2CARE@HOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2CARE@HOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.884.306

Publication

19/08/2014
ÿþ" 1A156 5*

mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter grime vau nQ akte

lNITEUR B

1 1 -08- 2 ISCH STAF

M

BEL



º% FRC/FI Fr)

_LGE Griffie Rechtbank Koophandel

111 0 4 AUG 2014

TSBLPD Gent Afd8IiirtgeBrugge

De griffier



Ondernemingsnr : O

Benaming (voluit) : 2care@HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westkapelse Steenweg 32

8380 Brugge (Dudzele)

Onderwerp akte :OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Walters te Brugge (Assebroek) op 1 augustus 2014, is opgericht; door de heer COPPENS Peter Roger Christiane, geboren te Brugge op 17 oktober 1968, wonende te 8380; Brugge (Dudzele), Westkapelse Steenweg 32, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2care@HOME met zetel te Brugge (Dudzele), Westkapelse Steenweg 32, voor onbepaalde duur en met als; doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zo in eigen naam en voor eigen rekening dan; wel in naam en voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden, alle verrichtingen die, algemeen;

genomen, op één of andere wijze verband houden met :

- Thuisverpleging en-verzorging van patiënten en ouderlingen;

- De psychiatrische verpleging van patiënten;

- De palliatieve zorgverstrekking, alsook het begeleiden en ondersteunen van patiënten en hun verwanten met;

psychologische moeilijkheden naar aanleiding van ziektes en anderszins;

- Het verlenen van prestaties als verpleegkundige aan bedrijven, organisaties, artsen en andere instanties en;

personen;

- Het produceren, het verwerken, het bewerken, de aan-en verkoop, het herstellen en het onderhoud van alle

goederen dienstig voor de verpleegkundige sector; - De organisatie van ziekenvervoer.

IL Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere; roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in; eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en: financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van: deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en; manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerender handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of; schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

55@ 8 84 30 6

mod 11.1

X11 Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de' Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg voor verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste (11100°) van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën door storting van het bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op een bijzondere bankrekening nummer BE48 3800 0132 4527 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest date en som van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro werd gestort bij de naamloze vennootschap ING BELGIË, met zetel te 1000 Brugge, Marnixlaan 24. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op eenendertig juli twee duizend en veertien en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan ncchtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet dcor de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op twintig november om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Hét maatschappelijk boekjaar begint op een juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgende jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 mei 2016.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016,

De heer COPPENS Peter, voornoemd, verklaarde dat hij op 1 augustus 2014 niet de enige vennoot was van enige andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De heer COPPENS Peter, voornoemd, verklaarde bovendien zichzelf als enig bezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaarde te aanvaarden. Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDING FISCALITEIT FEYS, met kantoor te 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 315, vertegenwoordigd door de heer FEYS Pierre, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondememingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Walters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd véér registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL NEEHUELEGD

@gffie Rechtbank Koophandel

~ 9 -01- 20.5 2 0 JAN 2015

I.GISCH S AAI SBLPeent AfdelM jM9ugge

ne:.grj#tie.r

1111 l 1111111111 11111 II lII iiI

*15021578*

II

B

Ondernemingsnr : 0558.884.306

Benaming

(voluit) : 2care@HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westkapelse Steenweg 32, 8380 Brugge (Dudzele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 31/12/2014 om 15h00 blijkt :

1. Voorafgaande verslagen

De enige vennoot, dhr. Peter Coppens, neemt kennis van het verslag opgesteld door revisor dhr. Ruben Van Impe, conform artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen; alsook van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld in toepassing van artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen,

Er wordt beslist om een origineel van elk van deze verslagen neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

2. Quasi-inbreng

De vergadering beslist, in het licht van de voornoemde verslagen, die opgesteld zijn overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen over te gaan tot de verwerving van de bedoelde immateriële vaste activa (goodwill).

Dudzele, 31/12/2014

Peter COPPENS

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
2CARE@HOME

Adresse
WESTKAPELSE STEENWEG 32 8380 DUDZELE

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande