2D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.863.728

Publication

18/02/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van,de_akte



V 1 11111191111117111 II

" 6 FER, 2013

V7 dj? 74' MI Griffie

0 503 80 û~

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : 2D (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Albert I Laan 234 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 25 januari 2013, geregistreerd te; Nieuwpoort, zeven bladen, geen renvooien op 29.01.2013, boek 114, blad 66, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2D", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 234:

1) Dat door:

De naamloze vennootschap JOMAR, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 234. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.083.232.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Dalle te Koksijde (Oostduinkerke), op vierentwintig mei' tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zes juni tweeduizend en vijf, onder nummer 05079117, welke statuten sedertdien ongewijzigd bleven.

Hier vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder daartoe benoemd in de algemene vergadering en daaropvolgende raad van bestuur de dato drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in dei bijlagen van het Belgisch Staatsblad van elf mei daarna onder nummer 12088349 :

De BVBA STEDHO-JNVEST met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde-Oostduinkerke Dockaertstraat 22.3 Ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0472.236.382.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op drieëntwintig juni tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van acht juli daarna onder nummer 20000708-437 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Paul Dalle te Koksijde Oostduinkerke op zesentwintig september tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van dertien oktober daarna onder nummer 05142460.

Hier vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan Dhondt, geboren te Oostende op vierentwintig augustus negentienhonderd tweeënzeventig (rijksregister nummer 72.08.24-103.66) wonende te 8670 Koksijde, Dockaertstraat 22. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «2D» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Albert I i ean 234

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel

Alle bedrijvigheid betreffende onroerende goederen bebouwd of ongebouwd en alle bedrijvigheid betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding of voor rekening of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag aldus - zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn - aile onroerende goederen, gebouwen en gronden-i, aanko-pen, -ever-kopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, er toezicht over uitoefenen; alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten.

Alle studies ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verhurings-of verkoopagent, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschik-eken, afbreken, aile aannemingen van werken zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren, binnen de wettelijke beperkingen.

Alle beleggingen en beheer van onroerende goederen en rechten, alle handel en nijverheid betreffende meubels, meubilair en uitrusting voor woon-en handelspanden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Alle leningen en kredietopeningen aangaan, het hypothekeren van haar onroerende goederen, teneinde allp'verhandelingen mogelijk te maken; tussenkomen tot het bekomen van kredieten in voordeel van derden en als dusdanig verstrekken van waarborgen zo persoonlijke als zakelijke.

De vennootschap mag ook, binnen de perken van de wet, ten voordele van derden voorschotten toestaan, kredieten verlenen en waarborgen, zo persoon-lijke als zakelijke, verstrekken.

Tevens behoren tot het doel van de vennootschap: projectmanagement, bouwcoördinatie, beheer gebouwen, uitvoering van bouwactiviteit zelf of door onderaannemers (zoals ruwbouwwerken, afwerkingswerken, of alle activiteiten nodig om een gebouw gebruiksklaar te maken).

Optreden als makelaar, gevolmachtigde of tussenpersoon, bijstand op technisch-, handels- en economisch en financieel vlak betreffende voorgaande aktiviteiten.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag het mandaat van bestuurder uitoefenen in andere vennoot-schappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemin-gen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zo In België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (20.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door

1. De NV JOMAR, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar tweehonderd (200) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Stefaan Dhondt

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart/verklaren de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend en vijftien om tien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en veertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende aile functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de BVBA VANDELANOTTE ACCOUNTANCY, te Kortrijk, Presidenti Kennedypark 1A met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

_(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Op de laatste blz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge









05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.07.2016, NGL 30.08.2016 16528-0376-013

Coordonnées
2D

Adresse
ALBERT I LAAN 234 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande