4LMNTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4LMNTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.862.030

Publication

07/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313148*

Neergelegd

05-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Jan De Clerckstraat 6

8400 Oostende

Ondernemingsnummer :

0634862030

Benaming (voluit) : 4LMNTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 04.08.2015, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1. Mevrouw VAN DE MAELE Astrid Hilde Boudewijn, geboren te Brugge op 15 oktober 1985, rijksregisternummer 85.10.15 220-21, ongehuwd, wonende te 1060 Sint-Gillis, Théodore Verhaegenstraat 62/0001; 2. Mevrouw CLEMENT Marie-Laure Adrienne Aline, geboren te Oostende op 20 mei 1988, rijksregisternummer 88.05.20 152-64, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Reigerstraat 70/0201;

- Naam: "4LMNTS"

- Zetel: 8400 Oostende, Jan De Clerckstraat, 6;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Het uitbaten van een kledingzaak, zaak voor sport- en textielartikelen met alle toebehoren.

Het geven of organiseren van workshops inzake kleur- en stijladvies.

Het deelnemen aan of organiseren van modeshows.

Het organiseren van stockverkopen.

Detailhandel in :

- textielwaren;

- boven- en onderkleding voor heren, dames, kinderen, baby s;

- schoeisel;

- kledingaccessoires, handtassen, sieraden, juwelen, sporttoestellen en sportaccessoires...

De productie, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huur en verhuur, in- en uitvoer, van om het

even welke goederen die in verband staan met de verwezenlijking van haar doel.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm; in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van

voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling,

vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en

diensten, in voedingswaren, dranken, kookgerei en toebehoren, kookboeken, vaat- en glaswerk,

huishoudartikelen, horeca-artikelen, sport- en kampeerartikelen, geneeskrachtige kruiden en oliën,

textiel, enz. Dit alles in de ruimste zin.

II. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg voor verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. - Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.550,00 EUR verdeeld in 18.550 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (ING Bank) ten belope van 18.550 EUR. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 18.550,00 ¬ .

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 10H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- Winstverdeling: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en

nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw CLEMENT Marie-Laure Adrienne Aline, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Reigerstraat 70/0201, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Mevrouw VAN DE MAELE Astrid Hilde Boudewijn, geboren te Brugge op 15 oktober 1985, wonende te 1060 Sint-Gillis, Théodore Verhaegenstraat 62/0001, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Coordonnées
4LMNTS

Adresse
JAN DE CLERCKSTRAAT 6 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande