3 D CONSULTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 3 D CONSULTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.954.296

Publication

22/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0438.954.296

Benaming

(voluit) : 3D CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Liemingenstraat 21, 3010 Leuven (Kessel-Lo)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van het maatschappelijk doel - kapitaalsverhoging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Jan Van Hemeldonck, Notaris te Olen, ter vervanging van Meester Stéphane D'Hollander, Notaris te Herenthout, wettelijk belet, op 28 december 2012, dragende de volgende vermelding "Geregistreerd zeven bladen, zonder verzendingen, te HERENTALS Registratie de 3 JAN 2013, boek 5/170, blad 23, vak 11 Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ontvanger (getekend) V GISTELYNCK, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing : wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering besluit het doel uitte breiden met volgende activiteiten:

I. (..)

Adviesverlening en de gemeenschappelijke dienstverlening aan bedrijven, zelfstandigen en uitoefenaars

van vrije beroepen, in het bijzonder door exploitatie van bedrijvencentra, dit omvat ondermeer de verhuur van kantoorruimte, postbussen, vergader  en tentoonstellingsruimten, vertaal en secretariaatswerk, calI-center, postverwerking, boekhoudkundige en administratie diensten, digitale druk en scan diensten, marketing ondersteuning en lichte catering voor de vergaderruimten. Het ontwikkelen van administratieve sofware voor facturatie en boekhouding en bijhorende diensten en betalingssystemen om zowel offline als online deze diensten aan te bieden. Klusjesdiensten voor wat betreft het onderhoud van de eigen gebouwen en de gebouwen die gehuurd, geleased worden voor het leveren van de hierboven omschreven diensten.

II. _ Groot- en Kleinhandel in: alle soorten modelbouwmaterialen, onderdelen, toestellen, gereedschappen en boeken voor de professionele en amateur modelbouwer. Het organiseren van cursussen, workshops en demonstraties rond deze activiteiten. Het ontwikkelen van een marketingconcept specifiek voor deze sector. Het opbouwen en ontwikkelen van een On-fine webshop en aile daarbij horende diensten en betalingssystemen. Groot- en Kleinhandel in: alle soorten materialen, gereedschappen, onderdelen, toestellen en boeken voor de professionele en amateur Kok. Het organiseren van cursussen, workshops en demonstraties rond deze activiteiten. . Het ontwikkelen van een marketingconcept specifiek voor deze sector. Het opbouwen en ontwikkelen van een On-fine webshop en alle daarbijhorende diensten en betalingssystemen.

IV. Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/af herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen,

De studie er~ uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk, Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen.

Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle ondernemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metselen betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, aile dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken.

Warmte-installaties, koude-installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit en/of gassen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad word 11.1

L. .i. B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

beh aa Bel Sta

u

I" 13032273*

IONITEURELGE

i~lt~f~elegd ter griffie der

t 5 -02- 0~~ ~3ech#bank van #~oophanda! te Leuven, de o 5 l raZ116-1 3

'lSCH STAATSBLAD DE Griffi GRi~FfEA,

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

M1

Ondernemingen voor betoncentrales en cementagglomeraten, ondernemingen voor houtskeletbouw, ondernemingen voor houtbouw en metaalbouw.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen.

Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken, zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

Onderneming voor alle vormen van bodemsanering, draineringwerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Alle andere grondwerken die niet eiders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen;

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële ais residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, ais hospitalen en ziekenhuizen, zowel in de privé ais in de publieke sector,

a) Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening,

b) Te promoveren door investering, financiering of lening, aile installaties van materieel en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) Te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland.

Wegenbouw en bouw van niet-metalen kunstwerken zoals het bouwen, het herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, vliegvelden en startbanen van niet-metalen kunstwerken zoals bruggen, viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertoren, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enzovoort, eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen, met onder meer de lokalisatie van hoogspanninglijnen en  pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels,

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen.

Groot- en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeersignalisaties en de wegmarkeringen;

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Algemene bouwwerkzaamheden omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen.

Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en stafwerken en ornamenten. Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolithisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalenplaten en platen in asbest en non-ferrometalen.

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen, Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbedekking en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren,

Het saneren, in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerken, historische parketvloeren, water-, wind- en molenmechanismen. Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, Het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, Het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastieken vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren, Het plaatsen van valse schudsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Alle schilderwerken, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica en hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbedieningen, afstandmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woonunits. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en dergelijke.

Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, even als de herstelling en onderhoudswerken. Het plaatsen, heerstellen en onderhouden van allerhande branders.

Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, even als het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren-, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

2) De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle producten, materialen, machines, toestellen, gereedschappen en werktuigen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van de bovenvermelde activiteiten,

3) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

4) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens

5) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlands, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

6) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen,

7) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon en als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland,

Bovenvermeld opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kan stellen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijkingen van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken. Zij kan kredieten en leningen

Tweede beslissing: kapitaalverhoging door storting van geld.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06), om het te verhogen van tweeënnegentigduizend negenhonderdzestig euro zeven cent (¬ 92.960,07) tot honderdzevenenzestigduizend driehonderdachtentwintig euro dertien cent (¬ 167.328,13).

Derde beslissing: vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging

Om de kapitaalverhoging te vertegenwoordigen besluit de algemene vergadering drie (3.000) volledig afbetaalde aandelen, zonder nominale waarde, te creëren die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze drieduizend (3.000) aandelen zullen genummerd worden van 3.751 tot 6.750.

Vierde beslissing: voorkeurrecht - plaatsing - volstorting

Nadat de aandeelhouder sub 2., mevrouw Catherine Vanmeensel, verklaard heeft dat hij volledig op de hoogte zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, heeft hij individueel, uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand gedaan met betrekking tot deze kapitaalverhoging van de uitoefening van zijn voorkeurrecht, dat hem is toegekend in de wet en de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is hier tussenbeide gekomen : de heer Paul D'Hollander, die, na de voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "3D Consulting", en verklaart op de drieduizend (3.000) nieuwe aandelen a pari in te schrijven in geld tegen de globale prijs van tweeënnegentigduizend negenhonderdzestig euro zeven cent (¬ 92.960,07)

De inschrijver, hier aanwezig verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is door een storting in geld, die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE90 1430 8545 9832 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 600 van het wetboek vennootschappen bij de Fintro bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand,

voorafgaand aan deze vergadering, en zal hieraan gehecht blijven.

De Leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst,

beschikbaar zijn.

Vijfde beslissing: vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderdzevenenzestigduizend

driehonderdachtentwintig euro dertien cent (¬ 167.328,13), verdeeld over zes komma zeven vijf nul (6.750)

aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing : wijziging van het naam

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "De

Lork" en haar activiteiten verder te zetten onder volgende merknamen:

- 2serve.eu

- 3D Scale models

- 2cook

- New England Homes

Zevende beslissing ` aanpassing statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de artikels 1, 3 en 4 als volgt aan te passen aan de

genomen beslissingen:

Artikel 1. Vorm - Naam - Duur

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "De Lork", opgericht voor een

onbeperkte duur.

Zij zal optreden onder volgende merknamen:

- "2serve.eu"

- "3D Scale models"

-"2cook"

- "New England Homes"

Artikel 3. Doel

"De vennootschap heeft als doel:

I. - voor eigen rekening of voor rekening van derden in binnen- en buitenland aile activiteiten in verband met

onderzoek, advies en ontwerp binnen de grafische sector, en het ontwikkelen van hulpmiddelen daarvoor;

De adviesverlening en de gemeenschappelijke dienstverlening aan bedrijven, zelfstandigen en uitoefenaars

van vrije beroepen, in het bijzonder door exploitatie van bedrijvencentra, dit omvat ondermeer de verhuur van

kantoorruimte, postbussen, vergader  en tentoonstellingsruimten, vertaal en secretariaatswerk, call-center,

postverwerking, boekhoudkundige en administratie diensten, digitale druk en scan diensten, marketing

ondersteuning en lichte catering voor de vergaderruimten. Het ontwikkelen van administratieve sofware voor

facturatie en boekhouding en bijhorende diensten en betalingssystemen om zowel offline als online deze

diensten aan te bieden. Klusjesdiensten voor wat betreft het onderhoud van de eigen gebouwen en de

gebouwen die gehuurd, geleased worden voor het leveren van de hierboven omschreven diensten.

Il. - Groot- en Kleinhandel in: alle soorten modelbouwmaterialen, onderdelen, toestellen, gereedschappen

en boeken voor de professionele en amateur modelbouwer. Het organiseren van cursussen, workshops en

demonstraties rond deze activiteiten. Het ontwikkelen van een marketingconcept specifiek voor deze sector, Het

opbouwen en ontwikkelen van een On-une webshop en alle daarbij horende diensten en betalingssystemen.

III. - Groot- en Kleinhandel in: alle soorten materialen, gereedschappen, onderdelen, toestellen en boeken voor de professionele en amateur Kok. Het organiseren van cursussen, workshops en demonstraties rond deze activiteiten. , Het ontwikkelen van een marketingconcept specifiek voor deze sector. Het opbouwen en ontwikkelen van een On-line webshop en aile daarbijhorende diensten en betalingssystemen.

IV. Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van aile zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en aile werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen.

Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle ondernemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metselen betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken.

Warmte-installaties, koude-installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit en/of gassen.

Ondernemingen voor betoncentrales en cementagglomeraten, ondernemingen voor houtskeletbouw, ondernemingen voor houtbouw en metaalbouw.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen.

Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken, zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

Onderneming voor aile vormen van bodemsanering, draineringwerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen, Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Aile andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen;

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen, zowel in de privé als in de publieke sector.

a) Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) Te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materieel en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) Te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland.

Wegenbouw en bouw van niet-metalen kunstwerken zoals het bouwen, het herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, vliegvelden en startbanen van niet-metalen kunstwerken zoals bruggen, viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertoren, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enzovoort, eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen, met onder meer de lokalisatie van hoogspanninglijnen en -- pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten,

Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en i nstallatiem aterialen.

Groot- en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeersignalisaties en de wegmarkeringen;

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk,

Algemene bouwwerkzaamheden omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen.

Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en stafwerken en ornamenten. Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, het leggen van vtoerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolithisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalenplaten en platen in asbest en non-ferrometalen.

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbedekking en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

. " º%.~

.

f

1 s' f 9 f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het saneren, in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerken, historische parketvloeren, water-, wind- en molenmechanismen. Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen. Het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken. Het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastieken vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schudsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Alle schilderwerken, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies,. Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica en hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbedieningen, afstandmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woonunits. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties, Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en dergelijke,

Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, even als de herstelling en onderhoudswerken. Het plaatsen, heerstellen en onderhouden van allerhande branders.

Alle elektriciteitswerken zowel In privé-gebouwen als in openbare gebouwen, even als het plaatsen van bliksemafleiders, electrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren-, zee- en luchtwegen, Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

2) De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle producten, materialen, machines, toestellen, gereedschappen en werktuigen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van de bovenvermelde activiteiten.

3) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

4) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens

5) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlands, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

5) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

7) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon en ais vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België ais in het buitenland.

Bovenvermeld opsomming is niet beperkend, zodat de de vennootschap alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen kan stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijkingen van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken. Zij kan kredieten en leningen

Daartoe mag een vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen niet een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4. Kapitaal

~,. " T-Voor-t -behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzevenenzestigduizend driehonderdachtentwintig euro dertien' cent (¬ 167.328,13). Het is vertegenwoordigd door zesduizend zevenhonderdvijftig (6.750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zesduizendzevenhonderdvijftigste (1/6.750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Achtste beslissing : machtiging aan de raad van bestuur

De vergadering verleent elke machtiging aan raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren en inzonderheid voor het aanvullen van het register van aandelen.

Negende beslissing: volmacht

De heer Paul D'Hollander, te Kessel-Lo, Liemingenstraat 23 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B,T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen,

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Tiende beslissing : coördinatie

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Stéphane D'Hollander, woonstkeuze doende te 2270 Herenthout, Bouwelse Steenweg 88 bus 002.





VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Notaris Jan Van Hemeldonck



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 26.08.2011 11438-0359-010
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 18.02.2011 11037-0236-008
14/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vo beho

aan Belg Staat:

 h.

MONITEUR gE ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LGISCH STgATSS ou

I`AD

.

DIRECTfOfVLGE

( f3fl'~~

0 6 -01- ZOi~1~ee~,9,~,

~

~`~á ~~

ree

n, ~ 1 - É~tL'L~+~LC~Ii~yrYVT i 2C19

de IlCA1r

.

DE urfigR.

MOE 2.1

*11007703'

Ondernemingsnr : 0438.954.296

Benaming

(voluit) : 3D CONSULTING

Rechtsvorm : NV

Zetel : GEMEENTESTRAAT 13

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING

Bij beslissing van de afgevaardigd bestuurder D'Hollander Paul wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap 3D Consulting NV verplaatst naar Liemingenstraat 21 te 3010 Kessel-lo, ingaande vanaf 29 December 2010.

D'Hollander Paul

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 16.10.2009 09813-0224-008
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.05.2006, NGL 22.10.2008 08788-0033-010
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 29.09.2008 08748-0169-009
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 30.09.2008 08752-0142-010
18/05/2015
ÿþ.

r. ,

Motl 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het t

Belgisch Staatsblad





Ondernemingsnr : 0438.954.296

Benaming

(voluit) : De Lork

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Liemingenstraat 21, 3010 Kessel-lo

Onderwerp akte : ontslag afgevaardigd bestuurder;

Op 21 april 2015 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waarop niet eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

- de aanvaarding van het ontslag van haar afgevaardigd bestuurder, de heer D'Hollander Paul, wonende te Liemlingenstraat 23, 3010 Kessel-lo met ingang vanaf 1 mei 2015,

- In afwachting van de benoeming van een nieuwe bestuurder zal mvr. Catherine Vanmeensel, wonende te Liemingenstraat 23, 3010 Kessel-10 heden reeds bestuurder de functie waarnemen van afgevaardigd bestuurder.

- Kwijting te verlenen aan de heer D'Hollander Paul voor de uitoefening van zijn mandaat als afgevaardigd ° bestuurder

De Lork NV

met vaste vertegenwoordiger Mvr. Catherine Vanmeensel

Bestuurder

NEERGELEGD

nj(~~~~

Griffie Rechtbank van iCaophandei

teé~,," l.

~~ ~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2005 : LE075857
13/01/2004 : LE075857
18/04/2003 : LE075857
23/02/2002 : LE075857
10/04/1999 : LE075857
10/04/1999 : LE075857
10/04/1999 : LE075857
10/04/1999 : LE075857
05/02/1998 : LE75857
01/01/1993 : LE75857
17/10/1991 : LE75857

Coordonnées
3 D CONSULTING

Adresse
LIEMINGENSTRAAT 21 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande