ALARM TECNIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALARM TECNIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.832.994

Publication

24/06/2014
ÿþ Mod Waed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0476.832.994

Benaming

(voluit) ALARM TECN1X

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8530 Harelbeke, Venetiëlaan 48

(volledig adres)

Onderwerp akte: ZETEL-DOEL-ZAAKVOERDER-STATUTEN

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op éénentwintig mei tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALARM TECNIX, met zetel te 8530 Harelbeke, Venetiëlaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0476.832.994, 61W nummer BE 476.832.994.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8530 Harelbeke, Venetiëlaan 48 naar 8530 Harelbeke, Ballingenweg 30 bus 01.01,

2, De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders de dato éénentwintig mei tweeduizend en veertien, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per negenentwintig april tweeduizend en veertien waarin deze omstandig de door hen voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, aangezien aile leden van de vergadering erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

3. De vergadering besluit daarop het doel van de vennootschap te wijzigen door artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening of voor rekening van derden:

1. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten omvattende onder meer de uitvoering, studie, organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische- en financiële, sociale, juridische, fiscale, boekhoudkundige, informatica-, wetenschappelijke en aanverwante aangelegenheden en meer in het bijzonder het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies, het doen van productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer.

2. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en verkoop hiervan.

4. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim. Het voeren van consultingactiviteiten, omvattende onder meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische en financiële aangelegenheden.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, het verhandelen, het verkopen of de commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

P

echtbank van KOOPHANDEL Gent,

27 Md 2014

afd. KORTRIJK

riffi P

Ttul-9 BELGI

17 -06- 2014 BeLGISCH STAATS2LIDE

*14122404*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Het verrichten van aile handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het ultrusten, valoriseren en het uitbaten onder aile vormen van aile roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

9. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten,

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

10. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan aile handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

11. Managementactiviteiten van holdings het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen,

12. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

13. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimoniurn van de vennootschap,

14. Het verkopen onder commissies en het innen van commissies.

Aile bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art, 167 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedrnakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten."

4. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Carl DUVILLIER, zaakvoerder, wonende te 8530 Harelbeke, Venetiëlaan 48, ais statutaire zaakvoerder van de vennootschap, besluit dit ontslag te aanvaarden en décharge te verlenen aan de opdracht der ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

De vergadering besluit daarop 1) mevrouw MALYSSE Gerarclina, zaakvoerder, wonende te 8530 Harelbeke, Ballingenweg 30 bus 01.01, en 2) de heer VANDENHOVE Frederic, zaakvoerder, wonende te 8530 Harelbeke, 13a1lingenweg 30 bus 01.01, die aanwezig zijn en aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap. Het mandaat van mevrouw MALYSSE Gerardina zal kosteloos zijn.

5. De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van elle overbodig geworden be-palingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt !

Statuten bij uittrekseL

Een besloten vennootschap met beperk-'te aan'sprake-ilijkheld hebben opgericht onder de benaming ALARM TECNIX met zetel te 8530 Harelbeke, Ballingenweg 30 bus 01,01.

De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening of voor rekening van derden

1. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consuitingactiviteiten omvattende onder meer de uitvoering, studie, organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische- en financiële,

sociale, juridische, fiscale, boekhoudkundige, informatica-, wetenschappelijke en aanverwante aangelegenheden en meer in het bijzonder: het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

het doen van productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer.

2. Aile handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en verkoop hiervan.

4. Het uitvoeren van aile studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vie.

5. Het uitvoeren van zowel technische ais bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van

het woord, operationeie optiractriten ad interim. Het voeren van consultingarliviteiten, omvattende

onder meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische en financiële aangelegenheden.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, het verhandelen, het verkopen of de commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel,

8. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder aile vormen van aile roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen Mar derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.,

9. Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering,

10. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

11. Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

12. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten,

13. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

14. Het verkopen onder commissies en het innen van commissies.

Aile bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zef de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in art. 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk

één/hondardzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaaÏ vertegenwooridigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet' vennoten. Hat mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering. Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar

" gesteld Met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van.Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om negen uur op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de: resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en: neergelegd bij de Nationale Bank van België, Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Op, voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de , nettowinst, Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

6. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed,

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afachrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verlag van de zaakvoerder, en de

gecotirdineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

..... . . _ ...

Op de laatste brz. van Luik E3 vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : KOA021027
17/02/2014 : KOA021027
05/11/2012 : KOA021027
08/09/2011 : KOA021027
01/09/2010 : KOA021027
07/09/2009 : KOA021027
11/07/2008 : KOA021027
28/12/2007 : KOA021027
29/12/2006 : KOA021027
14/12/2005 : KOA021027
14/12/2005 : KOA021027
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ALARM TECNIX

Adresse
VENETIELAAN 40 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande