ADVISOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVISOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.474.322

Publication

04/03/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit de notulen van de bijzondere sluitingsvergadering van 17 augustus 2012 van de bvba ADVISOFT, in vereffening, met maatschappelijke zetel te 3290 DIEST, Kerkstraat 116, met ondememingsnummer BE 0807.474.322, blijkt dat unaniem werd beslist om de vereffening te sluiten. De nog niet voldane bestaande schulden en mogelijke toekomstige schulden uit de vereffening worden door de verreffenaar voldaan.

De bijzondere vereffeningsvergadering geeft kwijting aan de vereffenaar. De bvba werd ontbonden bij akte verleden door notaris Michel Brandhof, geassocieerd notaris te Diest op zeventien maart tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vijf juli tweeduizend en elf onder nummer 11101118.

De rechtbank van koophandel te Leuven houdende zitting in Raadkamer van 18 november 2011 met rolnummer BRV 151/2011 was akkoord met het verdelingsplan.

De bijzondere sluitingsvergadering geeft opdracht aan de heer Hendriks Joseph, vereffenaar, om het nodige te doen in verband met de publicatie- en stopzettingsverplichtingen. De boekhouding en aanverwante documenten worden de volgende jaren bewaard bij de heer Hendriks Joseph, Kerkstraat 116 te 3290 Diest.

Voor eensluidend afschrift,

Hendriks Joseph

vereffenaar

III1t111muwhiuiuu11M

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 1 tui. Un DE G IFFIER,

Griffie

ondernemingsnr : 0807.474.322

Benaming

(voluit) : ADVISOFT

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetei : KERKSTRAAT 116 - 3290 DIEST

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VAN DE VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/07/2011
ÿþ Mod 7.a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIN1Y1I11VNV1IIIIIIMV11

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 JUN! 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr Benaming 0807.474.322

(voluit) ADVISOFT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3290 Diest (Schaffen), Kerkstraat 116

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING - VERSLAGGEVING  ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING, MACHTEN en BEZOLDIGING VEREFFENAAR







Bij akte verleden voor Michel Brandhof, geassocieerd notaris te Diest op zeventien maart tweeduizend en: elf, waarop volgende registratiemelding werd gebracht:

"Geboekt vier bladen geen verzendingen te Diest op 21 maart 2011 Boek 524 blad 68 vak 8 Ontvangen:; vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanw. Inspecteur (getekend) C. Coenen'

'Blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van:

- het desbetreffende verslag van de zaakvoerder gedateerd op elf februari tweeduizend en elf;

- het hierna nader aangeduide verslag van de extern accountant;

- de staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien;

verklaart deze hierbij geen enkele bemerking te willen formuleren en keurt de vergadering de beide; verslagen en staat bijgevolg zondermeer goed.

De conclusies van het verslag, gedateerd te Diest op tien maart tweeduizend en elf, van de Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BeHac", vertegenwoordigd door de heer Henri Laevers, extern accountant, luiden als volgt:

'De staat van activa en passiva van de BVBA Advisoft waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3290 Schaffen, Kerkstraat 116, welke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschaprecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31/12/2010, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van vijftigduizend negenhonderd vijfentwintig euro en zesenzeventig eurocent (50.925,76 ¬ ), inbegrepen een gecorrigeerd; resultaat voor het boekjaar 2010 van tweehonderd vierennegentig euro en 9 eurocent (294,09 ¬ ).

Het netto actief/passief bedraagt zesentwintigduizend vierhonderd vierentwintig euro en achtenveertig eurocent (26.424,48 ¬ ).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig met de toepasselijk' professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist; weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegene die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Opgemaakt te Diest, 10 maart 2011.

(getekend)

Henri Laevers

Extern accountant Voor BeHac

Burgerlijke vennootschap o.v.v.e. bvba"

De vergadering besluit dan ook de vennootschap met ingang op heden op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding te stellen en over te gaan tot haar vereffening.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap: voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat van de thans in functie zijnde zaakvoerder.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" oor' `ehouden aan het Belgisch Staatsblad

De gewezen zaakvoerder bekomt tevens décharge onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar.

TWEEDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap wordt, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: de heer Joseph HENDRIKS, wonende te 3290 Schaffen fusiegemeente Diest, Kerkstraat 116, die dit mandaat

aanvaardt. "

De vergadering noteert dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard.

De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel de zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt bij deze uitdrukkelijk verleend.

De vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders.

' Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden voltooid.

De vereffenaar wordt er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, die heden wordt afgesloten, samen met de jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen.

Het mandaat van vereffenaar is thans onbezoldigd.

DERDE BESLUIT De vergadering besluit een volmacht te verlenen aan de vereffenaar met het oog op de indiening van de , wettelijk voorziene verzoekschriften bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de:

-bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan;

-latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening; VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur. Zij werd in vereffening gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op zeventien maart tweeduizend en elf."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de vereffenaar om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Michel Brandhof

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie van de akte;

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatsie 'blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de Fnsirumenterende notaris: hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 29.06.2011 11229-0380-008

Coordonnées
ADVISOFT

Adresse
KERKSTRAAT 116 3290 SCHAFFEN

Code postal : 3290
Localité : Schaffen
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande