ADVOCATENKANTOOR T'KINT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR T'KINT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.534.847

Publication

03/01/2014
ÿþ L. mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ERUSSEL

2.~ri~~C. Z013 Griffie

I1111un~iu~um~n~i~~u1iuu

*140 0 2*

DE

E St

Ondernemingsnr : 0593 59q91

Benaming (voluit) :ADVOCATENKANTOOR T'KINT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselbaan 113

1790 Affligem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Annelies WYI-LEMAN, geassocieerd notaris,:: zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid " WYLLEMAN-VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel td5 Evergem-Sleidinge, Sleidinge-Dorp 102, op 16 december 2013, dat:

1° De heer T'KINT Ivan Albien Stefaan, geboren te Aalst op 27 juni 1952, met rijksregisternummer 52.06.27-225.02, in huwelijk met mevrouw VAN BOXSTAEL An, wonende te 9051 Gent (Sint Denijs-' ' Westrem), Putkapelstraat 129.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid hebben opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: ADVOCATENKANTOOR T'KINT.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1790 Affligem, Brusselbaan 113.

4° De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat,:' zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator,:. het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het " publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat, dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken. 5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk; kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

6° dat het gestort is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00), door de heer Ivan', T'Kint voornoemd, die inbreng doet in geld van achttienduizend zeshonderd euro' (¬ 18.600,00), waarvoor tweehonderd gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, elk voor twee/derden volstort;

De voormelde som van in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12,400,00) zijn bij storting of' overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE09 0017 1359 8057, bij de BNP Paribas Fortis Bank te Affligem(Hekelgem), Brusselbaan 119.

7° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8°Zaakvoerder De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige:: ven noot.te zijn,__,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kán de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de , algemene vergadering.

Bestuur

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, za! hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

g~ Jaarvergadering leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om 14.00

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze

van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de

algemene vergadering.

Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de

vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats

in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers

aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Beraadslaging  Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

ln de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen,

tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.De onthoudingen of blancostemmen en de nietige

stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet

meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Stemrecht  Stemkracht

Eik aandeel geeft recht op één stem.

, Wijze van stemmen  Vertegenwoordiging

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V~.

e- -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mpd 11.1

y &

10° Het boekjaar vande vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

11°aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek ' van Vennootschappen.

Verdeling na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de , vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de , aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of , effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Buitengewone algemene vergadering

En terstond komt de comparant bijeen in buitengewone algemene vergadering om het aantal

zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan,

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, de heer Ivan T°Kirt voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in artikel 16 en volgende van de statuten.

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge de artikelen 16 en volgende van de statuten, verklaart de zaakvoerder ais bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht elk afzonderlijk' te handelen : de heer Rudy De Prol, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Pro! Consulting" met zetel te 9000 Gent, Oude Houtlei 118-120, voor volgende welbepaalde doeleinden

-het voeren van alle communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor de diensten van het ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0307-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR T'KINT

Adresse
BRUSSELBAAN 113 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande