1655

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 1655
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.956.184

Publication

20/02/2014
ÿþ Mod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*19096633*

ri 1 FF!!. 2014

BRUC)SEL

Griffie

Oodernenmingsnr . S. SS 6~À ZÇA

Benaming

(voluit) : 1655

Rechtsvorm ° besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Fabriekstraat 23

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vemimmen, te Sint-Genesius-Rode, op zeven februari

tweeduizend veertien, dat:

1) Mevrouw VANDERHEIJDEN Vanessa, geboren te Halle, op 30 januari 1979, echtgescheiden en niet

hertrouwd, wonende te 1652 Beersel, Fabriekstraat 22, en

2)de Heer VAN LIER Jeroen Jan Mia, geboren te Ukkel, op 11 april 1979, ongehuwd, wonende te 1652

e Beersel, J.B. Woutersstraat, 116,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en met de naam 1655,

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1652 Beersel (Alsemberg), Fabriekstraat 23.

e DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het verlenen van diensten, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica,

- De uitbating en in uitbating geven van alle mogelijke horecabedrijven en in het bijzonder de uitbating van herbergen, tavernes en restaurants met aanverwante, alsook de uitbating van hotels en gastenhuizen;

- De aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de import en export, de vervaardiging en bereidingen van alle producten welke kunnen beschouwd worden als aanleveringen in de horecasector, zoals kleine gerechten en snacks, dranken, ijsbereidingen, confiserie, eierbereidingen, bijhorigheden voor de horecasector en zijn inrichtingen in het algemeen;

- De catering in het algemeen of het bereiden van bovenvermelde voor derden in het algemeen;

- Het uitbaten en laten uitbaten van horeca- en traiteurdienst;

N - Het organiseren van allerlei evenementen welke nuttig kunnen zijn voor het hierboven vermelde;

- Het terbeschikking stellen van uitbatingruimten;

- Het management en de organisatie van activiteiten in de entertainmentindustrie, waarmee niet beperkend wordt bedoeld: de industrie die zich op gelijk welke wijze inlaat met alle aspecten van muziek, film, theater, dans, amusement, literatuur, televisie, video, publiciteit en alle intellectuele rechten dienaangaande. Met activiteiten wordt, niet beperkend, bedoeld elke vorm van dienst, service, en/of verbintenis in om het even welke hoedanigheid, persoonlijk of collectief, weze het als performer, opnameartiest, acteur, schrijver, uitgever,

el muzikant, zanger componist, acteur, artistiek designer of producer;



re - Het produceren van radio- en televisieprogramma's, geluids- en video-opnames; - Het produceren van software-pakketten;

pq - Het muzikaal verzorgen van feesten en fuiven, zowel publiek als privé.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg va" n verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

~{

r1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge - door Mevrouw VANDERHEIJDEN Vanessa, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen - door de Heer VAN LIER Jeroen, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen

Totaal: honderd (100) aandelen of het totaal der in te schrijven aandelen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE23 1030 3285 3564 bij de CRELAN bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 04 februari 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van meer dan een/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend vierhonderd euro (6.400,00 EUR). Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend vierhonderd euro (6.400,00 EUR).

BESTUUR;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor emstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING; De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december van elk jaar om 19.00uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtsper-soonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw VANDERHEIJDEN Vanessa, en de Heer VAN LIER Jeroen, voomoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennoot-schap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

bekrachtiging van de handelin-gen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 7 februari 2014 en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1/1/2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen, Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE PLECKER, te 1745 Opwijk, Schoolstraat, 15, vertegenwoordigd door de Heer GEURICKX (Directeur), evenals aan haar bedien-den, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Meester Philippe Vemimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode,

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

cip de laatste ralz .1 an Lie 6 vermeien Recto ijlaam en hoedansghetd aan de msh'urnenterende notaris, hetze van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten earnzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso Ntaam en handtekening

Coordonnées
1655

Adresse
FABRIEKSTRAAT 23 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande