2 GO 4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2 GO 4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.219.142

Publication

11/04/2014
ÿþ

Ille 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vor-behoi OMM

aan

Bolgi Staats





20:!S

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr 0862219142

Benaming

(voluit) 2G04

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHElD

Zetel: TE 1800 VILVOORDE, VELDOVENWEG, 23

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles De Ruydts, notaris met standplaats te Vilvoorde, op 26 maart 2014, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor van Vilvoorde, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2G04", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Vetdovenweg 23, de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING  AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE.

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de honderd bestaande aandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, achtentachtigduizend zeshonderd drieënzestig Euro (88.663,00 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 05 mei 2012

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, achtentachtigduizend honderd twintig Euro en vierentachtig cent (88.120,84 EUR) bedraagt.

VIERDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van achtentachtigduizend honderd twintig Euro en vierentachtig cent (88,120,84 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de bestaande aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De aandeelhouder verklaart vervolgens  na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend  van deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouder verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 05 maart 2014, opgesteld door de Heer PIEULI-TAKOU Jean Bernard, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de kapitaalverhoging van BVBA 2 GO 4 me maatschappelijke zetel gevestigd te Veldovenweg 23, 1800 Vilvoorde. Het ondernemingsnummer van de vennootschap is 0862.219.142.

De inbreng in natura bestaat uit vordering. Deze vordering vloeit voort uit de beslissing van de aandeelhouder van de vennootschap om een dividend toe te kennen op grond van de bepalingen van de programmawet van 28 juni 2013 ( Belgisch Staatsblad 1 juli 2013) en van artikel 537 W.1 .B 1992. De vordering heeft betrekking op het netto bedrag van het dividend, hetzij een totaal van 79.308,78-EUR. Gezien de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

wettelijke bepalingen dient het dividend onmiddellijk na toekenning te warden geïncorporeerd in het kapitaal. Dit verslag is aldus opgesteld onder de opschortende voorwaarde van de beslissing van de aandeelhouder om haar vordering 79.308,76 EUR in te brengen in het kapitaal,

ik ondergetekende, Jean Bernard Pieuli-Takou, Bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 1840 Londerzeel, Leopold Van Hoeymissenstraat 37, verklaar in overeenstemming met artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in nature;

- de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in nature door de zaakvoerder weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overeenkomen met het bedrag van de kapitaalverhoging, nl. 79.308,08-EUR, die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uitgegeven aandelen, namelijk 82 volgestorte aandelen zonder nominale waarde van de BVBA 2 GO 4, uitgegeven aan de actuele fractiewaarde 967,18-EUR. De uitgegeven aandelen zullen over dezelfde voordelen en rechten beschikken als de bestaande aandelen

ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

' Londermel, 5 meut 2014

Jean Bernard Pieuli-Takou

Bedriffsrevisorn

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal warden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde negenenzeventigduizend driehonderd en acht euro zesenzeventig cent (79.308,76 EUR) om het van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR) te brengen op zevenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig euro en zesenzeventig cent (97.858,76 EUR), door de uitgifte van tweeëntachtig (82) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen warden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen..

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke beschreven staat in het verstag van de bedrijfsrevisor,

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOG1NG.

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de aandeelhouder, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van negenenzeventigduizend driehonderd en acht euro zesenzeventig cent (79.308,76 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de aandeelhouder, die aanvaardt, de tweeëntachtig (82) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING,

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenenzeventigduizend driehonderd en acht euro zesenzeventig cent (79.308,76 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig euro en zesenzeventig cent (97.858,76 EUR), vertegerriwoordigd door honderdtweeëntachtig (182) kapitaalaandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Het kapitaal bedraagt zevenennegentigduizend achthonderd achtenvijftig euro en zesenzeventig cent

(97.868,76 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderdtweeëntachtig (182) aandelen zonder aanduiding van een nominale

waarde. ",

NEGENDE BESLISSING - MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het

tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen

om de statuten te coördineren.

TIENDE BESLISSING VOLMACHT VOOR DE FORMALITEITEN,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw MOTTIE Murielle, wonende te 1800 Vilvoorde,

Veldovenweg, 23, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd op de griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot

het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 31.05.2013 13156-0187-014
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 06.06.2012 12161-0268-013
21/02/2012
ÿþ rnods1

ii,`. r.' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekènd te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4 8 FEV. Z01Z

Griffie

in~m~~em~u~~~anm

" iaoaieas~

be

a B

st~

Ondernemingsnr : 0862.219.142

Benaming 2 GO 4

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapeilelaan 318, 1860 Meise, België

Onderwerp akte : Zeteiverpiaatsing bij beslissing zaakvoerders

de zaakvoerder heeft op datum van 15 augustus 2011 beslist de zetel van de vennootschap

over te brengen naar

Veldovenweg 23 te 1800 Vilvoorde

Deze wijziging gaat in op datum van 15 augustus 2011.

de zaakvoerder

Motte murielle

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 14.06.2011 11175-0324-014
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 18.05.2010 10121-0011-014
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 09.06.2009 09209-0004-013
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 02.06.2008 08182-0370-013
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 23.07.2007 07458-0107-010
12/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.06.2005, NGL 05.02.2007 07042-3655-012
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 27.10.2006 06845-0241-010
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 02.08.2016 16402-0064-016

Coordonnées
2 GO 4

Adresse
VELDOVENWEG 23 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande