub 1 is de beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de

verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting

van de vennootschap.

De ondergetekende sub 2 is stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng,

zoals deze hierna wordt vastgesteld.

Er worden geen aandelen uitgegeven.

" ondergetekende sub 1 doet een inbreng van 950,00 ¬ in speciën, waarvoor hij 95 % van vennootschapsvermogen ais vergoeding ontvangt;

" ondergetekende sub 2 doet een inbreng van 50,00 ¬ in speciën, waarvoor hij 5 % van het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt.

Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht 1.000,00 ¬ .

STATUTEN

Artikel 1 - Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap. Haar naam luidt: " KarMa thuisverpleging "

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2890 Sint-Amands, Romain Steppestraat 93 bus 2. Hij kan bij

besluit van de beherende vennoot worden overgebracht naar enige andere plaats binnen België.

Artikel 3 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 12 oktober 2012. De vennootschap wordt

niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van een vennoot.

Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten. Bij gebrek aan een beherend

vennoot, zal zij echter van rechtswege in vereffening gesteld worden.

het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d ~ Artikel 4 - Doel

:.+ De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-De thuisverpleging en verpleging in de ruimste zin van het woord van o.a. zieken, gewonden, bejaarden, endersvaliden en meer in het algemeen alle hulpbehoevende personen. Waaronder het uitoefenen van de kwaliteitsverzorging van hulpbehoevende personen aan huis.

-Het uitoefenen van paramedische activiteiten exclusief kinesitherapeuten.

-Geestelijke en lichamelijke verzorging en begeleiding van mensen, zowel ten huize als in inrichtingen, al dan niet eigendom van de vennootschap.

- Sociaal dienstbetoon in de ruimste zin van het woord

-Het verstrekken van paramedische verzorging.

-Inrichting van een verzorgings- en verpleegdienst voor zieken, gewonden, bejaarden, andersvaliden en

meer ln het algemeen alle hulpbehoevende personen.

- Groot- en kleinhandel in en verhuring van medische en orthopedische geneeskrachtige kruiden, prothesen en invalidewagens, medisch en paramedisch materiaal.

-Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze dan ook in andere ondernemingen, de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, huren, verhuren, zakelijk rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), bezitten en verlenen, leasen en in leasing geven of anderszins ter beschikking Stellen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten (zaakvoerder, bestuurder) in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functies van vereffenaar van vennootschappen, waarin zij al dan niet een deelneming heeft; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere rechtspersonen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping of welke wijze dan ook.

- Zij mag aan alle onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, In gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle burgerlijke verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij kan handelen als vertegenwoordiger.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 5 - Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de beherende vennoot, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, door hem op voorhand aan te wijzen en op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt.

Indien, in bovengenoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen als beherend vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen.

Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van de stilte vennoten, zullen zij vervangen worden door een door hen op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze door de andere vennoten aanvaard wordt.

Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij ais vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot die zijn functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren. Hij is bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

De beherende vennoot heeft een onbezoldigd mandaat, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor-ebehouden

" aan het Belgisch Staatsblad



Artikel 7 - Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 8 - Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni om 17 uur, ter zetel van de vennootschap of op gelijk welke plaats in de bijeenroepingsbrieven aangeduid. indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats. Deze oproeping mag geschieden via een ander communicatiemiddel (fax, e-mail, met ontvangstbevestiging, elektronische aangetekende zending). De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, waarbij elke vennoot kan stemmen in verhouding tot zijn deel van het vennootschapsvermogen. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 9 - Boekjaar - jaarrekening - bestemming van het resultaat

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het hetzelfde jaar. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt de beherende vennoot de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vomit een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschappenwet.

Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering. Deze vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en jaarrekening, evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vomit het verlies van de vennootschap. Eventueel kan de beherende vennoot een deel van dit verlies persoonlijk ten laste nemen.

Artikel 10 - Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij tengevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met éénparigheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het netto resultaat van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt bij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 12 oktober 2012 tot en met 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft doorgang de eerste vrijdag van juni 2014.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de NV Accountantskantoor L. Noëth  N. Ring oot NV te 2800 Mechelen, De Regenboog 11, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de kruispuntbank voor ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede met fiscale en sociale wetgeving.

Alle verrichtingen afgesloten sedert heden worden pro Pisco geacht gedaan te zijn voor rekening van de op te richten vennootschap.

In viervoud opgemaakt te Bornem, op 4 oktober 2012.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ringoot Karen

Beherend venoot



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KARMA THUISVERPLEGING

Adresse
ROMAIN STEPPESTRAAT 93, BUS 2 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande