ALBATROS CONSULTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBATROS CONSULTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.991.339

Publication

04/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek;

promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies; - de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- software en hardware oplossingen creëren, omvatten onder mee: verlenen van advies over, configuratie, ondersteunen, programmeren en produceren. Dit in een nieuwe of bestaande omgeving;

- verkopen en verhuren van applicaties, dit niet beperkt door platform noch vorm;

- het onderwijzen van al dan niet gecertificeerde, vergaarde, kennis;

- het verhandelen van goederen en/of producten van andere vennootschappen of maatschappijen. Dit alles in de ruimste zin van het woord. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële , industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnenland en in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), op een bijzondere rekening met als nummer BE65 0017 3127 5396 namens de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIS FORTIS Bank te Blankenberge geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALBATROS CONSULTANTS".

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (10.000,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist, indien er twee of meer zaakvoerders zijn. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Winstverdeling-reserves-vereffening:

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene

vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdleing van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of cosignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de derde dinsdag van de maand mei, om zestien

uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beraadslagingen:

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen:

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van

het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te

eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening werden

aangegaan vanaf één mei tweeduizend en veertien.

5/ Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur:

1. De heer LEYS Erwin Jozef Maria, geboren te Turnhout op drie juli negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van mevrouw Maes Katrien, wonende te 8370 Blankenberge, Grote-Edestraat 40.

2. Mevrouw MAES Katrien Jan Lutgarde, geboren te Blankenberge op acht januari negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer Leys Erwin, wonende te 8370 Blankenberge, Grote-Edestraat 40.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

Er werd volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LUMINAD kantoorhoudend te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, ondernemingsnummer 0822.321.062, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Sabine Holvoet, en haar aangestelden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken:

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
ALBATROS CONSULTANTS

Adresse
GROTE-EDESTRAAT 40 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande