A. QUATAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A. QUATAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.578.656

Publication

10/04/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MM Met 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8Rti-

3 et' Msfe 20/4

Griffie

1111 UMM 11 11

Ondernemingsnr : 0461.578.656

Benaming

(voluit) : A. QUATAERT BVBA

(verkort):

Rechtsvorm: bvba

Zetel: 3090 Overijse, Smetslaan 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING ZETELVERPLAATSING

Ut een akte verreden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 19 maart 2014, ter registratie aangeboden blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A. QUATAERT BVBA" volgende beslissingen genomen heet

1,De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in het kader van de procedure van artikel 537 W1692 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderdvijfendertigdurzend euro door inbreng in speciën om het te brengen van drieëntwintigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro en zevenenveertig cent op honderdachtenviegduizend vijfhonderd vijfentwintig euro en zevenenveertig cent, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En vervolgens verklaren de heer Andries QUATAERT en mevrouw Els HERREGODTS elk ten belope van ' zevenenzestigduizend vijfhonderd euro in speciën in te tekenen op voornoemde kapita-ial-iverho-Iging, hetzij samen honderdvijfendertigduizend euro, hetzij de totali-deit van de kapitaahverho-iging« Voormelde inbreng geschiedt door middel van netto-dividenden die aan de aandeelhouders uitgekeerd werden ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 december 2013 tot toekenning van een tussentijds dividend, waarop vervolgens tien procent roerende voorheffing betaald werd.

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaars geen nieuwe aandelen toegekend.

2.0e vergadering stelt de verwezenlijking van de voorige-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op honderdachtenvijftigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro en zevenenveertig cent, vertegen-iwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde. De comparanten verklaren dat ingevolge de bij onderhavige akte vastgestelde kapitaalverhoging door inbreng in speciën, het door de vennoten verkregen netto-bedrag van het tussentijds dividend waarbij belaste reserves werden uitgekeerd, onmiddellijk en integraal wordt opgenomen in het kapitaal, zodat is voldaan aan de voorwaarde van artikel 537 WIB 1992 voor toepassing van het tarief van tien procent (10 %) op de uitkering van de belaste reserves,

3.0e vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 17 april 2014 over te brengen van 3090 Overijse, Smetslaan 29, naar 1560 Hoeilaart, Jan Baptist Denayerstraat 19,

4,0e vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissin-igen, zodat dit voorgaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtenvijitigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro en zevenenveertig cent en is verdeeld in honderd gelijke aande-gen, zonder vermelding van waarde."

5.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen  en de aanwezige zaakvoerder bekrachtigt deze beslissing - om volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelring en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, aan VGD Accountants, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, 1090 Brussel. . (Jatte), teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-,loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en alle belas-dingad-.ministraties en aldaar alle. formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en: schrappingen;

- aile formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening:

van alle documenten en formulieren;

- aile formaliteiten te vervullen inzake het opmaken en indienen van aangiften van belasting;

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

or

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzhging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris Frank Buyssens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 24.07.2014 14342-0182-012
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.07.2013, NGL 18.07.2013 13326-0572-012
04/10/2012
ÿþ 1-Z7-U-. Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel

a.

Be Sta

ij_IIII61111,171e1 II

,BRUSSEL

25SEP. 2012

Griffie

Qndernemingsnr : 0461.578.656

Benaming

(voluit) : A.QUATAERT BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3090 OVERIJSE, SMETSLAAN 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 18 september 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A. QUATAERT BVBA" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderdvijftigduizend euro om het van honderd drieënzeventigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro en zevenenveertig cent te brengen op drieëntwintigduizend vijfhonderdvijfentwintig euro en zevenenveertig cent. Deze kapitaalvermindering geschiedt door opneming op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en zat werden verwezenlijkt om de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het Kapitaal terug te betalen. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen Als gevolg van deze vermindering zal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd blijven door honderd aandelen. Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen mag deze terugbetaling niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na

bekendmaking van dit besluit de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor bekendmaking van dit besluit, een zekerheid hebben geëist voor vorderingen die op het tijdstip van bekendmaking nog niet zijn vervallen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, zodat deze voortaan zullen luiden zoals hierna bepaald:

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEËNTWINTIGDUIZEND. VIJFHONDERD VIJFENTWINTIG EURO EN ZEVENENVEERTIG CENT en is verdeeld in honderd gelijke aande-'len, zonder ver-melding van waarde.

3.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

4.De zaakvoerder, de Heer Andries QUATAERT, stelt de vergadering in kennis van de tegenstrijdigheid van belangen die in zijnen hoofde bestaat met betrekking tot een door de vennootschap voorgenomen overdracht van vierenzeventig van de haar toebehorende negenennegentig honderdsten (99/100) in volle eigendom in een perceel bouwgrond Huldenberg, eerste afdeling, Holstheide, ten kadaster bekend sectie C, nummer 4151K/2, groot tweeduizend en dertien vierkante meter. De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de verrichting goed te keuren en om Mevrouw Els HERREGODTS, voornoemd, aan te stellen als lasthebber ad hoc, die gemachtigd wordt om in naam en voor rekening van de vennootschap A. QUATAERT BVBA over te gaan tot overdracht van vierenzeventig (74) van de negenennegentig honderdsten (99/100) in volle eigendom, die de vennootschap bezit in voormeld onroerend goed, aan de prijs en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden.

Inzonderheid is hij gemachtigd om namens en voor rekening van zelfde vennootschap de notariële akte van overdracht te ondertekenen, de opleg te ontvangen, daarvoor kwijting te geven, ontslag van ambtshalve inschrijving te verlenen, en in het algemeen alle formaliteiten te vervullen en alle akten en documenten te doen opmaken en te ondertekenen, teneinde zelfde overdracht aan derden tegenwerpelijk te maken, alsook  indien vereist  alle verbeterende en aanvullende akten op te maken.

Daartoe is de lasthebber gemachtigd alle rechtshandelingen te verrichten, alle akten en stukken te tekenen, alle pleegvormen te vervullen, één of meerdere personen in de plaats te stellen voor het uitvoeren van alle of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

1Tehoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

een deel van de tegenwoordige machten, de in de plaats gestelder te ontslaan en deze te weivangen door anderen; woonplaats te kiezen; en in het algemeen alle mogelijke bestuursdaden te stellen, hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel die in het kader van onderhavige volmacht vallen, kortom datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld. Mevrouw Els Paula Marcella HERREGODTS, verklaart dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12551-0153-013
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0375-013
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 24.06.2010 10214-0576-014
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09524-0346-013
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 11.07.2008 08399-0207-011
21/06/2007 : BL617643
23/06/2005 : BL617643
09/07/2004 : BL617643
03/07/2003 : BL617643
01/11/2001 : BL617643

Coordonnées
A. QUATAERT

Adresse
JAN BAPTIST DENAYERSTRAAT 19 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande