AL GRAFIEK HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AL GRAFIEK HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.623.205

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 04.07.2014 14268-0106-010
24/09/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(voluit) : AL GRAFIEK HOLDING (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : 8210 Zedelgem, Motendamstraat 10 (volledig adres)

onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - ONTSLAG GEDELEGEERD-BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21/06/2012 blijkt dat het ontslag werd; aanvaard, met ingang vanaf 2110612012, van de volgende bestuurders:

- de heer Christophe Vandierendonck, wonende te 8200 Brugge, J. Van Walleghemstraat 2;

- Mevrouw An Maenhout, wonende le 8200 Brugge, J. Van Walleghemstraat 2;

- 0e bvba MALO, met zetel te 8200 Brugge, J. Van Walleghemstraat 2, Bijgevolg komt ook een einde aan

het mandaat van mevrouw An Maenhout als vaste vertegenwoordiger van de bvba MALO.

Tevens wordt het ontslag van mevrouw An Maenhout, voornoemd, ais gedelegeerd-bestuurder aanvaardt. Opgesteld te Zedelgem, op 21/06/2012

De heer Mischa Wanjon

Bestuurder

Op de laatsle blz. van Luik 8 vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude

aan hei

Belgisci

Staatsbh

*1215905fi

,veaergetegd ter griffie van De rechtbank v- - r . " : -sel

Brugge afdeling te Ooste

op SEP. 2012

Griffie De grrfrfer

Ondernemingsnr : 0859.623.205 Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2012
ÿþ mod 11.1



i' ' Ir- E. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:veaergeiegci ter griffie van ras

rechtb. - oophanc7ët

Br . ge -- afdeling te Oostende

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac







*iaiaa9se"





op ratte

Ûe yrrfl'(ef

Ondernemingsnr : 0859.623.205

Benaming (voluit) :AL GRAFIEK HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molendamstraat 10

8210 ZEDELGEM

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 21 juni 2012

II De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen tot wijziging van de aard der aandelen in die zin dat ze voortaan op naam of gedematerialiseerd zijn, alsook dienovereenkomstige aanpassing in de statuten artikel 8 en artikel 24 der statuten :

ARTIKEL ACHT -- AARD VAN DE AANDELEN

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis

kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam. Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebrulk, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam

: ARTIKEL VIERENTWINTIG  BIJEENROEPINGEN - BESLISSINGEN

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die Eten krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hieronder in dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen váár de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vábr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsliist, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Vocr de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De beslissingen der algemene vergadering worden opgetekend in notulen. Zij worden ondertekend door de voorzitter en de aandeelhouders die erom verzoeken. Afschriften worden geldig ondertekend door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Ill Er wordt lezing gegeven van het büzonder verslag van het bestuursorgaan alsmede van het verslag van de bedrjjfsrevisor, de heer Bart Bosman (burg. BVBA), kantoorhoudend te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, aangewezen door het bestuursorgaan, verslag de dato 151uni 2012 nopens de inbrengen. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, erkennen daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van het bestuursorgaan verwijst ook naar het verslag inzake artikelen 633-634 Wetboek van Vennootschappen (alarmbelprocedure).

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt :

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de bestuurders, mevr. Maenhout An, dhr. Vandierendonck Christoph en dhr. Wanjon Mischa, op I juni 2012 om krachtens art. 602 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng in natura van de rekening couranten van dhr, Wanjon Mischa ten belope van 8.500,00 EUR, dhr en mevr. Vandierendonck-Maenhout ten belope van 82.000,00 EUR en van de vennootschap Accar BVBA in verefening ten belope van 397.860,29 EUR, allen bij de NV AL GRAFIEK HOLDING, met zetel te 8210 Zedelgem, Molendamstraat 10.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



------------------------ ----------------- ---- ------------- - --- --------------- - -

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 7.940 nieuwe aandelen van de NV Al Grafiek Holding, welk zullen worden toegekend als volgt: aan dhr Wanjon Mischa 138 aandelen, aan dhr, en mevr. Vandierendonck-Maenhout 1.333 aandelen en aan de vennootschap Accar in vereffening 6.469 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Deinze, 95 juni 2092

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, zaakvoerder." De verslagen worden éénparig goedgekeurd.

III/ De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen door inbreng in natura ten belope van in totaal VIERHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZESTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (¬ 488.360,29) teneinde het kapitaal te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) naar VIJFHONDERD NEGENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (¬ 549.860,29) mits creatie van in totaal zevenduizend negenhonderd veertig (7.940) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, conventioneel overeengekomen uitgifteprijs aan fractiewaarde en dit in het kader van de herstel maatregelen voor onderhavige vennootschap,

De inbreng van drie rekeningen-courant, de ene is een gedeelte van een schuldvordering, ten bedrage van tweeëntachtigduizend euro (¬ 82.000,00) die de echtgenoten Christophe Vandierendonck  Maenhout An hebben tegenover de NV Al Grafiek Holding; de andere is de rekening-courant ten belope van achtduizend vijfhonderd euro (¬ 8.500,00) die de heer Wanjon Mischa heeft tegenover de NV Al Grafiek Holding; de laatste is de rekening-courant ten belope van driehonderd zevenennegentigduizend achthonderd zestig euro negenentwintig cent (¬ 397.860,29) die de bvba Accar in vereffening heeft tegenover de NV Al Grafiek Holding.

Inbreng van 3 rekeningen-courant

De inbreng van twee rekeningen-courant, de ene is een gedeelte der schuldvordering ten bedrage van tweeëntachtigduizend euro (¬ 82.000,00) die de echtgenoten Vandierendonck-Maenhout hebben tegenover de NV Al Grafiek Holding; de andere is de rekening-courant ten belope van achtduizend vijfhonderd euro (¬ 8.500,00) die de heer Wanjon Mischa heeft tegenover de NV Al Grafiek Holding;

Tussenkomst inbrengende partii (geen aandeelhouder)

ls hier tussengekomen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakellikheid "ACCAR in vereffening" met zetel te 8000 Brugge Sint-Andries, Jozef van Walleghemstraat 2, vertegenwoordigd door haar vereffenaar, de heer VANDIERENDONCK Christophe geboren te Brugge op 15 november 1970, echtgenoot van mevrouw An Maenhout, hiertoe benoemd bij de algemene vergadering van de bvba Accar gehouden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis, op 26 mei 2005, gepubliceerd ais voren op 20 juni erna onder nummer 05086620.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door de 3 voormelde inbrengen en beslist -met akkoord van de aanwezige hier tussenkomende inbrengende partij, vertegenwoordigd als gezegd- wat volgt, zoals overgenomen uit het hoger vermeld revisoraal verslag : 1... Uit bovenstaand schematisch overzicht blijkt duidelijk dat de bestaande aandeelhouders door de inbreng in natura de boekhoudwaarde van hun aandelen substantieel zien toenemen van - 455,64 naar + 3,66 ¬ per aandeel.

Dit geldt niet voor de aandeelhouder die erbij komt, de vennootschap ACCAR bvba in vereffening die haar vordering omzet in aandelen en hierdoor ook mee het opgebouwd verlies wegwerkt. Haar vordering van 379.860,29 EUR wordt immers omgezet in kapitaal die weliswaar eenzelfde fractiewaarde heeft, maar als boekwaarde slechts 3,66 ¬ x 6.469 aandelen = 23.676,54 EUR vertegenwoordigt....... De als tegenprestatie verstrekte vergoeding:

1/ Aldus komt toe aan de inbrengers, voornoemde echtgenoten VANDiERENDONCK-MAENHOUT,

duizend driehonderd drieëndertig (9.333) aandelen voor hun inbreng van tweeëntachtigduizend euro (¬





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



82.000,00) die ze aanvaarden.

Waarbij mevrouw An Maenhout, geboren te Brugge op 27 december 1970, echtgenoot van de heer Christophe Vandierendonck, wonende te Brugge Sint Andries, Legeweg 258, de huwgemeenschap vertegenwoordigt in huidige algemene vergadering.

2/ Aldus komt toe aan de inbrenger, voornoemde heer Mischa WANJON, geboren te Oostburg op 4 oktober 1971, gehuwd, wonende te Sluis-Aardenburg (Nederland), Groenevelt 12 honderd achtendertig (138) aandelen voor zijn inbreng van achtduizend vijfhonderd euro (¬ 8.500,00) die hij aanvaardt. 3/ Tenslotte komt toe aan de inbrengster, de bvba Accar in vereffening, vertegenwoordigd als gezegd, zesduizend vierhonderd negenenzestig (6.469) aandelen voor haar inbreng van driehonderd zevenennegentigduizend achthonderd zestig euro negenentwintig cent (¬ 397.860,29) die wordt aanvaard.

Financiële toestand vennootschap  akkoord betrokken partiien

Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de geplande verrichting zoals hierboven beschreven.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

IV/ Verwezenlijking van de inbreng.

De inbrengers voornoemd, verklaren, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en tonen aan dat zij houder zijn van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de vernoemde vennootschap "AL GRAFIEK HOLDING" bestaande uit :

1/ de inbreng gedeeltelijke schuldvordering ten bedrage van tweeëntachtigduizend euro (¬ 82.000,00) die de echtgenoten VANDIERENDONCK-MAENHOUT hebben tegenover de NV AL GRAFIEK HOLDING.

2/ de inbreng schuldvordering ten bedrage van achtduizend vijfhonderd euro (¬ 8.500,00) die de heer Mischa Wanjan heeft tegenover de NV AL GRAFIEK HOLDING.

3/ de inbreng schuldvordering ten bedrage van driehonderd zevenennegentigduizend achthonderd zestig euro negenentwintig cent (E 397.860,29) die de bvba ACCAR in vereffening, vertegenwoordigd als gezegd, heeft tegenover de NV AL GRAFIEK HOLDING.

Vervolgens verklaren de voornoemde inbrengers inbreng te doen in de vennootschap van hun respectievelijke schuldvorderingen ten bedrage van samen VIERHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZESTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (¬ 488.360,29).

Dit zoals hierboven reeds uitgebreid beschreven en gemotiveerd.

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering verzoekt de notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op VIJFHONDERD NEGENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (E 549.860,29) en is vertegenwoordigd door achtduizend negenhonderd veertig (8.940) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

V/ De algemene vergadering beslist artikel 5 der statuten als volgt te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op VIJFHONDERD NEGENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG EUR NEGENENTWINTIG CENT (E 549.860,29).

Het kapitaal is vertegenwoordigd door achtduizend negenhonderd veertig (8.940) aandelen, met ieder een fractiewaarde van één/achtduizend negenhonderd veertigste van het kapitaal.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

VII De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen.

VII/ De algemene vergadering beslist om  ten gevolge van gewijzigde wetgevingen- artikel 32 der statuten nog te wijzigen als volgt:

ARTIKEL TWEEENDERTIG - LIQUIDATIE

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht overeenkomstig hetgeen bepaald is in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

VII/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering Bijzonder versaag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Gecoordineerde statuten











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 05.07.2012 12250-0123-015
20/02/2012
ÿþMatl PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lveaergoEega tec gtit~~`M vun rechtbank van k hant-41

Brugge -- fng Oeatiencte

" FER. 2012

*12041353"

8







r0e gratter





Orlr_ ,i-rr,rrli 'c 1- 0859.623.205

L °l' Al Grafiek Holding

o _ :,:ti

Naamloze vennootschap

Lsr.; Molendamstraat 10 8210 Zedelgem

15f(lilir7l j

Herbenoeming bestuurders - rectificatie

Tekst:

Deze publicatie diende vooraf te gaan aan deze neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 10/11/2011

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 26 juni 2009

De vergadering beslist unaniem om volgende bestuurders en de afgevaardigde bestuurder te herbenoemen voor een periode van 6 jaar:

- Mevr. An MAENHOUT, J. Van Walleghemstraat 2, 8200 Brugge als bestuurder en

afgevaardigd bestuurder

- Dhr Mischa WANJON, J.H. Van Dalestraat 3, Sluis (Nederland) als bestuurder

- Dhr. Christophe VANDIERENDONCK, J. Van Walleghemstraat 2, 8200 Brugge, als

bestuurder

An MAENHOUT

afgevaardigd bestuurder

'7r0 ,?k,." v,il1 Fi ~ti l'1.3Cnhl F;~n r1n%-d3f;3gi131d var, de u1Str01n,?Fl;elund." !i l'lii ii~ i_p1 ~.'h ,i`'r. n, rSt 1}lif n i~

(cCht^pc15007-1 daf1-6-` 1'!dr r.. ,

1,I a+'n " n har,dteF2}ulrg

23/11/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 26

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l' eaecgetegd ter griffie oen Sge rechtbank van koophandel Brugge - afdeiin" te Oostante

op 1 0 t V. 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0859.623.205

Benaming

(voluit) : AI Grafiek Holding

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap 10 8210 Zedelgem

Zetel : Molendamstraat

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 29 juni 2011

De vergadering beslist unaniem om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar, zijnde tot na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2017:

- Mevr. An MAENHOUT, J. Van Walleghemstraat 2 te 8200 Brugge, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

- Dhr. Mischa WANJON, J.H. Van Dalestraat 3 te 4524 BW Sluis (Nederland) als bestuurder.

De vergadering beslist unaniem om volgende bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar, zijnde tot na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2017:

- BVBA MALO, J. Van Walleghemstraat 2 te 8200 Brugge, vast vertegenwoordigd door Mevr. An MAENHOUT, als bestuurder.

An MAENHOUT

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iii il INI IN111111INVI I IIIII u

*11176375*

0e ürllrlP.f

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11523-0025-011
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 26.08.2010 10459-0170-011
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 26.08.2009 09646-0020-011
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 27.08.2008 08694-0152-011
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 27.08.2007 07619-0054-010
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.08.2006 06690-4297-013
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 19.09.2005 05688-0673-013
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.09.2015 15582-0397-010

Coordonnées
AL GRAFIEK HOLDING

Adresse
MOLENDAMSTRAAT 10 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande