ACC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.786.525

Publication

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 25.10.2013 13637-0212-017
20/07/2011
ÿþ1.1!111111 NNllll973 " llll b

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONrrE~~R

D:RE,î`J L.GE i

3-0 h:1

BELGISCH T ~~ ~~~_

eEsr 1t,~ ~^°~ KORTRIJK

RECHTBANK KGCPHAl9DEL

Griffie

NEERCEI EGr,

-5. 07, 23.1

Ondernemingsnr: Qá'3~~~~_ s2/5-

Benaming : ACC

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vierkeerstraat 79

8531 Harelbeke (Bavikhove)

Onderwerp akte :Oprichting - statuten - overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 29 juni 2011, 'Geboekt acht blad geen verzending te

IEPER de 29 JUN 2011 Boek 176 blad 27 vak 3 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger ai. (getekend) Jean-

Pierre LEMAIRE', blijkt hetgeen volgt:

1I Comparanten.

1)'AGRA', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8740 Pittem (Egem), Kasteeldreef 18,

opgericht bij akte verleden voor de instrumenterende notaris op 17 maart 2010, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij

het Belgisch Staatsblad van 9 april 2010 onder nummer 51430, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer

0824.437.444 en met B.T.W.-nummer BE-824.437.444, gerechtelijk arrondissement Brugge (afdeling Brugge).

2) 'HIC', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 115/A021,

opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 23 mei 2011, bij uittreksel bekendgemaakt in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 juni 2011 onder nummer 84793, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder

nummer 0836.542.450 en met B.T.W.-nummer BE-836.542.450, gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

21 Vorm - Naam.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

"ACC"

31 Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hareibeke (Bavikhove), Vierkeerstraat 79.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse

taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de

statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De venncotschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s),

administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4/ Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke Activiteiten:

A. Het bewerken en conserveren van verse aangekochte of verwerkte land- en tuinbouwproducten, alsmede de handel in deze producten.

B. De aan- en verkoop van verse verwerkte en geconserveerde land- en tuinbouwproducten, alsmede de handel in deze producten.

C. Het be- en verwerken van verse verwerkte of aangekochte landbouw- en tuinbouwproducten

D. Het telen en produceren van land -en tuinbouwvruchten en de handel in verse, geconserveerde en diepgevroren groenten en fruit.

E. Het bewerken en stockeren van goederen voor derden en het verhuren van machines en stockageruimtes.

F. De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van nieuwe en occassiewagens, onderdelen en toebehoren voor moto- en motorvoertuigen, de verhuring en het ter beschikking stellen van auto's en dit in de ruimste betekenis van het woord, zowel personen- als vrachtwagens en camionetten.

il. Algemene Activiteiten

A. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, overdragen, genotsrechten toestaan, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, elke andere intellectuele eigendom en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen al dan niet als tussenpersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie of informatica en al hun toepassingen in de meest brede zin.

Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zat zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

51 Kapitaal.

; Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één achttienduizend zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal. ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

6! Maatschappelijk vermogen.

Volledig onderschreven en volledig volgestort in geldspeciën, als volgt: -AGRA besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, tekent in op negenduizend driehonderd (9.300) aandelen hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR); - HIC besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, tekent in op negenduizend driehonderd (9.300) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR). Zij volstorten deze aandelen volledig, zodat de vennootschap bijgevolg uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

71 Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

8! Bestuur - controle.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig ; of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ln alle akten met betrekking tot vervreemding of verkrijging van onroerende goederen van of voor de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek of voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van méér dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR) is de vennootschap geldig vertegenwoordigd hetzij door de enige zaakvoerder, hetzij door minstens twee zaakvoerders samen handelend indien ze met meer dan één zijn.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

91 Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand september, om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op zaterdag, 26 september 2013, te elf uur.

10! Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(ten)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen),

overeenkomstig de wet. ,

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

maart 2013.

11/ Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

12/ Verdelina van het netto - actief.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

13! Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1) 'AGRA', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, aanvaardende;

2)'HIC', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, aanvaardende;

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

1.-de Heer DEMAREZ Jan, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Vierkeerstraat 79, optredend in zijn hoedanigheid van enige en statutaire zaakvoerder van 'AGRA', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, deelde mede dat hij in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen als vaste vertegenwoordiger in naam en voor rekening van 'AGRA', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, het mandaat van zaakvoerder in " ACC ", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zal uitvoeren en dit met ingang van de benoeming tot zaakvoerder.

2.-de Heer HENDERSON Anthony, wonende te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 115/A021, optredend in zijn hoedanigheid van enige statutaire zaakvoerder van 'HIC', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, deelde mede dat hij in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen als vaste vertegenwoordiger in naam en voor rekening van 'HIC', besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, het mandaat van zaakvoerder in " ACC ", besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, zal uitvoeren en dit met ingang van de benoeming tot zaakvoerder.

De instrumenterende notaris wees erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, In toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

14/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichtinq

Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle activiteiten ondernomen sinds 1 april 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de hierbij opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Dit betreft de aankoop van een autoclaaf ten bedrage van veertigduizend euro (40.000,00 EUR) bij La Garde met factuurnummer GP/LP5157 en factuurdatum 26/04/2011.

15/ Volmachten

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC Verhelst Fiduciaire", met zetel te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer VERHELST Jürgen, te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 55, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

._.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0352-017
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0315-016

Coordonnées
ACC

Adresse
KASTEELDREEF 18 8740 EGEM

Code postal : 8740
Localité : Egem
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande