AANPASSINGEN GOOSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AANPASSINGEN GOOSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.603.504

Publication

29/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neeropiPtj op

1

tê 2 0 MG, 2011t

'1;ifflê en de Nederlandstalige

VFin ~15.7 ~

~~ ~2:,f grasse!

Ondernemingsnr : 0881.603.504

Benaming

(voluit) : AANPASSINGEN GOOSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koeweidestraat 50 B bus 3, 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel : neerlegging en bekendmaking bij uittreksel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 14 augustus 2014 opgesteld door de bestuursorganen van de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Koeweidestraat 50 B bus 3, met ondernemingsnummer 0881.603.504 (RPR Brussel) en de BVBA PATISSERIE GOOSSENS BVBA, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Heirbaan 48, met ondememingsnummer 0432.361.860 (RPR Brussel) met het oog op een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij PATISSERIE GOOSSENS BVBA wordt overgenomen door AANPASSINGEN GOOSSENS.

"1. Rechtsvorm - naam - doel - zetel

Voorstel tot het fuseren van de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Koeweidestraat 50 B, bus 3, RPR Brussel 0881.603.504, met de BVBA PATISSERIE GOOSSENS, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Heirbaan 48, RPR Brussel 0432.361.860, door overgang van het gehele vermogen - zowel de rechten ais de verplichtingen - van de BVBA PATISSERIE GOOSSENS naar. de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS volgens de artikelen 719 tot 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

De BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS heeft naar luidt van haar statuten het volgende doel

De vennootschap heeft tot doei in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

a) de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw en uitbouw werkzaamheden;

b) de vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, schaven, lappen, vlakken;

c) onderhoud en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

d) de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer (inclusief voor bijzondere doeleinden), in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes en motorhomes;

e) de kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer (inclusief voor bijzondere doeleinden);

f) de kleinhandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes en motorhomes;

g) de reparatie van auto's, reparatie van de mechanische onderdelen en van elektrische installatie;

h) het gewone onderhoud van auto's: wassen anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen en buitenbanden, vervangen van ruiten;

i)de kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen.

De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De BVBA PATISSERIE GOOSSENS heeft naar luidt van haar statuten het volgende doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel de fabricatie van en groot- en/of kleinhandel in brood en aanverwante producten, banket, biscuiterie, confiserie, consumptie-ijs en chocolaterie.

De aan- en verkoop van onroerende goederen, de verhuring en het beheer ervan, de aan- en verkoop, de verhuring voor ambachtelijke doeleinden en alle daarmee verband houdende verrichtingen, in de breedste zin van het woord op te vatten.

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties, omvattende ondermeer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie en het makelen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

Behoudens voorafgaandelijke erkenning door het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars, mag zij evenwel geen handelingen stellen die voorbehouden zijn voor vastgoedmakelaars overeenkomstig het koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haar zelf als voor derden.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

2. Boekhoudkundige datum

Vanaf 1 juli 2014 om 00 uur worden de verrichtingen gesteld door de BVBA PATISSERIE GOOSSENS

boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS.

3. Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA PATISSERIE GOOSSENS, vermits er geen aandeelhouders met bijzondere rechten zijn binnen de BVBA PATISSERIE GOOSSENS. Er bestaan ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

4, Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen

Aan cie zaakvoerders van de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS en de BVBA PATISSERIE GOOSSENS

wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

5. Afstand tussentijdse cijfers

Er zal aan de aandeelhouders van de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS en de BVBA PATISSERIE GOOSSENS gevraagd worden om uitdrukkelijk afstand te doen van de verplichting tot opstellen van tussentijdse cijfers zoals voorzien in artikel 720, § 2, 4° W.Venn.

6. Bodemattest

Er wordt op gewezen dat de BVBA PATISSERIE GOOSSENS eigenaar is van volgend onroerend goed dat, in het kader van de voorgenomen fusie, naar de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS zal worden overgedragen : een perceel grond gelegen te Merchtem, 2e afdeling, Koeweidestraat, sectie 1, nummer 0172/00V003.

De BVBA PATISSERIE GOOSSENS verklaart dat de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS, voorafgaand aan de ondertekening van onderhavig fusievoorstel, op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest m.b.t. het hierboven vermeld onroerend goed d.d. 7 augustus 2014, dat als volgt luidt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 BijKomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam,be]grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve

li

u

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd door de algemene vergaderingen van de deelnemende vennootschappen, worden alle uitgewisselde documenten aan de respectieve vennootschappen terugbezorgd binnen de acht dagen vanaf de datum van de algemene vergadering die het fusievoorstel niet goedkeurt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 oktober 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdend met de verrichtingen gedragen door deze vennootschap wiens algemene vergadering het voorstel niet goedkeurt. Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd, worden aile kosten van het fusievoorstel door de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS gedragen.

Tenslotte beslissen de bestuursorganen van de BVBA AANPASSINGEN GOOSSENS en de BVBA PATISSERIE GOOSSENS BVBA een valmacht te verlenen aan Mr. Martijn DERYCKE, Mr. Wouter WILLEMS en elke andere advocaat van het advocatenkantoor Dumon, Sablon & Vanheeswijck, te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-59, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen (o.a. formulier I en II) voor de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie en de bekendmaking ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Opgemaakt te Merchtem ïn vier exemplaren op 14 augustus 2094."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor de vennootschap,

Martijn Derycke,

houder van een bijzondere volmacht

Tegelijk neergelegd ter griffie : één origineel exemplaar van het voormelde fusievoorstel d.d. 14 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 13.08.2013 13425-0102-015
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 18.07.2012 12315-0182-015
25/02/2015
ÿþ mod 11.1



Í {Jº%.¬ = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v ne erge egd/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 030470`

1 3 FEB, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige techtinnk van koeighertdel Brussel

Ondernemingsnr 0881.603.504

Benaming (voluit) : Aanpassingen Goossens

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koeweidestraat 50B

1785 Merchtem

Onderwerp akte :Geruisloze fusie - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 30 januari 2015, ter registratie, aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid AANPASSINGEN GOOSSENS, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem,:; Koeweidestraat 50B, besloot tot de navolgende fusie waarbij het gehele vermogen van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATISSERIE GOOSSENS BVBA met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Heirbaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0432.361.860:; Brussel, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de;, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AANPASSINGEN GOOSSENS, die houdster is van alle;, aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATISSERIE GOOSSENS BVBA: De Voorzitter deelt mee:

- Het gemelde fusievoorstel werd voor elke bij onderhavige fusie betrokken vennootschap neergelegd op dei; griffe van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel op 20 augustus 2014. De neerlegging van het fusievoorstel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 augustus 2014 onder de respectievelijke nummers 0161910 en 0161909, - De stukken bedoeld in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand véér de;: datum van deze vergadering in de zetel van de respectievelijke vennootschappen ter inzage en een afschrift;° van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de vennoten en de zaakvoerders van beide vennootschappen;; toegestuurd overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

- Aile vennoten in elke bij de fusie betrokken vennootschap hebben er uitdrukkelijk mee ingestemd dat geeni ;; tussentijdse cijfers, waarvan sprake in artikel 720 §2 4° van het Wetboek van Vennootschappen, vereist zijn en; dit conform artikel 720, Er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene: vergadering is verbonden, in elke bij de fusie betrokken vennootschap.

ll. BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de, onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1, Besluiten tot fusie

:; De beide vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat het geheleî vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATISSERIE GOOSSENS BVBA, zonder uitzonderingen noch onder voorbehoud, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van; ontbinding zonder vereffening, onder algemene titel overeenkomstig het voomoemde fusievoorstel overgaat op: I; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AANPASSINGEN GOOSSENS die houdster is van; alle aandelen van de vennootschap PATISSERIE GOOSSENS BVBA.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende; vennootschap zullen in vergoeding voor de overgang van het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

De voorwaarden gesteld in het fusievoorstel, bepalen:

a.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te i; zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap AANPASSINGEN GOOSSENS, wordt: vastgesteld op 1 juli 2014.

4 Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van,; de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de : overnemende vennootschap geboekt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ID. Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan WdeJvennoten van de Mvennootschap PATISSERIE GOOSSENS BVBA, vermits er geen vennoten met bijzondere rechten zijn binnen deze vennootschap. Er bestaan ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

c. Aan de zaakvoerders van de beide betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATISSERIE GOOSSENS BVBA vanaf heden op te bestaan en worden alle aandelen van deze vennootschap vernietigd.

§ 2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap PATISSERIE GOOSSENS BVBA ten algemenen titel over op de overnemende vennoobschap AANPASSINGEN GOOSSENS. Negenennegentig komma vijf ten honderd (99,5%) van volgend onroerend goed, eigendom van de overgenomen vennootschap, gaat ingevolge voormelde besluiten over op de overnemende vennootschap AANPASSINGEN GOOSSENS:

Beschrijving onroerend goed:

GEMEENTE MERCHTEM  tweede afdeling

Een industriegebouw op en met grond nabij de Koeweidestraat, ter plaatse genaamd "Meerpoel", gekadastreerd volgens titel onder grotere oppervlakte sectie I deel van nummers 172/W/2 en 1721L/3 en volgens huidig kadaster Sectie I deel van nummer 172N13 met een oppervlakte volgens nagemelde meting van vijfentwintig are achtenvijftig centiare (25a58ca), zijnde loten 4c en 4d van nagemeld metingsplan.

Voorschreven onroerend goed staat afgebeeld op een metingsplan opgemaakt door landmeter Julien Van den Borre te Kapelle-op-den-Bos op 30 juli 2014, welk plan aan onderhavige akte aangehecht zal blijven, zonder evenwel mee ter registratie en overschrijving te worden aangeboden. Partijen bevestigen dat voormeld plan opgenomen is in de databank van de afbakeningsplannen van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie, zonder sindsdien te zijn gewijzigd, onder de referte: 23602110175.

§ 3. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap PATISSERIE GOOSSENS BVBA op de overnemende vennootschap AANPASSINGEN GOOSSENS geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden

1.AIle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de ovememende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de ovememende vennootschap deze te bewaren.

5.Atle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de ovememende vennootschap.

§4. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de ovememende vennootschap AANPASSINGEN GOOSSENS te wijzigen

A. Wijziging van het doel:

a) De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 20 december 2014 gehecht,

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

Alle vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doelwijziging van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 Wetboek Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld,

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden zoals het is voorgesteld in de agenda, '

zodanig dat het doel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3, DOEI.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a)de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw en uitbouw werkzaamheden;

b)de vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse

technieken: boren, draaien, frezen, schaven, lappen, vlakken;

c)onderhoud en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

d)de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer (inclusief voor bijzondere

doeleinden), in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes en motorhomes;

e)de kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer (inclusief voor bijzondere doeleinden);

Ode kleinhandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes en motorhomes;

g)de reparatie van auto's, reparatie van de mechanische onderdelen en van elektrische installatie;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden }( aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

h)het gewone onderhoud van auto's : wassen anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen ° van binnen en buitenbanden, vervangen van ruiten;

i)de kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen. j)Ae aan- en verkoop van onroerende goederen, de verhuring en het beheer ervan, de aan- en verkoop, de verhuring voor ambachtelijke doeleinden en alle daarmee verband houdende verrichtingen, in de breedste zin van het woord op te vatten.

k)Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties,

l)omvattende onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie van en het makelen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. Behoudens voorafgaandelijke erkenning door het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars, mag zij evenwel geen handelingen stellen die voorbehouden zijn voor vastgoedmakelaars. m)De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

De omschrijving hiervoor gegeven is te begrijpen in de meest ruime betekenis en is niet limitatief doch enkel aanduidend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haar zelf als voor derden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,"

B. De statuten in overeenstemming brengen met de eerder genomen beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel, welke beslissing gepubliceerd werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatblad van 3 augustus 2010 onder nummer 0115713, zodat de eerste zin van artikel 2 voortaan luidt als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Koeweidestraat 50B."

§6. Bevoegdheden raad van bestuur

De algemene vergaderingen verlenen volmacht aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap AANPASSINGEN GOOSSENS voor de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten.

§6. Coördinatie van de statuten.

De algemene vergadering van de vennootschap AANPASSINGEN GOOSSENS gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuw gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

I 11, Slot  Bevestiging door de notaris

1. De voorzitter van de algemene vergaderingen stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de onderhavige met fusie door overneming gelijkgestelde

verrichting of "geruisloze fusie" tussen de beide betrokken vennootschappen verwezenlijkt is, en dat de

vennootschap PATISSERIE GOOSSENS BVBA opgehouden heeft te bestaan.

3, De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij

bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en

formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een met fusie door overneming

gel jkgestelde verrichting.

4. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap,

zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na de bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad conform artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - expeditie van de akte

- bijzonder verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

- gecoördineerde statuten

.1 ." 4 Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 12.07.2011 11291-0195-016
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 05.07.2010 10276-0054-016
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 29.06.2009 09341-0028-015
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 11.07.2008 08404-0297-015
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 23.07.2007 07457-0167-011
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 30.09.2015 15628-0038-015

Coordonnées
AANPASSINGEN GOOSSENS

Adresse
KOEWEIDESTRAAT 50B, BUS 3 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande