A & S SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & S SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.723.604

Publication

06/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-05-2015

Griffie

*15307593*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629723604

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

A & S SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op achtentwintig april tweeduizend vijftien (28/04/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat :

1. de Heer SEVERYNS Alexander Patrick, geboren te Sint-Truiden op veertien augustus negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3191 Hever (gemeente Boortmeerbeek), Erasmuslaan 15. - Echtgenoot van Mevrouw Van lent Sofie Jozef Germaine; en,

2. Mevrouw VAN LENT Sofie Jozef Germaine, geboren te Leuven op vijf juni negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3191 Hever (gemeente Boortmeerbeek), Erasmuslaan 15. - Echtgenote van de Heer Severyns Alexander Patrick;

onder elkaar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "A & S SERVICES", met zetel te 3191 Hever (gemeente Boortmeerbeek), Erasmuslaan 15. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf achtentwintig april tweeduizend vijftien (28/04/2015).

Het doel van de vennootschap is omschreven als volgt :

I. Specifieke activiteiten :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden, of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaanneming :

* Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en

dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van

alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van

managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip het waarnemen van

bestuursmandaten;

* Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van ICT;

* Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

* Het organiseren van seminaries, voordrachten en uitvoeren van lesopdrachten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen en alle opsommingen zijn geenszins

limitatief, maar evenwel binnen de wettelijke bepalingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen :

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan- en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Onderwerp akte :

Erasmuslaan 15 3191 Boortmeerbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan- en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

III. Algemene activiteiten :

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen :

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De Heer Severyns Alexander Patrick schreef in op drieënnegentig (93) aandelen en volstortte ieder aandeel voor één/derde (1/3-de), en Mevrouw Van lent Sofie Jozef Germaine schreef in op drieënnegentig (93) aandelen en volstortte ieder aandeel voor één/derde (1/3-de), zodat in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE91 7350 3967 2176, geopend bij de KBC Bank, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op vijftien april tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur : de Heer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

SEVERYNS Alexander Patrick, geboren te Sint-Truiden op veertien augustus negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3191 Hever (gemeente Boortmeerbeek), Erasmuslaan 15.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei, om tien uur (10.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Accountancy Johan Dewaele BVBA", kantoorhoudend te Waregem, Garenstraat 9, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van in de plaatsstelling.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 17.06.2017, NGL 13.07.2017 17308-0048-014

Coordonnées
A & S SERVICES

Adresse
ERASMUSLAAN 15 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande