YAZOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YAZOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.080.673

Publication

06/02/2014
ÿþ mod 11.1

{Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr 0452.080.673 Benaming (voluit):YAZOO

lI

*14035955*

Neergelegd ter griffie van de Rechthani von Koophandel ie Antwerpen, op

2 24 le "

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Koolkaai 3

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET 00G OP INVEREFFENINGSTELLING TOEBEDELING SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op twintig december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-

Niklaas 1 op zes januari tweeduizend en veertien, acht bladen, geen verzendingen, boek 594, bled 45, vak 17, ontvangen vijftig euro, getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

t: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op acht november tweeduizend en dertien, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato acht november tweeduizend en dertien werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door de heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato acht november tweeduizend en dertien.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk: "V.Besluit. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van YAZOO BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Koolkaai 3, een boekhoudkundige staat afgesloten op 08 november 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van £773.128,53 en een nettoactief van £288.273.97.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkornsig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder door de zaakvoerder zullen worden gerealiseerd.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd."

2.: - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

mod11.1

vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

3.: ontslag te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Emmanuel Raemdonck, voornoemd. Hem wordt bovendien kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

4.: In de staat van actief en passief de dato acht november tweeduizend en dertien, staan nog passiva vermeld, met name de schulden die de vennootschap heeft ten aanzien van Crelan, ingevolge de kredieten die de vennootschap is aangegaan.

Bij schrijven van dertien december tweeduizend en dertien heeft Crelan letterlijk het volgende gemeld: "wij komen terug op onze vorige briefwisseling m.b.t. voormeld krediet. Wij bevestigen hierbij ons akkoord met de décharge van de bvba Yazoo uit volgende kredieten:

-krediet 103-7300685-48 dd. 06/05/2002 oorspronkelijk groot 200.000 EUR.

-krediet 103-7392034-23 dd. 15/12/2006 oorspronkelijk groot 136.600 EUR.

-krediet 103-7398988-90 dd. 16/02/2006 oorspronkelijk groot 135.000 EUR.

Mits de volgende eigendommen worden overgedragen aan Dhr. Raemdonck Emmanuel:

-appartement gelegen te Antwerpen, Koolkaai 3.

-woonhuis gelegen te Antwerpen, Huikstraat 17.

-woonhuis gelegen te Antwerpen, Begijnenstraat 93.

De overeenkomsten voor décharge zullen per afzonderlijke post worden verstuurd."

Hieruit blijkt dat er thans geen passiva meer zijn, zodat de voorzitter vaststelt dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Voor de verduidelijking wordt verwezen naar de Parlementaire Vraag nr. 14629, waarin gevraagd werd hoe de voorwaarde dat een ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening slechts mogelijk is als er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva bedoeld in artikel 181 W. Venn. Uit het antwoord van de minister kan worden het volgende warden besloten: tenkel schulden worden geviseerd, zodat andere passiva als kapitaal en reserves niet in beschouwing worden genomen, 2.dat het enkel de schulden ten aanzien van derden betreft, zodat schulden aan de vennoten niet in beschouwing genomen worden, 3.de kosten of provisies verbonden aan de vereffening zelf worden niet in beschouwing genomen en 4.de voorwaarde is voldaan indien de schulden die blijken uit de staat van actief en passief zijn terugbetaald tussen het opmaken van de staat en de beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

5.: Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens tien jaar bewaard blijven door de heer Raemdonck Emmanuel in zijn domicilie.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

. Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

" Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad



6.:  uitkering naar aanleiding van de invereffeningstelling.

Voorafgaande uiteenzetting:

Het volledige maatschappelijk vermogen komt toe aan de enige vennoot.

De enige vennoot besluit om over te gaan tot uitkering aan zichzelf in het kader van de vereffening van het vermogen van de vennootschap in vereffening, waarbij er een toebedeling gedaan wordt aan de enige vennoot van nagemelde onroerende goederen, welke zich in het patrimonium van de vennootschap bevinden, en wel als volgt:

Toebedeling onroerend goederen:

Voorafgaande uiteenzetting

A.De vennootschap bezit negentig procent in voile eigendom in volgend onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

STAD ANTWERPEN, eerste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Antwerpen, eerste afdeling, Koolkaai 3, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A, nummer 1980/D, groot honderd tweeënvijftig vierkante meter,

1.de berging nummer lin de kelderverdieping minus 1, omvattende: a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke berging met deur;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één/duizendste in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

2.de parkeerruimte op het gelijkvloers, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke staanplaatsruimte voor één auto;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/duizendsten in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

3.het duplex-appartement A5-6 op de vijfde en zesde verdieping, omvattende: a)in privatieve en uitsluitende eigendom:

-op de vijfde verdieping: inkom met ruimte voor vestiaire, W.C. met handwasser, woonkamer, terras, slaapkamer 1, dressing, badkamer en wenteltrap naar de zesde verdieping;

-op de zesde verdieping: eetkamer, terras, keuken, berging, W.C., slaapkamer 2 met badkamer en wasruimte.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vierennegentig/duizendsten in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Het kadastraal inkomen bedraagt duizend zevenhonderd vierentachtig euro. OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yazoo voor negentig procent in voile eigendom en aan de heer Raemdonck Emmanuel voor tien procent in volle eigendom om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor geassocieerd notaris Erik Celis te Antwerpen op zes mei tweeduizend en twee, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op dertien mei daarna, nummer formaliteit 057-T-13-05-2002-4238, jegens de heer Poulissen Christiaan en mevrouw Francois Abigail, beiden te Antwerpen.

B. De vennootschap bezit het vruchtgebruik over volgend onroerend goed: STAD ANTWERPEN, vierde afdeling

Een building op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Antwerpen, vierde afdeling, Begijnenstraat 93, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie D, nummer 1986/G/4, groot drieëndertig vierkante meter.

Het kadastraal inkomen bedraagt drieduizend tweehonderd zevenentachtig euro.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste bb. van Luik B vernielden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod itt

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk Yazoo voor het vruchtgebruik over een periode van vijftien jaar en aan de heer Raemdonck Emmanuel voor de blote eigendom om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris met tussenkomst van geassocieerd notaris Wouter Nouwkens te Malle op zestien februari tweeduizend en zes, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op één maart daarna, nummer formaliteit 57-T-01/03/2006-02448, jegens de heer Asselberg Willem te Ranst.

C. De vennootschap bezit één procent in voile eigendom in volgend onroerend goed:

STAD ANTWERPEN, eerste afdeling

Een woon- en handelshuis op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Antwerpen, eerste afdeling, Kleine Kraaiwijk 14, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie A, nummer 2088, groot negenenveertig vierkante meter.

Het kadastraal inkomen bedraagt duizend negenhonderd achtenzeventig euro. OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yazoo voor één procent in volle eigendom en aan de heer Raemdonck Emmanuel voor negenennegentig procent in voile eigendom om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris en notaris Joost Vercouteren te Beveren op achtentwintig juni tweeduizend en vier, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op vijfjuli daarna, nummer formaliteit 57-T05-07-2004-07094, jegens de heer Buyle Hector te Beveren.

D. De vennootschap bezit negenennegentig procent in volle eigendom in volgend onroerend goed:

STAD ANTWERPEN, eerste afdeling

Een opbrengsteigendom op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Antwerpen, eerste afdeling, Huikstraat 17, volgens titel en îliens ten kadaster gekend sectie A, nummer 582/A, groot eenenzestig vierkante meter, omvattende:

Het gelijkvloers begrijpende volgens de basisakte:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: bureel en wc achter de inkom en trap. (in de aankoopakte staat vermeld: "in werkelijkheid garage vooraan studio achteraan).

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd dertig/duizendsten in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Op de eerste, tweede en derde verdieping telkens een studio begrijpende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: grote en kleine kamer aan de straat, grote kamer achteraan en kleine kamer achter de trapzaal.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd/duizendsten in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Op de vierde verdieping: studio begrijpende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: twee kamers aan de straat en kamer achteraan.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd zeventig/duizendsten in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

Het kadastraal inkomen bedraagt in totaal duizend zeshonderd zestig euro. OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yazoo voor negenennegentig procent in volle eigendom en aan de heer Raemdonck Emmanuel voor één procent in voile eigendom om het te hebben verkregen ingevolge akte aankoop verleden voor ondergetekende notaris met tus_senkomst van notaris .LuÇMOrtelmanste._

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deurne op vijftien december tweeduizend en vijf, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op zesentwintig december daarna, nummer formaliteit 57-T-26/12/2005-13923, jegens de heer Nijs Gustaaf en mevrouw Van Bavel Simonne, beiden te Antwerpen.

Toebedeling.

Na deze uiteenzetting heeft de verschijner in deze, handelend in zijn hoedanigheid van vennoot-vereffenaar van de vennootschap, besloten naar aanleiding van de invereffeningstelling, ten titel van uitkering in het kader van de verdeling van het maatschappelijk vermogen de voorschreven onroerende goederen uit het maatschappelijk vermogen toe te bedelen aan zichzelf, die

aanvaardt.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YAZOO" in vereffening, wordt hierna tevens "de overdrager" genoemd.

De enige vennoot worden hierna tevens "de overnemer" genoemd.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG.

1) De eigendommen gaan over naar de enige aandeelhouder voor vrij, zuiver en onbezwaard van alle hypotheken, voorrechten en beslagen, met uitzondering van het volgende:

Voor wat betreft het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Koolkaai 3:

De inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op achtentwintig mei tweeduizend en twaalf, nummer formaliteit 57-1-28/05/2002-04828 in het voordeel van Crelan voor een bedrag in hoofdsom van tweehonderdduizend euro en in bijhorigheden van twintigduizend euro ingevolge akte kredietopening met h/potheekvestiging verleden voor ondergetekende notaris op zes mei tweeduizend en twee.

Voor wat betreft het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Begijnenstraat 93:

De inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op één maart tweeduizend en zes, nummer formaliteit 57-1-01103/2006-02408 in het voordeel van Crelan voor een bedrag in hoofdsom van vijftigduizend euro en in bijhorigheden van vijfduizend euro ingevolge akte kredietopening met hypotheekvestiging verleden voor ondergetekende notaris op zestien februari tweeduizend en zes.

Voor wat betreft het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Kleine Kraaiwijk 14:

De inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op twaalf juli tweeduizend en vier, nummer formaliteit 57-1-12/07/2004-07443 in het voordeel van Crelan voor een bedrag in hoofdsom van vijftigduizend euro en in bijhorigheden van vijfduizend euro ingevolge akte kredietopening met hypotheekvestiging verleden voor ondergetekende notaris op achtentwintig juni tweeduizend en vier.

Voor wat betreft het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Huikstraat 17:

De inschrijving genomen op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op eenentwintig december tweeduizend en vijf, nummer formaliteit 574-21/1212005-13752 in het voordeel van Crelan voor een bedrag in hoofdsom van vijftigduizend euro en in bijhorigheden van vijfduizend euro ingevolge akte kredietopening met hypotheekvestiging verleden voor ondergetekende notaris op vijftien december tweeduizend en vijf.

De vereffenaar verklaart dat de voormelde onroerende goederen niet met een hypothecair mandaat bezwaard zijn.

2) De enige vennoot zal vanaf heden het vruchtgebruik over het goed gelegen te Antwerpen, Begijnenstraat 93 en het aandeel in volle eigendom in de overige onroerende goederen bekomen zodat hij de voile eigendom, het genot en vrij gebruik bezit, en vanaf heden alle hoegenaamde belastingen en lasten te dragen, hierin ook begrepen de verhaalbelastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

an het Belgisch Staatsblad

mod11.1

,

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3) De onroerende goederen gaan over naar de enige vennoot in de staat waarin ze zich bevinden, en onder meer, zonder waarborg van maat of oppervlakte, al ware de verschillen ééretwintigste of meer.

4) De onroerende goederen gaan over met alle zichtbare of verborgen gebreken.

5) De onroerende goederen gaan over, met aile voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden van alle aard, met alle eventuele gemeenschappen, vrij aan de enige aandeelhouder de ene uit te oefenen en zich tegen de andere te verzetten doch alles op eigen risico en kosten.

De overdrager verklaart dat er geen erfdienstbaarheden op de goederen rusten met uitzondering van het nagemelde:

Voor wat betreft het goed gelegen te Antwerpen, Begijnenstraat 93:

In de akte verkoop verleden voor ondergetekende notaris met tussenkomst van geassocieerd ' notaris Wouter Nouwkens te Malle op zestien februari tweeduizend en zes staat letterlijk het volgende vermeld: "In een akte verleden voor notaris Michel Van der Auwermeulen te Kieldrecht met tussenkomst van notaris Baudouin Van Schoote te Gent op zesentwintig september negentienhonderd zesennegentig staat onder meer letterlijk vermeld, overgenomen uit een akte verleden voor notaris Willem Vaes te Antwerpen op dertien januari negentienhonderd drie en veertig: "Scheidingen en Dienstbaarheden. In eene akte verleden voor den notaris Florent Wellens, destijds te Antwerpen, den zeven en twintigsten februari negentienhonderd en negen, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Antwerpen, den achtsten maart daarna, deel 3535, nummer 10, en houdende verkoop van het huis, Begynenestraat 95, is er onder meer letterlijk bedongen: De bornput, regenbak en beerput liggen op de erve van het verkochte en zijn gemeen met het huis daarnevens n°93 der Begijnenstraat en zullen ten gemeene kosten onderhouden worden, wat de buizen of schuiven betreft naar dezelve leidende deze zullen moeten onderhouden worden door iedere eigenaar en op zijne kosten. De Beirput zal langs het huis n°95 moeten geruimd worden."

De overnemer wordt gesubrogeerd in de rechten en plichten van de overdrager voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

De overdrager verklaart dat de goederen geen monumenten, stads- of dorpsgezichten zijns zoals bedoeld in het decreet van drie maart negen-tienhonderd zes en zeventig, en dat de eigendommen niet voorkomen op een ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten, stads- of dorpsgezichten.

De overdrager verklaart dat de goederen niet gelegen zijn in een voorlopig beschermd landschap en ook niet in een beschermd landschap (Decreet van het Vlaams Parlement van zestien april negentienhonderd zes en negentig houdende bescherming van landschappen).

6) De kosten, rechten en erelonen dezer zijn ten laste van de overdrager.

7)De overnemer verklaart de basisakte betreffende het goed gelegen te Antwerpen, Huikstraat 17, opgemaakt door notaris Fernand De Baecker te Antwerpen op zeventien november negentienhonderd drieëntachtig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op vijf december daarna, boek 6996, nummer 5 te kennen en verklaart zich te gedragen naar alle bepalingen erin opgenomen alsook naar aile besluiten genomen of nog te nemen door de algemene vergadering van mede-eigenaars en deze opleggen aan al zijn rechtsopvotgers ten algemene en bijzondere titel.

De overnemer verklaart de basisakte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op negenentwintig december negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op elf januari negentienhonderd vijfennegentig, boek 7624, nummer 4 en de wijzigende basisakte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op negentien april tweeduizend en twee, overgeschreven.

BODEMDECREET





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ma:111.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De instrumenterende notaris licht de partijen in omtrent de draagwijdte van het Decreet van de Vlaamse Raad van twee en twintig februari negentienhonderd vijfennegentig betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (sindsdien verscheidene malen gewijzigd en hierna genoemd "Bodemdecreet"), die de verkoper/overdrager er onder meer toe verplicht de koper/verkrijger in te lichten omtrent een eventuele bodemverontreiniging, die een saneringsverplichting of een gebruiksbeperking van de grond met zich zouden kunnen meebrengen.

Op vraag van de instrumenterende notaris verklaart de overdrager:

edat bij haar weten op de goederen nooit een inrichting werd gevestigd of een activiteit werd uitgevoerd waardoor de goederen, overeenkomstig de bepalingen van het bodemdecreet, als een "risico-grond" dient te worden beschouwd;

" tot op heden, vanwege de OVAM geen registratie-attest te hebben ontvangen noch een betekening om over te gaan tot een oriënterend of beschrijvend bodemonderzoek.

Voor zover voorgaande verklaringen door de overdrager te goeder trouw afgelegd werd, neemt de overnemer de risico's van eventuele bodemverontreiniging, eventuele gebruiks- of bestemmingsbeperkingen en/of voorzorgsmaatregelen op zich, alsmede de eventuele schade, zowel als de kosten van bodemsaneringswerken, die daaruit zouden kunnen voortvloeien, en verklaart hij dat de overdrager hiervoor tegenover hem tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

De comparanten verklaren dat de overnemer vooraf geen kennis heeft gehad van de inhoud van het bodemattest, maar dat deze inhoud hem wel werd medegedeeld voor of naar aanleiding van de ondertekening van de onderhavige akte.

Deze bodemattesten door de OVAM afgeleverd onder de referte A:20130606711  R:20130505349, A:20130506710  R:20130505348, A:20130506709  R:20130505344 en A:20130506708  R:20130505343 de dato twaalf november tweeduizend en dertien luiden als volgt: "2.Inhoud van het bodemattest: de OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2.Bijkomencie informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be. 3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet. 4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Gelet op het bovenstaande verklaren de overnemers uitdrukkelijk te verzaken aan het inroepen van de nietigheid of de ontbinding van de verkoopovereenkomst omwille van de bodemtoestand, onverminderd zijn recht op verhaal en/of schadevergoeding bij onjuiste voorlichting terzake.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de bepalingen van "Hoofdstuk VIII" van "titel III" van het bodemdecreet inzake overdracht van gronden werden toegepast.

De notaris wijst de overnemer er tot slot op dat:

-het bovenstaande geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

-de regels inzake grondverzet (Hoofdstuk VII van titel III van zelfde decreet) onverkort van toepassing blijven.

De ondergetekende notaris heeft een schrijven gericht naar de stad Antwerpen. Op negenentwintig november tweeduizend en dertien heeft de stad Antwerpen betreffende de goederen sub A, C en D letterlijk het volgende geantwoord: "er werden voor dit onroerend goed ARAB- en/of VLAREM vergunningen aangetroffen met activiteiten die opgenomen zijn in de lijst van het VLAREBO? Neen. Voor zover bekend is op het onroerend goed een VLAREM milieuvergunning van toepassing? Neen."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m ad 1 1 :I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op negenentwintig november tweeduizend en dertien heeft de stad Antwerpen betreffende het goed sub B letterlijk het volgende geantwoord: "Er werden voor dit onroerend goed ARAB- en/of VLAREN1 vergunningen aangetroffen met activiteiten die opgenomen zijn in de lijst van het Viarebo?ja. Voor zover bekend is op het onroerend een VLAREIVI milieuvergunning van

toepassing? Neen. Gunstige rubrieken: 1982, dossiernr 25/57006: wasserij met droogkuis."

Per mail van zestien december tweeduizend en dertien wordt letterlijk het volgende vermeld: "In onze databank staat de milieuvergunning met kenmerk 25/57006 inderdaad op huisnummer 93 en huisnummer 95 in de Begijnenstraat. Omdat dit in het verleden door een collega werd gecorrigeerd, heb ik de betreffende vergunning uit het archief opgevraagd. In bijlage vindt u de beslissing en het bijhorende plan. Uit het plan blijkt duidelijk dat de droogkuisinrichting enkel op het perceel met huisnummer 95 actief was. lk kan dan ook bevestigen dat er op het perceel waarvoor u de vastgoedinformatie opvroeg (Antwerpen, 4e afdeling, sectie D, nummer 1986/G/4, Begijnenstraat 93) geen milieuvergunning werd afgeleverd voor een droogkuisinstallatie. Volgens onze gegevens is er dan ook geen Vlarebo-activiteit geweest op dit perceel."

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

De stad Antwerpen beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister zoals bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van veertien juli tweeduizend en acht.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

-dat voor het onroerend goed sub A stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd op twintig november tweeduizend en negen, op zesentwintig augustus tweeduizend en tien, op drieëntwintig juli tweeduizend en tien, op één juli tweeduizend en tien, op acht juli tweeduizend en elf, op vierentwintig februari negentienhonderd zevennegentig, op zeventien september negentienhonderd tweeënnegentig, op elf mei negentienhonderd vijfennegentig en op veertien november tweeduizend en drie, dat voor het onroerend goed sub B stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd op vier juni negentienhonderd zesenzeventig, negentien mei negentienhonderd tweeëntachtig en op vier februari negentienhonderd negenennegentig, dat voor het goed sub C geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd en dat voor het goed sub D een stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd op drie november negentienhonderd zesentachtig

-dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de goederen volgens het plannenregister van de gemeente woongebied met cultureel, historische en esthetische waarde is;

-dat, zoals blijkt uit de hypothecaire getuigschriften en de verklaringen van de verkoper, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat er geen voorkooprecht op de goederen rust zoals vermeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

-dat er geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd;

-dat er geen as-builtattest werd uitgereikt

De ondergetekende notaris wijst er de overnemer tevens op dat geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt op de goederen mag worden opgericht, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

De overdrager verklaart voor alle door haar opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben bekomen in zoverre daar alsdan een vergunning voor vereist







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Re Co Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

4

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso z Naam en handtekening

was, en geen kennis te hebben van stedenbouwkundige overtredingen in verband met de overgedragen goederen.

Bovendien wordt de overnemer gewezen op artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex ruimtelijke ordening.

De instrumenterende notaris heeft een schrijven gericht aan de stad Antwerpen.

Op negenentwintig november tweeduizend en dertien heeft de stad Antwerpen geantwoord.

De overnemer verklaart bij deze uitdrukkelijk een kopie te hebben ontvangen van het antwoord van de stad Antwerpen en van het stedenbouwkundig uittreksel dat ten hoogste één jaar voor heden werd verleend.

" " "

7.:  Machtiging aan de vereffenaar.

De enige vennoot verleent machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van voormeld besluit tot uitkering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

te Antwerpen: expeditie akte en gecoördineerde statuten

\o-u, Ri,ç"

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 15elgisch Staatsblad

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 18.06.2013 13181-0201-011
14/05/2013 : BG079439
16/07/2012 : BG079439
31/08/2011 : BG079439
30/07/2010 : BG079439
28/08/2009 : BG079439
30/07/2008 : BG079439
18/07/2007 : BG079439
24/10/2006 : BG079439
10/07/2006 : BG079439
13/06/2005 : BG079439
09/07/2004 : BG079439
07/07/2004 : BG079439
14/07/2003 : BG079439
17/07/2002 : BG079439
25/07/2000 : BG079439
23/06/1994 : BG79439
03/03/1994 : BG79439

Coordonnées
YAZOO

Adresse
KOOLKAAI 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande