REAL SERENDIPITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REAL SERENDIPITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.494.695

Publication

22/04/2014
ÿþRs t

Mal Ward 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 9,An, 2014

BRUSSEL

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11111111

i sise*

Ondernemingsnr : 550, 4 eG. 6 9 Benaming

(voluit) (verkort) :

REAL SERENDIPITY

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Vinkenlaan, 38, te B - 1950 - Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte opgemaakt door Meester Louis-Philippe MARCELIS, geassocieerd notaris te Brussel, op 25 maart 2O1ÿ, blijkt dat door :

1.De Heer VANDENDAEL Hans, geboren te Bonheiden; op 16 juli 1974, woonachtig te B-1950 Kraainem, Vinkenlaan 38, met natio-naal nummer 740716-319-28, met nummer identiteitskaart 591-7160868-42, ongehuwd,

2.Mevrouw DE WULF Sarah, geboren te Dendermonde, op 26 april 1976 woonachtig te B-1950 Kraainem, Vinkenlaan 38, met nationaal nummer 760426-350-09, met nummer identiteitskaart 591-6904516-61, ongehuwd,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "REAL. SERENDIPITY", te B-1950 - Kraainem, Vinkenlaan, 38, met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig' euro (¬ 18.550,00-) vertegenwoordigd door 100 maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ingetekend door :

- De Heer Vandendael op 50 aandelen, genummerd van 1 tot en met 50;

- Mevrouw De Wulf op 50 aandelen, genummerd van 51 tot 100.

Alle aandelen werd volledig volgestort door een voorafgaande storting in speciën op het rekeningnummer BE66 3631 3139 6543 geopend bij ING Belgium,

"STATUTEN

Hoofdstuk I. Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel  Duur

1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "Real Serendipity".

(weggelaten)

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1950 Kraainem, Vinken-laan 38.

(weggelaten)

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor re-kening van derden, en zowel In België

als in het buitenland:

-Agentuur, distributie, importexport, consulting met betrekking tot kinderartikelen (speelgoed, decoratie,

baby-uitzet), design-en decoratieartikelen, meubilair, papierwaren.

-Verlenen juridische, vastgoed en management consulting-diensten en aanverwante activiteiten aan

bedrijven, privé perso-nen en instellingen alsook het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime,

betekenis.

-Vastgoedactiviteiten in de meest ruime zin (onder meer ontwik-keling verkoop en verhuur).

-Organisatie van netwerk-events en van andere activiteiten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek te geven of in pand te geven.

Zij zal alle burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar maat-schappelijk doel.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroe-rende goederen zonder dat dit

evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile handelin-gen verrichten die van aard zouden;

_zijn de verwezenlijking of de uitbreiding van het doel van de vennootschap te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De'vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzake-lijke en nuttige verrichtingen of . maatregelen nemen, gelijkaardige of aanver-wante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan,

De vennootschap kan, in de breedste zin van het woord, aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële of andere handelingen stellen die recht-streeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan in de hand kunnen werken, en zij kan zich in dit ver-band op allerlei wijzen interesseren voor alle ondernemingen of vennootschap-pen.

4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il. Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

5Maatschappele kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien-duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00-).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 maat-schappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 100.

6Aard van de aandelen

(weggelaten)

7Ondeelbaarheid van aandelen

(weggelaten)

8Overdracht van aandelen

(weggelaten)

9 Verwerving en inkoop door de vennootschap van eigen aande-len

(weggelaten)

Hoofdstuk Ill. Bestuur- Controle

1OSamenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door. de algemene vergadering.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zuilen deze gezamenlijk de vennootschap besturen,

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen, Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de aanwezige zaakvoerder die, alles opgeteld, het langste aangesteld ge-weest is als zaakvoerder van de onderhavige vennootschap (ook indien tussenin onderbroken), en indien-dit meer dan één persoon oplevert, dan de oudste (in jaren) van deze personen. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers ais vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechts-persoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij I zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing,

11Bijeenkomsten - Beraadslaging - Besluitvorming

Indien er een college van zaakvoerders is, kan dit bijeengeroepen worden op verzoek van één of meer zaakvoerders. Deze bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) kalenderdagen váór de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Het bestuursorgaan kan niet beraadslagen over punten die niet voor-komen op de agenda, tenzij aile zaakvoerders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaak-voerder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vóér of na de vergadering waarop hij / zij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden gehouden in België of uitzonderlijk in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de deelnamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middel van telecommunicatie-technieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

De zaakvoerders kunnen eveneens beslissen door middel van schriftelijke besluitvorming waarbij beslissingen worden genomen door middel van eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn 1 haar hand-tekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Bur-gerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem 1 haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordi-gen.

Een zaakvoerder mag één of meer van zijn 1 haar collega's vertegen-woordigen en mag, benevens zijn ! haar eigen stem, evenveel stemmen uitbren-gen als hij 1 zij volmachten heeft ontvangen.

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, kan dit college slechts geldig beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van zijn leden aan-wezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat minstens twee (2) zaak-voerders aanwezig moeten zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, met dien verstande dat minstens twee (2) zaakvoerders aanwezig moeten zijn.

Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend,

12 Notulen

De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

aanwezige zaakvoerders. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn

gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder,

13Delegatie van specifieke bevoegdheden

(weggelaten)

14Vertegenwoordigi ng

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoor-digd door één zaakvoerder,

individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers benoemd door het be-stuursorgaan.

15Bezoldiging - Kosten - Uitgaven

(weggelaten)

16 Controle

(weggelaten)

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

17Soorten - Datum - Plaats - " - -

leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eer-ste vrijdag van de maand mei om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluit-vorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden verstuurd.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die één ! vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

18Bijeenroeping

(weggelaten)

19 Toelating

(weggelaten)

20Vertegenwoordiging op algemene vergaderingen

(weggelaten)

21 Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld,

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (1) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd (indien de oproeping dit vereist), (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

i`ti 1 r

r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het' formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (niet inbe-grip van een elektronische .handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier minstens drie (3) werkdagen véér de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

22Aanwezigheidslijst

(weggelaten)

23Samenstelling van het bureau

(weggelaten)

24Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen en de volmachten dit toelaten,

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de ven-noten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het perso-neel van de vennootschap,

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de ven-noten worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar alle vennoten. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document, De handteke-ningen (met in begrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum ' van de laatst aan-gebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document. Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

25 Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die'ondertëkend worden door de

voorzitter, de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken, De volmachten worden gehecht aan

de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven, Deze notulen worden ingelast in een speciaal

register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

Hoofdstuk V. Jaarrekening - Winstverdeling - Dividenden

26 Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het-zelfde kalenderjaar.

(weggelaten).

27Winstverdeling

(weggelaten)

28 Dividenden

(weggelaten)

Hoofdstuk VI. Ontbinding - Vereffening

290ntbinding - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars be-noemd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zal/zullen slechts in functie treden na de bevestiging van zijn/hun benoeming door de

algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van

Vennootschappen, zonder bijzondere toelating van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag

evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerder-held

van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders

beslist.

Indien niet alle aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht

herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstortingen te vragen, hetzij door

vooraf betalingen te doen.

el ,

Hof~fdstuk Vil. Algemene bepalingen

(weggelaten)"

EINDBEPALINGEN.

1)Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen te [open op de dag van de neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een expeditie en een uittreksel van de onderhavige akte en worden afgesloten op 31 december 2014.

2)De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsgrijpen op 4 mei 2015

3)Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtsper-soonlijkheid van deze ; vennootschap, worden de volgende personen benoemd tot zaakvoerders:

1. De Heer VANDENDAEL Hans, geboren te Bonheiden; op 16 juli 1974, woonachtig te B-1950 Kraainem, Vinkenlaan 38, met nationaal nummer 740716-319-28, met nummer identiteitskaart 591-7160868-42, " ongehuwd.

2.Mevrouw DE WULF Sarah, geboren te Dendermonde, op 26 april 1976 woonachtig te B-1950 Kraainem, Vinkenlaan 38, met nationaal nummer 760426-350-09, met nummer identiteitskaart 591-6904516-61, ' ongehuwd.

4) Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

5)Een bijzonder mandaat wordt toegekend aan de Heer Hans VANDEN-DAEL en Mevrouw Sarah DE WULF, voornoemd, met mogelijkheid tot inde-plaatsstelling en macht om afzonderlijk te handelen, teneinde elke verklaring tot inschrijving neer te leggen en te ondertekenen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de bevoegde dienst van het ondememingsloket en bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

6)Conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden alle overeenkomsten die worden afgesloten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting goedgekeurd en zo nodig bekrachtigd.

YVôor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

(getekend) Louis-Philippe Marcelis

Tegelijkertijd neergelegd

- Uitgifte : ( bankattest)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0348-009

Coordonnées
REAL SERENDIPITY

Adresse
VINKENLAAN 38 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande