BOSTON SCIENTIFIC BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOSTON SCIENTIFIC BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.258.756

Publication

28/03/2013
ÿþigeizm

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

` CTlr,'-)

imBer 203

Ondernemingsnr : 0450.258.756

Benaming

(voluit) : Boston Scientific Benelux

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5D, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Intrekking bijzondere machten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 13 maart 2013: Na een korte bespreking werd met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN dat enige en aire machten toegekend aan de heer Pieter Van den Steen, met inbegrip van, doch niet beperkt tot de bijzondere machten toegekend aan de heer Van de Steen op 20 januari 2012, zoals ;; gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 15 februari 2012, worden ingetrokken met ingang van de datum van de onderhavige besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Daniel J. Brennan

Gedelegeerd Bestuurder

I;

r"

ii

i;

,

r

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recfo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

15/02/2013
ÿþMotl Wad 11.1

4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Fjaell

BRUSSEL

0 5FFB 2013

Griffie

id

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0450.258.756

Benaming

(voluit) : BOSTON SC1ENTIFIC BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat, 5D - Diegem (B-1831 Diegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 13 december 2012, met als registratievermelding :

" Geregistreerd drie bladen, twee renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 21 december 2012. Boek 75, blad 14, vak 11, Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend) C. DUMONT voor MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BOSTON SCIENTIFIC BENELUX", waarvan de zetel gevestigd is te B-1831 Diegem, Lambroekstraat, 5D besloten heeft

- het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijf miljoen drieënvijftigduizend negenhonderd euro (5.053.900,00 EUR), om het van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 EUR) op vijf miljoen honderdzestienduizend vierhonderd euro (5.116,400,00 EUR) te brengen, door creatie van honderd en één duizend achtenzeventig (101.078) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande

- als gevolg artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen honderdzestienduizend vierhonderd euro (5.116.400,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd en tweeduizend driehonderd achtentwintig' (102.328) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en; onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 102,328.",

- ingevolge het besluit genomen op de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 21 juni 2007, om met ingang van 22 juni 2007 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar haar huidige adres, de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1831 Diegem, Lambroekstraat;` 5D.",

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gel j c ijfj(ge neerleggen ,

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen

- 2 onderhandse volmachten;

- Bankattest;

- de gecoördineerde statuten.

Op" delaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2012
ÿþMod Word 11.1.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 0450.258.756

Benaming

11 1 SEP LülZ

BRuse*

Griffie

11111 Hl I LOI 11111

*12157364*

be st

ll

1.1

(voluit) Boston Scientific Benelux

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Lambroekstraat 5D, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 29 juni 2012:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden het ontslag van de heer Michael P. Phalen ais Bestuurder van de Vennootschap met ingang van de datum van onderhavige besluiten.

2. De Aandeelhouders benoemen als Bestuurder van de Vennootschap, met ingang van de datum van onderhavige besluiten, de heer Vence R. Brown, houdende de Canadese nationaliteit, wonende te 42 Thomas Road, Ashiand, Massachusetts 01721, Verenigde Staten van Amerika, voor een periode van zes (6) jaar die zal eindigen onmiddellijk na de sluiting van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap te houden in 2018. Zijn mandaat zal niet worden vergoed.

3. De Aandeelhouders herbenoemen Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleettaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Eric Van Hoef, bedrijfsrevisor, ais commissaris van de Vennootschap, voor een termijn van 3 jaar (boekjaren 2012, 2013 en 2014). Zijn mandaat zal eindigen onmiddellijk na de sluiting van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap te houden in 2015.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 29 juni 2012: Na beraadslaging heeft de Raad van Bestuur, met eenparigheld van stemmen:

VERDER BESLOTEN, om kennis te nemen van en, voor zoveel ais nodig, het ontslag van de heer Michael P. Phalen ais gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Vennootschap, te aanvaarden, met onmiddellijke ingang.

VERDER BESLOTEN om de heer Daniel J. Brennan te benoemen als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de vennootschap, met onmiddellijke ingang. In zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de: Vennootschap zal de heer Daniel J. Brennan de Vennootschap geldig vertegenwoordigen voor de zaken die tot het dagelijks bestuur behoren.

Voor eensluidend uittreksel,

Daniel J. Brennan

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste b14 van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.06.2012 12262-0148-030
15/02/2012
ÿþe.

U Mod wad 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudet

aan het

Belgisch

5taatsbla

bizutez

0 ,s? FOL 20111

Griffie

I IMN*i~IaI~NWoIWei

1111!IN!IWIM

3u*

Ondernemingsnr : 0450.258 756

Benaming

(voluit) : Boston Scientific Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5D, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere machten van dagelijks bestuur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 20 januari 2012

De volgende bijzondere machten van dagelijks bestuur van de Vennootschap worden toegekend aan de heer Pieter Van den Steen, alleen handelend:

(1) De dagelijkse briefwisseling tekenen.

(2) Van de Nationale Bank van België, de schatkist, alle openbare kassen en administraties, vennootschappen of welke personen dan ook alle sommen of waarden die verschuldigd kunnen zijn aan de Vennootschap om welke reden ook, in hoofdsom, interest en bijhorigheden, innen en ontvangen voor rekening van de Vennootschap; van aire ontvangen sommen of waarden goed en geldig kwijting en décharge verlenen in naam van de Vennootschap.

(3) In naam van de Vennootschap bij de post, de douane, alle bodebedrijven en de spoorwegen, alle brieven, kisten, pakketten of collies, al dan niet aangetekend of verzekerd, al dan niet waardevolle voorwerpen bevattend, afhalen en/of ontvangen op de zetel van de Vennootschap; alle deposito's ontvangen; vrachtbrieven, luchtvrachtbrieven en alle andere noodzakelijke documenten voorleggen, alle stukken en kwijtingen tekenen.

(4) Indienen van alle aanvragen tot registratie of wijziging daarvan bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de ondernemingsloketten overeenkomstig alle beslissingen genomen door de Raad van Bestuur.

(5) Het lidmaatschap van de Vennootschap aanvragen bij alle beroepsorganisaties.

(6) Het aannemen, schorsen en ontslaan van eender welke werknemer, bediende en arbeider, ongeacht hun categorie, en het vertegenwoordigen van de Vennootschap voor de arbeidsgerechten in aangelegenheden aangaande werknemers of gewezen werknemers van de Vennootschap.

De Vennootschap vertegenwoordigen voor alle administratieve instanties van publiek of privaat recht.

Al het nodige doen in verband met de verkoop van de producten van de Vennootschap aan cliënteel, met inbegrip van openbare en private ziekenhuizen, daarbij inbegrepen het verstrekken van prijsopgaves, aangaan van verkoopovereenkomsten, uitgeven van facturen, en deelnemen aan de procedures (openbare aanbestedingen) voor het toekennen van overheidsopdrachten en enige andere opdrachten, en allerlei soorten offertes, aanbiedingen tot inschrijving, overeenkomsten, contracten, en allerlei soorten documenten die vereist zijn om contracten aan te bieden, te tekenen en af te leveren, en in het bijzonder om allerlei soorten mededelingen, toelichtingen en verklaringen die vereist zijn te tekenen.

(7)

(8)

Op de laatste bh . van Lulk B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(9) Het uitoefenen van alle dagdagelijkse handelsactiviteiten.

(10) Over het algemeen, het uitoefenen en stellen van alle zaken, daden of andere die nodig en nuttig zijn om het dagelijks bestuur van de Vennootschap waar te nemen in het belang van de Vennootschap,

(11) Het opstellen en ondertekenen van alle documenten nodig om de hierboven opgesomde bevoegdheden uit te oefenen.

(12) Het nemen van alle nodige maatregelen om de besluiten en aanbevelingen van de Raad van Bestuur van de Vennootschap uit te voeren.

Deze bijzondere machten blijven van kracht totdat deze beëindigd of ingetrokken worden door de Vennootschap, of totdat de heer Van den Steen niet langer tewerkgesteld is door de Vennootschap of een met de Vennootschap verbonden vennootschap, naargelang wat eerst vcorkomt,

Voor eensluidend uittreksel,

Michael P. Phalen

Gedelegeerd Bestuurder

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

L

Op de laatste bez. van 1 nik R vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþ Mad2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- .z~~.,,-

U

~ ~:

-,

12 DEC 20D+

IGE ~ ~II~IIIIINIIIIIIUI I

" 11191887"

Voor-

behouden asn hal Belgisch

sraarsb;vd

lit

" Toekenning van bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van Boston Scientific Benelux NV

gehouden op 2 december 2011.

De volgende bijzondere machten van dagelijks bestuur van de Vennootschap worden toegekend aan de heer Olivier Lonbois en aan de heer Fabio Coppoiecchia, elk alleen handelend:

De dagelijkse briefwisseling tekenen.

Van de Nationale Bank van Belgié, de schatkist, alle openbare kassen en administraties, vennootschappen of welke personen dan ook alle sommen al waarden die verschuldigd kunnen zijn aan de Vennootschap om welke reden ook, ln hoofdsom, interest en bijhorigheden. innen en ontvangen voor rekening van de Vennootschap; van alle ontvangen sommen of waarden goed en geldig kwijting en décharge verlenen in naam van de Vennootschap.

(3) In naam van de Vennootschap bij de post, de douane, aile bodebednjven en de spoorwegen, aile brieven, kisten, pakketten of colites, al dan niet aangetekend of verzekerd, al dan niet waardevolle voorwerpen bevattend, afhalen en/of ontvangen op de zetel van de Vennootschap; alle deposito's ontvangen; vrachtbrieven, luchtvrachtbrieven en alle andere, noodzakelijke documenten voorleggen, aile stukken en kwijtingen tekenen.

(4) Indienen van aile aanvragen tot registratie of wijziging daarvan bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de ondememingsioketten overeenkomstig aile beslissingen genomen door' de Raad van Bestuur.

(5) Het lidmaatschap van de Vennootschap aanvragen bij alle beroepsorganisaties.

(6) Het aannemen, schorsen en ontslaan van eender welke werknemer, bediende en arbeider,; ongeacht hun categorie, en het vertegenwoordigen van de Vennootschap voor de arbeidsgerechten in aangelegenheden aangaande werknemers of gewezen werknemers van de Vennootschap.

(7) De Vennootschap vertegenwoordigen voor alle administratieve instanties van publiek of privaat recht.

.. ..' 0450.25$.756

"

.

(8) N het nodige doen in verband met de verkoop van de producten van de Vennootschap aan;

cliënteel, met inbegrip van openbare en private ziekenhuizen, daarbij inbegrepen het verstrekken van prijsopgaves, aangaan van verkoopovereenkomsten, uitgeven van facturen, en deelnemen aan de procedures (openbare aanbestedingen) voor het toekennen van, overheidsopdrachten en enige andere opdrachten, en allerlei soorten offertes, aanbiedingen' tot inschrijving, overeenkomsten, contracten, en allerlei soorten documenten dle vereist zijn om contracten aan te bieden, te tekenen en af te leveren, en in het bijzonder om allerlei soorten; mededelingen, toelichtingen en verklaringen die vereist zijn te tekenen.

(9) Het uitoefenen van aile dagdagelijkse handelsactiviteiten.

On ïi8 b(z. '1c.) _i ÍÍL t3 vernl3:tii=ri : i`~a~..Yl {:1 .:Q~~B.~~;- 3 C V:.,. '2' G3 PJ~ïï-;OiCs =~l is;.bose

_`"'~f7' ~'ûûïlï ~P :.iô."L.3!f£i It.~.



" Voor-behoudan Bran Foxe Belgisch Steetsbled

~f

(10) Over. het algemeen, het uitoefenen en stellen van aile-zaken, daden of landere die nodig en

nuttig zijn om het dagelijks bestuur vande Vennootschap waarde nemen In het belang van de Vennootschap.

(11) Het- opstellen en ondertekenen van alle documenten nodig om de hierboven opgesomde bevoegdheden uitte oefenen:

(12) Het nemen van aile nodige maatregelen om de besluiten en aanbevelingen van de Raad van Bestuur van de Vennootschap uitte voeren.

Deze bijzondere machten blijven van kracht totdat deze beéindlgd of ingetrokken worden door de Vennootschap, of totdat de heer Lonbois respectievelijk de heer Coppolecchia niet langer tewerkgesteld Is door de Vennootschap of een met de Vennootschap vertoonden vennootschap, naargelang wat eerst voorkomt.

Voor eensluidend uittreksel,

Michael P. Phalen

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hars " Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþMotl 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan ht Beigis' Staatsb 1111 llhl IlflIl 11H11 t lUt lUi id

*11191888*





o~~ ~~ ~i~ï.~

~~_,~~~~

)2 DEC 2O111

Griffie

Ondernerningsnr : 0450258756

Benaming

(voluit) Boston Scientific Benelux

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5D, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - ontslag en benoeming Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter Raad van Bestuur

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de Aandeelhouders dd. 3 november 2011:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden het ontslag van de heer Frederick D. Hrkac en mevrouw Julie M. Zeiler als Bestuurders van de Vennootschap met ingang vanaf 3 november 2011.

2. De Aandeelhouders benoemen als Bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf 3 november 2011, de heer Michael P. Phalen, houdende de Amerikaanse nationaliteit, wonende te 30 Blackthorn Road Shrewsbury, Massachusetts 01545, Verenigde Staten van Amerika en de heer Daniel J. Brennan, houdende de Amerikaanse nationaliteit, wonende te 95 Thornton Road Needham, Massachusetts 02492, Verenigde Staten van Amerika, voor een periode van zes (6) jaar die zal eindigen onmiddellijk na de sluiting van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap te houden in 2017.

Hun mandaten zullen niet vergoed worden.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 3 november 2011:

1. De Raad van Bestuur neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de heer Frederick D. Hrkac, als Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf 3 november 2011.

2. De Raad van Bestuur benoemt de heer Michael P. Phalen tot Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf 3 november 2011. In zijn hoedanigheid van Gedelegeerd Bestuurder van de Vennootschap, zal de heer Michael P. Phalen de Vennootschap geldig vertegenwoordigen voor de zaken die aan het dagelijks bestuur behoren.

Deze mandaten zullen niet vergoed worden.

Voor éénsluidend uittreksel,

Michael P. Phalen

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011

02/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 à AUG 2011

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

" 11133588

Ondememingsnr : 0450.258.756

Benaming

(voluit) : Boston Scientific Benelux

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lambroekstraat 5D, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris  intrekking en toekenning van bijzondere volmachten

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de Aandeelhouders van Boston Scientific Benelux NV dd. 25 juli 2011.

De Aandeelhouders besluiten om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve: vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te Marcel Thirylaan 204, 1200 Brussel," vertegenwoordigd door de heer Eric Van Hoof, bedrijfsrevisor, te herbenoemen als commissaris van de Vennootschap voor een termijn van drie (3) jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders te houden in 2014.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van Boston Scientific Benelux NV dd.' 25 juli 2011.

Na beraadslaging heeft de Raad van Bestuur, met eenparigheid van stemmen:

Besloten, de bijzondere volmachten die werden toegekend bij besluit van de Raad van Bestuur van de Vennootschap dd. 28 augustus 2008 (zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 oktober 2008 onder nummer 08156834) met onmiddellijke ingang worden ingetrokken.

Verder besloten, dat de personen die van tijd tot tijd de functie uitoefenen van Chief Executive Officer, Chief Operations Officer, Chief Financial Officer, Treasurer, en Corporate Controller bij Boston Scientific Corporation ("BSC"), de ultieme moeder van de Vennootschap, bevoegd zijn, en hierbij ieder van hen bevoegd is, om van tijd tot tijd bancaire besluiten goed te keuren en zulke handelingen te ondernemen die betrekking hebben op vennootschapsrekeningen, opnemen van leningen, buitenlandse afgeleide valuta en interestvoet contracten, kredietbrieven, en andere bankzaken met zulke banken en in zulke vorm, en de benoeming van zulke personen die namens de Vennootschap handelen, zoals de persoon die dat goedkeurt goed acht, en aile dergelijke besluiten of handelingen zullen geacht worden te zijn genomen of te zijn goedgekeurd door de Raad van Bestuur van de Vennootschap met dezelfde kracht en hetzelfde effect alsof dergelijk besluit of handeling beschreven zou zijn in dit besluit, voor zover dat dergelijk besluit of handeling aan de volgende voorwaarden voldoet:

(1) Handtekeninasniveau. Voor bedragen die U5D 4.000.000 of hel equivalent in een andere munteenheid niet overschrijden, of voor transacties, zonder beperking van het bedrag, die omvatten (i) betalingen van salarissen en de daaraan gerelateerde belastingen, (ii) betaling van belastingen, inclusief betaalbare BTW bedragen, (iii) betalingen van handelsobligaties en bedragen die betaalbaar zijn onder uitstaande kredietfaciliteiten, (iv) betalingen tussen inter-vennootschapsrekeningen (die betrekking hebben op verbonden Boston Scientific ondernemingen), (v) investeringen in cash die worden toegestaan in overeenstemming met het Investeringsbeleid ("lnvestment Policy") (Investering van Overtollige Cash) ("lnvestment of Excess Cash") van BSC, en (vi) uitvoering en vereffening van toegestane buitenlandse

afgeleide valuta en interest contracten die worden toegestaan in overeenstemming met het FX Beleid voor Risicobeheer en Interestvoetbeheer ("FX Risk Management and Interest Rate Risk Management Policies") van BSC, is de schriftelijke toestemming nodig van een persoon die de volgende functie uitoefent bij BSC, alleen handelend:

Chief Executive Officer

Chief Operations Officer

Chief Financial Officer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Treasurer

Corporate Controller

Behalve wanneer specifiek voorzien in clausules (i) tot en met (vi) hierboven, zal voor transacties die een bedrag van USD 4.000.000 of het equivalent in een andere munteenheid overschrijden, de schriftelijke toestemming nodig zijn van twee van de hierboven genoemde personen.

(2) Andere handelingen. Iedere: (a) twee van de personen die dan één van de volgende functies uitoefenen binnen BSC, samen handelend:

Chief Executive Officer

Chief Operations Officer

Chief Financial Officer

Treasurer

Corporate Controller

of (b) één van de voorgaande personen die op dat moment één van de bovenstaande functies

uitoefenen, die samen handelen met een persoon die op dat moment één van de volgende functies uitoefent binnen BSC:

Vice President, Financial Planning and Analysis

Vice President, Corporate Tax

Vice President, Investor Relations

zijn bevoegd om:

- de rekeningen van de Vennootschap te openen en/of af te sluiten;

fondsen te lenen voor rekening van de Vennootschap en de noodzakelijke kennisgevingen,

panden op activa, of andere documenten, te ondertekenen;

de personen aan te wijzen die gemachtigd zijn om derivatencontracten aangaande wissel- en

interestkoersen aan te gaan en te betalen;

- met betrekking tot specifieke rekeningen of transacties de bevoegde personen te machtigen om te tekenen en de grenzen van hun bevoegdheid aan te duiden, voor zover dat dergelijke aanduiding niet inhoudt: (a) enige verhoging van de handtekeningsbevoegdheden en de grenzen van hun bevoegdheden die opgesomd zijn in Paragraaf 1 hierboven; (b) de benoeming van meer dan twee bijkomende personen met een bevoegdheid voor een bedrag hoger dan USD 1,000,000 of het equivalent in een andere munteenheid, of (c) de benoeming van enige andere persoon met een bevoegdheid voor een bedrag hoger dan USD 2,500,000 of het equivalent in een andere munteenheid, met dien verstande dat de geldlimieten van clausules (b) en (c) hierboven niet van toepassing zullen zijn om de mogelijkheid van dergelijke personen te beperken om de handtekeningsbevoegdheid te delegeren voor het type transacties die opgesomd zijn in clausules (i) tot en met (vi) van Paragraaf 1 hierboven.

Verder besloten, dat de personen die van tijd tot tijd de positie van Treasurer, Secretary of Assistent Secretary van BSC of iedere Bestuurder van de Vennootschap bevoegd zijn, en hierbij elk van hen bevoegd is, om te certifiëren, aan iedere bank of andere partij, het nemen van deze besluiten, of andere besluiten of handelingen die goedgekeurd zijn in overeenstemming met deze besluiten, en de lijst van personen die één van de bovenstaande functies bekleden. Alle dergelijke bancaire besluiten en handelingen zullen van kracht blijven en effect hebben totdat de bank of andere partij schriftelijk hiervan anders op de hoogte wordt gesteld.

Verder besloten, dat deze besluiten alle eerder aangenomen besluiten van de Vennootschap opheffen die bankmachtigingen verlenen, met dien verstande dat de bevoegdheid tot ondertekening met betrekking tot specifieke rekeningen geldig toegekend aan andere ondertekenaars volgens de procedures uiteengezet in zulke voorgaande besluiten van kracht blijven tenzij en totdat deze ingetrokken worden door de Bestuurders of door de bovengenoemde individuen.

Voor eensluidend uittreksel,

Frederik D. Hrkac

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.07.2011, NGL 26.07.2011 11353-0082-029
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.10.2010, NGL 28.10.2010 10595-0367-032
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 18.01.2008 08022-0079-028
20/08/2007 : LE109850
16/07/2007 : LE109850
16/07/2007 : LE109850
20/07/2006 : LE109850
18/07/2006 : LE109850
24/01/2006 : LE109850
18/01/2006 : LE109850
18/01/2006 : LE109850
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 16.07.2015 15313-0044-030
23/07/2004 : LE109850
16/07/2004 : LE109850
12/12/2003 : LE109850
25/09/2003 : LE109850
22/09/2003 : LE109850
22/09/2003 : LE109850
18/11/2002 : BL635283
18/11/2002 : BL635283
19/09/2002 : BL635283
20/08/2002 : BL635283
13/12/2001 : BL635283
13/12/2001 : BL635283
04/04/2000 : BL635283
25/09/1999 : BLA102625
01/09/1999 : VV065104
01/09/1999 : VV065104
05/12/1997 : VV65104
25/04/1997 : VV65104
16/09/1995 : VV65104
12/09/1995 : VV65104
24/06/1995 : VV65104
01/09/1994 : VV65104
01/09/1994 : VV65104
17/12/1993 : VV65104

Coordonnées
BOSTON SCIENTIFIC BENELUX

Adresse
LAMBROEKSTRAAT 5D 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande