BOUWCOOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWCOOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.632.040

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 29.08.2014 14564-0359-012
31/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0425.632.040

Benaming

(voluit) : BOUWCOOP

MIRO

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

BR V SSEL

2 2 JAN 2414

Griffie

Bijlagenliij Tiet Bëlgiscli Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1850 Grimbergen, Wezelstraat 59

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - omzetting van NV naar BVBA - aanpassing statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Meelfait te Harelbeke op 18 december 2013, BLIJKT DAT:

- De algemene vergadering heeft bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 december 2013 beslist een tussentijds dividend uit te keren, vastgesteld op honderd ne-genenzeventigduizend zeshonderd achttien euro, drieëndertig cent (¬ 179.618,33) euro.

- Daar de vennootschap wenst gebruik te maken van de interne liquidatiebepaling voorzien in artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28/06/2013) beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen met honderd zestigduizend driehonderd vijftig euro, zestig cent (160.350,60 ¬ ) om het te brengen van tweehonderd achtentwintig duizend vier-honderd achtenvijftig euro tweeënnegentig cent (228.458,92 ¬ ) op driehonderd achtentachtigduizend achthonderd en negen euro, tweeënvijftig cent (388.809,52 ¬ ) door inbreng in geld, mits creatie van negenhonderd dertig (930) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waar-de per aandeel, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de be-staande aandelen en delend in de winsten van de vennootschap evenals een uitgiftepremie van duizend driehonderd en vijf euro, negenentachtig cent (1.305,89 ¬ ), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremie.

- De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen met duizend driehonderd en vijf euro, negenentachtig cent (1.305,89 ¬ ) om het te brengen van driehonderd achtentachtigduizend achthonderd en negen euro, tweeënvijftig cent (388.809,52 ¬ ) op driehonderd negentigduizend honderd vijftien euro, éénenveertig cent (390.115,41 ¬ ) door incorporatie van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" ten belope van duizend driehonderd en vijf euro, negenentachtig cent (1.305,89¬ ) en zonder creatie van nieuwe aandelen. - De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap "BOUW-COOP" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWCOOP" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "BOUWCOOP", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passiva posten van de omgezette vennootschap.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"6. BESLUIT

Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de NV "BOUWCOOP" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 30 september 2013, heeft plaatsgehad.

Gezien de ouderdom van de rekening "consignatie voor geschillen", lijkt de inbaarheid van deze vordering ons minder waarschijnlijk.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, rekening houdende met onze bemerking in voorgaande paragraaf.

Het netto-actief volgens deze staat van 30 september 2013 bedraagt 408.915,02 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 228.458,92 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de NV "BOUWLOOP".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn be-eindigd. Roeselare, 16 december 2013

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHR1STIAENS"

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste biz van t vik F vernielden Recto : Naam en hoedarrighcíd ven de instrumenterende notaris hctrij vin do p?r. e(a)n(crn) bevoegd de recht~rer .00n teen aanzien van derden te vertegnv/Qcrrdignn

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

= De vergadering verleent ontslag aan de voltallige raad van bestuur van de naamloze ven-nootschap

"BOUWCOOP", te weten:

-Mevrouw Linda Caron,

-Mejuffrouw Louise De Houwer;

-Mejuffrouw Justine De Houwer, allen voornoemd;

-De voornoemde vennootschap 'BERCHEM SERVICE';

Aan de bestuurders wordt kwijting verleend voor hun gevoerde bestuur.

- De vennootschap beslist nieuwe statuten aan te nemen:

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BOUWCOOP". De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De zetel is gevestigd te 1850 Grimbergen, Wezelstraat 59.

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar eigen rekening, als voor rekening van derden, alleen of

met medewerking van derden, in België of in het buitenland:

- Alle roerende en onroerende verrichtingen, onder meer het ruilen, kopen en verkopen, het beheer en de

uitbating alsmede het huren en het verhuren van onroerende en roerende goederen, daarin begrepen leasing,

het zelf oprichten of laten oprichten en/of het verbouwen van gebou-wen, dit alles voor eigen rekening of voor

rekening van derden.

- De ontwikkeling en de promotie van bouwwerken, evenals het management bij de verwe-zenlijking ervan.

- De tussenkomst als tussenpersoon bij de aankoop of bij de verkoop en bij de huur of de verhuring van roerende en onroerende goederen.

- Het verstrekken van adviezen inzake management, en het begeleiden en adviseren inzake crisismanagement, verkoopspromotie en public-relations, het organiseren van alle verkoops- en prestatiebevorderende activiteiten. Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verfenen aan personen en bedrijven, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin, en dit zowel voor nieuw op te richten, als bestaande ondernemingen.

- Het verlenen van alle hulp en stimulansen voor de oplossing van problemen en de verho-ging van de doeltreffendheid binnen het bedrijfsleven.

- Het verlenen van allerhande ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven, zonder enige beperking.

- De verhuring van divers materiaal, aile roerende en onroerende goederen.

- Het organiseren en geven van seminaries en trainingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immatriële duurzame activa.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties, met uitsluiting van aandelen of participaties in financiële ondernemingen. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschap-pen, ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken.

- Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypo-the-'keren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht op of belang in onroerende goederen. - Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezit-tingen.

- De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijk-luidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar on-derneming te bevorderen.

- Alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of fi-nanciëfe aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- Aile vormen van bemiddeling inzake kredieten en financiële verrichtingen, met inbegrip van de activiteiten van zelfstandig agent van een kredietinstelling.

- Tussenpersoon in verzekeringen, met inbegrip van de activiteiten als verzekeringswake-laars.

- Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling, syndic, met in-begrip van de activiteiten als vastgoedmakelaar, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of on-rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Alle vormen van bemiddeling inzake ziekenfondsaangelegenheden, met inbegrip van de activiteiten ais zelfstandig afgevaardigde van een ziekenfonds.

- De vennootschap mag zich ten gunste van derden, bestuurders en/of aandeelhouders borgstellen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op al-le wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

à f I.

et

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen."

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgelegd op driehonderd negentigduizend honderd vijftien euro, éénenveertig cent (390,115,41 ¬ ) en is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijfenvijftig (2.255), met elk een fractiewaarde van één/tweeduizend tweehonderd vijfenvijftigste (1/2.255e) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand mei om 14.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitslul-tend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn per-soonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald Is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt dcor de vereffenaars onder de vennoten ver-deeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbe-taling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw Linda Caron, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt. Krachtens artikel 7.2. der statuten is haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag Raad van Bestuur

Op de iactste bi: van Lu¬ k B vermelden , k ecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nots3rs, hetzij van de persc(ojxi(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien rare tierden te veitegeni,,oardpen

Verso Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 20.06.2013 13200-0536-011
26/10/2012
ÿþBRUSSEL

1 7 OKTiFflUl$

Voorbehoudt aan hel Belgiscl Staatshl;

Maa ao

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 811111 111 u

*12176639*

r

1

Ondernee ingsnr : 0425.632.040

Benaming

(voluit) : BOUWCOOP

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen

Onderwerp akte : Bekrachtiging overlijden bestuurder, gedelegeerd bestuurder en herbenoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 3110812011, gehouden ten zetei

werd met ëénparigheid van stemmen beslist om

- bekrachtiging van het ontslag ais bestuurder van de Heer DE HOUWER Alain wonende In de Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen naar aanleiding van zijn overlijden dd. 22/08/2009 met ingang vanaf 22/06/2009 te aanvaarden en om

- het mandaat van volgende bestuurders te verlengen met ingang vanaf 31)08/2011 voor een periode van zes jaar, dit tot de algemene vergadering in 2017 :

- Mevrouw CARON Linda wonende in de Wezelstraat 59 te 1850 Grimbergen;

Mevrouw DE HOUWER Louise wonende in de Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen, haar mandaat is onbezoldigd;

- Mevrouw DE HOUWER Justine wonende in de Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen, haar mandaat is onbezoldigd;

- De NV BERCHEM SERVICE, ondememingsnummer 0463.612.290, met zetel te Grote Steenweg 214, waarvan de vaste vertegenwoordiger de Heer DE HOUWER Alain, voornoemd naar aanleiding van zijn overlijden dd. 22/06/2009 werd vervangen door de huidige vaste vertegenwoordiger Mevrouw CARON Linda wonende in de Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen.

Die bij deze hun mandaat aanvaarden.

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd. 3110812011, komt de voltallige raad van bestuur samen en beslist met éènparigheld van stemmen om met ingang vanaf 31/08/2011 om :

bekrachtiging van het ontslag als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de Heer DE HOUWER Alain wonende in de Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen naar aanleiding van zijn overlijden dd. 22106/2009 met ingang vanaf 22106/2009 te aanvaarden en om in zijn vervanging te voorzien om met ingang vanaf 22/05/2009 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur tot 31108/2011: Mevrouw CARON Linda wonende in de Wezeistraat 59 te 1850 Grimbergen - voornoemd - die bij deze haar mandaat aanvaardt.

Tevens werd met éénpariigheiid van stemmen beslist om met ingang vanaf 31108/2011

Mevrouw CARON Linda wonende in de Wezelstraat 59 te 1850 Grimbergen - voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur : voor een periode van zes jaar, dit tot de algemene vergadering van 2017, die bij deze haar mandaat aanvaardt.

Getekend,

Mevrouw CARON Linda,

Gedelegeerd bestuurder

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen_bij he_BRigisçh.Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 31.08.2012 12532-0500-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 31.08.2011 11515-0291-012
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.08.2010 10524-0316-012
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 22.09.2009 09768-0030-011
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 30.09.2008 08773-0359-011
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 12.09.2007 07721-0384-011
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 30.06.2006 06380-3252-012
02/01/2006 : KO108024
29/09/2005 : KO108024
06/10/2004 : KO108024
03/10/2003 : KO108024
23/04/2003 : KO108024
20/10/2001 : KO108024
10/11/2000 : KO108024
03/10/2000 : KO108024
05/04/1997 : KO108024
01/10/1992 : KO108024
01/01/1989 : KO108024

Coordonnées
BOUWCOOP

Adresse
WEZELSTRAAT 59 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande