2DOTSTWICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2DOTSTWICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.307.372

Publication

31/03/2014
ÿþMotl 2,

tE ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k" C' ~

1 8 MAART 2014

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0502.307.372

(voluit) : 2DotsTwice

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap reet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Persilstraat 16, 3020 Herent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden te Herent Persilstraat 16, op 11 maart 2014 blijkt dat volgende beslissing genomen werd

- De heer Hans LANGOUCHE, NN 72.06.23-291,88, wonende te 3000 Leuven, Pieter Coutereelstraat 16, wordt vanaf heden benoemd als zaakvoerder.

(Get). Kristof COOMANS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

11/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300247*

Neergelegd

09-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502307372

Benaming (voluit): 2DotsTwice

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Persilstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op

negen januari tweeduizend dertien, vóór registratie, dat:

1) De heer COOMANS Kristof, geboren te Geel op vijftien oktober duizend negenhonderddrieëntachtig, echtgenoot van mevrouw SHYMOVA Iulia, hierna vernoemd, wonende te 3020 Herent, Persilstraat 16.

2) Mevrouw SHYMOVA Iulia, geboren te Chisinau MDA (USSR) op vijf oktober duizend negenhonderddrieëntachtig, echtgenote van voornoemde heer COOMANS Kristof, wonende te 3020 Herent, Persilstraat 16.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "2DotsTwice".

Zetel : 3020 Herent, Persilstraat 16.

Duur : een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer COOMANS Kristof, voornoemd, ten belope van 99 aandelen en door mevrouw SHYMOVA Iulia, voornoemd, ten belope van 1 aandeel, volgestort ten belope van 1/3, hetzij 6.200 euro (attest BNP Paribas Fortis).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van negen januari tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: Werden met ingang vanaf negen januari tweeduizend dertien benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer COOMANS Kristof, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

Algemeen management van ondernemingen en afdelingen van ondernemingen in al haar aspecten en facetten;

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer;

Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort; Automatiseren van bedrijfsprocessen;

Het ondersteunen van gebruikers inzake het gebruik van computers, hardware en software; Het programmeren, onderhouden en ter beschikking stellen van websites;

Beheer, verlenen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van services op het vlak van informatica in het algemeen;

Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen;

Beheer van eigen onroerende goederen en onroerende goederen van derden;

Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

Aanleg, beheer, uitbouw, valorisatie van een roerend patrimonium.

Het organiseren en het geven van opleidingen;

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alle industriële, commerciële en financiële burgerrechtelijke verrichtingen uitvoeren, zowel betreffende roerende als onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of veilig te stellen.

Zij kan optreden als zaakvoeder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten, waarborgen en kredieten toestaan. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan Fiskaal Advieskantoor FAKL te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 103, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, allen individueel bevoegd, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen

Luik B - Vervolg

sedert 1 december 2012 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
2DOTSTWICE

Adresse
PERSILSTRAAT 16 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande