2INFINIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2INFINIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.906.219

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.07.2013 13327-0507-011
07/04/2011
ÿþ Mpd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 8 NAM 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

I I

" iiosasio*



Ondernemingsnr : O ~~~i - ~~ -~

Benaming

(voluit) : 2infinlT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Mortelbroekstraat 32

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 24 maart 2011, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2infinlT', met zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Mortelbroekstraat 32, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De heer NIJS Sven, geboren te Leuven op 22 mei 1986, ongehuwd, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Mortelbroekstraat 32.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop hij intekent als volgt:

- door voornoemde heer NIJS Sven, houder van 186 aandelen.

Dat het kapitaal volstort is ten belope van dertien duizend euro (13.000,00¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij Centea Van Horebeek-Op de Beeck te Houwaart door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer 860 1129854 77.

De vennootschap heeft als doel:

'I. De vennootschap heeft tot doel rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van het aan- en verkopen van hard- en software, consultancy op het gebied van informatica, opmaken van websites en webdesign, organisatie van online verkoop, organisatie van opleiding en detacheringen en toebehorende goederen en diensten in de ruimste zin.

De vennootschap mag hoger genoemde producten en diensten produceren, verwerken, verbeteren, herstellen en aanpassen; dit alles in de meest ruime zin.

*II. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen.

*III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Af het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,: onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Cl het verlenen van adviezen van managementtechnische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



" D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het optreden als tussenpersoon en het uitbouwen van ondersteunende activiteiten in de reissector waaronder bagagetransport, administratie en publiciteit, aanbreng van cliënteel ;

II de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe concepten en . nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

`IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De heer NIJS Sven, ongehuwd, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Mortelbroekstraat 32, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véér de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op eerste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien om achttien uur.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de 16nbeschikbare reserves, wordt er ten minste één

twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden

verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de

algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er

een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-behpuclen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 05.08.2015 15401-0492-010
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0087-010

Coordonnées
2INFINIT

Adresse
MORTELBROEKSTRAAT 32 3271 AVERBODE

Code postal : 3271
Localité : Averbode
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande