ANFORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANFORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.233.793

Publication

05/06/2014
ÿþna neerlegging ter gri

utegglys

Nad 1Ncel 11.1

me vlIn ae effle

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

26 4E1 2614

Gent Afdeeffrdostende

Po

g-riffiar



Luik B

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondememingsnr : 0894233793

Benaming

(voluit) ANFORA

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: KAUWENTIJNESTRAAT 11,8810 LICI-FTERVELDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 20.04,2014 blijkt hetgeen volgt:

NV Andiro, Kauwentijnestraat 11, 8810 Lichtervelde, vertegenwoordigd door Dhr. Veys Pierre, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder vanaf heden en dit wordt aanvaard.

-Uit het proces verbaal van de raad van bestuur dd. 20.04.2014, gehouden in hoofde van de NV Andiro, met maatschappelijke zetel te Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, blijkt dat:

de raad van bestuur van de NV Andiro heeft besloten om Dhr. Pierre Veys, wonende te Anzegern, Stientjesstraat 55, te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de NV Andiro, voor de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder van de NV Andiro, in de BVBA Anfora, De opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het mandaat ars zaakvoerder van de NV Andiro In de BVBA Anfora,

Ad Rem NV

Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door dhr. Veys Pierre

Op de laatste blz. van J..uL B vermelden: Jiecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oNen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/04/2014
ÿþMM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIMIRF1111111

Ut3i yeletga lof

reohtbank van koophan

« le le " de to Ousten

'

GriffiEbe, oriffrer

Ondernemingsnr : 0894.233.793

Benaming

(voluit) : ANFORA

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kauwentijnestraat 11, 8810 Lichtervelde.

Onderwerp akte

FUSIE DOOR OVERNEMING

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde de dato 31/03/2014 werden volgende besluiten genomen

BESLUIT : de verslagen.

Aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering met eenparigheid, de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen. Het betreft:

t Het verslag de dato 30/11/2013 in overeenstemming met artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Radius" en het verslag de dato 30/11/2013 opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora" waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden ervan;

- de wijze waarop ze wordt doorgevoerd;

- haar gevolgen;

- de methoden volgens welke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld;

- het relatief belang gehecht aan de toegepaste methoden;

- het waarderingsresultaat waartoe elke methode komt;

- de opgerezen moeilijkheden;

- de voorgestelde ruilverhouding

zoals dit werd uiteengezet in het fusievoorstel en neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel;

2. Het oontroleverslag de dato 21/03/2014 in overeenstemming met artikel 695 opgesteld door de Heer De Becker Dolf voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door beide partijen. Hierin verklaart deze dat de voorgestelde ruilverhouding naar zijn mening redelijk is en geeft hij aan met welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt. ln zelfde verslagen spreekt hij zich ook uit over de gepastheid van de gebruikte methode en over het relatief belang dat is gegeven aan de toegepaste methode bij de vaststelling van de daaruit voortgekomen waardering.

De besluiten van de verslagen van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Ondergetekende, Dolf De Becker, bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 1 oktober 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANFORA, met zetel te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

voorafgaandelijk:

Dat de inbrengende partij verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

" De kapitaalverhoging heeft plaats in het kader van de incorporatie van de bedrijfsactiviteiten van de NV RADIUS in de ovememende vennootschap BVBA ANFORA. De samenstelling van de vermogensovername is als volgt samengesteld

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

à NV RADIUS NA FUSIE

BVBA ANFORA

Kapitaal 1.698.600 151.851 1.850.451

Reserves 169.881 690.093 859.974

Overgedragen Resultaten 93.220 - 186.876 - 93.656

1.961.701 655068 2.616.769

De ruilverhouding wordt als volgt samengesteld

Intrinsieke waarde BVBA AN FORA 1.961.701

Aantal aandelen 10.062

Intrinsieke waarde per aandeel 194,96

Intrinsieke waarde NV RADIUS 655.068

Aantal aandelen 700

Intrinsieke waarde per aandeel 935,81

Ruilverhouding bedraagt 4,80 EUR hetgeen betekent dat de aandeelhouders van de NV RADIUS, afgerond, voor 1 aandeel NV RADIUS 5 aandelen van de BVBA ANFORA ontvangen.

De kapitaalverhoging voor een bedrag van 151.851 EUR ; toekenning van 3.500 aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volstort en als volgt verdeeld:

" ANDIRO NV 3.490 aandelen

" De neer pierre Veys en mevrouw Solange De Decker 10 aandelen

Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen. Ondergetekende stelt vast dat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is,

Dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid.

Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature.

Opgesteld te Grimbergen op 21 maart 2014

DE E3ACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg« Venn. BVBA, vertegenwoordigd door Dolf De Backer,

Bedrijfsrevisor"

BESLUIT Fusiebesluit.

Fusie.

a) De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende op 31/12/2013 en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora", gevestigd te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat, 11 bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "Radius", gevestigd te 8810 Lichtervelde, Koolskampstraat, 64 overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "Radius" zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal wordt gebracht van één miljoen zeshonderd acht en negentig duizend zeshonderd euro (1.698.600 EUR) op één miljoen achthonderd vijftig duizend vierhonderd één en vijftig euro (1.850.451 EUR). Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden drie duizend vijfhonderd (3.500) volledig volgestorte aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

Binnen de twee maanden na publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekent de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan;

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die aandelen in de ovememende vennootschap verkrijgen,

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat hen naar aanleiding van de verrichting toekomt,

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend,

b) Het kapitaal van de overgenomen naamloze vennootschap "Radius" bedraagt honderd een en vijftig duizend achthonderd een en vijftig euro (151.851 EUR) vertegenwoordigd door drie duizend vijfhonderd (3.500) aandelen.

Aan de aandeelhouders van de NV Radius worden 3.500 aandelen van de overnemende vennootschap toegekend volgens hun huidig aandelenbezit.

Er wordt geen opleg in geld toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "Radius".

c) De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen aan de aandeelhouders van de

overgenomen vennootschap, de vennootschap "Radius" worden uitgereikt ais volgt De drie duizend

vijfhonderd (3.500) nieuwe aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora" die worden uitgereikt ter vergoeding van het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "Radius" zullen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden toegekend door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora" aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Radius".

Binnen de twee maanden na publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de ovememende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die aandelen in de overnemende vennootschap verkrijgen,

-het aantal aandelen van de ovememende vennootschap dat hen naar aanleiding van de verrichting toekomt,

-de datum van het fusiebesluit.

d) De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zullen recht geven te delen in de winst van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora" vanaf de datum der kapitaalverhoging ingevolge de goedkeuring van de fusie.

e) Vanaf 01/10/2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, de naamloze

vennootschap "Radius", boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende

vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora".

t) Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

g) Aan de bestuurders en de zaakvoerder van de fuserende vennootschappen zullen geen bijzondere

voordelen worden toegekend.

Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de

overnemende vennootschap.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen

vennootschap, de naamloze vennootschap "Radius", op de overnemende vennootschap, de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora" vast te stellen en akte te verlenen van de

samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

1, Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "Radius", gevestigd te 8810

Lichterveide, Kauwentijnestraat, 11 omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en

passivabestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd:

Activa:

-Oprichtingskosten : 29.699 euro

-Immateriële vaste activa ; 333.256 euro

-Materiele vaste activa : 240.628 euro

-Financiële vaste activa: 2.042 euro

-Vorderingen op minder dan één jaar : 91.600 euro

-Voorraden 2.311 euro

-Vorderingen op meer dan één jaar : 221.905 euro

-Liquide middelen 8.936 euro

Totaal activa: 930.377 euro

-schulden op meer dan één jaar ; -275.309 euro

EIGEN VERMOGEN : 655.068 euro

Samengesteld als volgt:

Kapitaal :151.851 euro

Beschikbare reserves : 690.093 euro

Overgedragen resultaat : -186.876

Totaal : 655.068 euro.

Aldus wordt het overgegane netto vermogen gewaardeerd op zeshonderd vijf en vijftig duizend en acht en

zestig euro (655.068 EUR).

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap 'Radius" op de overnemende

vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Anfora" omvat al haar activiteiten,

haar clienteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële

bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle

lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap "Radius" heeft aangegaan. Deze verbintenissen,

ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en

aangestelden en tegenover haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende

vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet

worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan

eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk

verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel

bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen

verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt ln de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap,

verbonden aan haar handelszaak,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder van de overgenomen vennootschap verklaart dal de handelszaak niet bezwaard is met enige hypothecaire inschrijving, inpandgeving of ander beletsel hoegenaamd.

Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

Onroerende goederen.

De overgenomen vennootschap, namelijk de naamloze vennootschap "Radius" verklaart geen onroerende goederen te bezitter

Verwerking van de vernnogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel op de overnemende vennootschap in eigendom overgaat een eigen vermogen vormt van zeshonderd vijf en vijftig duizend en acht en zestig euro (655.068 EUR) bedrag dat ten belope van honderd één en vijftig duizend achthonderd een en vijftig euro (151.851 EUR) aangewend wordt om het kapitaal van de overnemende vennootschap te verhogen, dat aldus gebracht wordt van éèn miljoen zeshonderd acht en negentig duizend zeshonderd euro (1.698.600 EUR) op één miljoen achthonderd vijftig duizend vierhonderd een en vijftig euro (1.850.451 EUR).

BESLUIT Statutenwijzigingen.

In de overnemende vennootschap worden volgende wijziging aangebracht aan de statuten

-Gezien de overnemende vennootschap enkel die activiteiten van de over te nemen vennootschap zal verder zetten welke corresponderen met haar eigen doel, dient naar aanleiding van onderhavige fusie het doel van de overnemende vennootschap niet te worden aangepast.

-De vergadering besluit tot de wijziging van de artikelen van de statuten met betrekking tot het kapitaal en de aandelen van de vennootschap om het in overeenstemming te brengen met de als gevolg van de fusie tot stand gekomen kapitaalverhoging.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering:

De tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen achthonderd achthonderd vijftig duizend vierhonderd een en vijftig euro (1.850.451 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door dertien duizend vijfhonderd twee en zestig (13,562) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/13.562ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle dertien duizend vijfhonderd twee en zestig (13362) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen".

BESLUln

De vergadering besluit dat de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting, bij afzonderlijke stemming, voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap "Radius", voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen het laatst afgesloten boekjaar en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

BESLUIT.

De vergadering besluit tot het verlenen van machtiging aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten en om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot beide aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, namelijk de naamloze vennootschap "Radius".

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap, in overeenstemming niet wat voorafgaat en wat hierna nog beslist wordt;

- de aandelen te vernietigen

- het nodige te doen om de nieuw uitgegeven aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en in te schrijven in het aandelenregister van zelfde vennootschap;

BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat de opschortende voorwaarde waaronder de besluiten genomen werden door de aandeelhouders van de opgeslorpte vennootschap, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, aldus gerealiseerd is.

Bijgevolg verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat, aangezien de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Radius" met zetel te 8810 Lichtervelde, Koolkampstraat, 64 overgenomen vennootschap, gehouden op heden en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen niet de algemene vergadering van deze vennootschap, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan. Ondergetekende notaris, bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de besluiten over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap "Radius", waarvan hij de notulen eveneens heeft opgesteld, in een afzonderlijke akte, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap "Radius" opgehouden heeft te bestaan.

BESLUIT.

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan volgende persoon, die mag optreden en, aan wie de macht gegeven wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde aile wijzigingen te verrichten aan de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket uit hoofde van onderhavige akte : WDV Accountantskantoor te Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Posterijstraat 33 met recht van indeplaatsstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

a Woor; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd '...

-expeditie van de akte wijziging dd. 31/0312014

-verslag van de raad van bestuur van de NV Radius inzake de fusie

-verslag van de zaakvoerder van de BVBA Anfora inzake de fusie

-verslag van de bedrijfsrevisor inzake de fusie

-gecodrdineerde statuten

Notaris HENRY DECLERCK

Statiestraat 92/A

8810 LICHTERVELDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 10.05.2014, NGL 25.07.2014 14349-0475-018
10/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h-aerga,Yegd telr ~ ;flis van da

rechtbank van koophandel

Be - afdaling te li " ~,~17E.

OP 3 1 DEC, 2013

Def gille'

G~ fi ïe

~~-





Ondernemingsnr : 0894.233.793

Benaming

(voluit) : ANFORA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KAUWENTIJNESTRAAT 11 - 8810 LICHTERVELDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Op 30 november 2013 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, door de raden van bestuur van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorste! van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

* De fusie door overneming zal gebeuren na afsplitsing RADIUS II NV.

A. IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1.Overnemende vennootschap BVBA ANFORA

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANFORA met zetel te 8810 Lichtervelde,

Kauwentijnestraat 11, werd opgericht bij akte voor notaris Henry DECLERCK te Lichtervelde op 13 december

2007 gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 december 2007 onder het nummer

07186324,

De vennootschap is ingeschreven in het handelsregister te Oostende onder nummer 0894 233 793.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.698.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10.062

aandelen zonder vermelding van een nominale waarde waarvan ieder 1/10.062ste deel van het kapitaal

vertegenwoordigd.

Zij is de "overnemende vennootschap"s

Names haar tekenen :

NV AD REM vertegenwoordigd door de heer Pierre VEYS.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

" de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procédés;

'Fret uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

'Fret verlenen van diensten in de meest ruime betekenis,

*de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van aile. werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

" de productie en de handel van staal en staalproducten alsmede alle rubberproducten,

" het decolleteren van mechanische onderdelen in metaal, kunststof en/of andere basismaterialen;

.de aankoop, de verkoop, de import, de export, de fabricatie en tussenhandel van allerlei machines,

wisselstukken, half afgewerkte of afgewerkte producten en dit in de meest ruime zin van het woord;

" het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stelten of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

" het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even. welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur;

" het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

" het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

" de aankoop en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

" de verhuur van alle mogelijke machines en toestellen,

salle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

2.Overgenomen vennootschap NV RADIUS *

De naamloze vennootschap RADIUS * gevestigd te 8810 Lichtervelde, Koolskampstraat 64 werd opgericht

bij akte verleden voor notaris Bart Sintobin te Zelzate op 1 september 1983 en bekendgemaakt in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad van 10 september 1983 onder het nummer 2264-14.

Ze is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brugge, geregistreerd onder het nummer BE

424.538.019.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 151.851 EUR, vertegenwoordigd door 700 aandelen zonder

nominale waarde.

Zij is de "overgenomen vennootschap".

Namens haar tekenen

-Mevrouw De Decker Solange - Bestuurder

-AD REM NV  Gedelegeerd Bestuurder - vertegenwoordigd door de heer VEYS Pierre

-KRICOLO BVBA  Bestuurder  vertegenwoordigd door de heer GOVAERE Kris

-Mevrouw Derho Jeannine - Bestuurder

De NV RADIUS * heeft tot doel ;

" De vennootschap heeft tot doel : de aankoop, de verkoop, de import, de export, de fabricatie en tussenhandel van allerlei machines, wisselstukken, half afgewerkte of afgewerkte producten en dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle onderzoekswerken in verband met alle producten en procédés laten uitvoeren alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten of verlenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. ln het algemeen mag de vennootschap, zowel in binnen- als buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen leveren of de afzet van haar producten kunnen bevorderen en vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen via inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins, In om het even welke vennootschappen, bedrijven of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel, of die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, inzonderheid:

a) Het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische en buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

c) Het uitoefenen van opdrachten in andere vennootschappen, onder meer opdrachten ais bestuurder of vereffenaar.

d) Het toestaan van voorschotten of leningen aan haar aandeelhouders, bestuurders of derden, particulieren en/of vennootschappen, voor zover wettelijk toegelaten; in dit ka-'der kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de-positobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how aanverwante immateriële duurzame activa;

f) Het verlenen van managementadviezen aan bedrijven, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin (met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsin-'gen), alsook het verstrekken van opleiding inzake deze materie, "

B. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN AAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de NV RADIUS * aan de aandeelhouders van de NV RADIUS * worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt :

Binnen de twee maanden na publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kunnen de aandeelhouders van de NV RADIUS *, hun aandelen ruilen tegen aandelen van de BVBA ANFORA. Indien niet alle aandeelhouders van de NV RADIUS* binnen de drie maanden na publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad hun aandelen aangeboden hebben, zal de Raad van Bestuur van de BVBA ANFORA in het Belgisch Staatsblad een oproeping tot omruiling publiceren.

C. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN DE EVENTUELE OPLEG

Ruilverhouding bedraagt 4,80 EUR hetgeen betekent dat de aandeelhouders van de NV RADIUS *,

afgerond, voor 1 aandeel NV RADIUS * 5 aandelen van de BVBA ANFORA ontvangen.

Conventioneel wordt de ruilverhouding vastgesteld als volgt

zichtbare intrinsieke waarde per 30 september 2013131 augustus 2013 van de NV RADIUS * resp. BVBA

ANFORA.

D, DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA ANFORA wordt vastgesteld op 1 oktober 2013.

Aile verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De aandelen hebben aldus recht op winstdeelname met ingang van 1 oktober 2013. Er zijn geen bijzondere rechten toegekend aan de aandelen.

E. DIVERSE BEPALINGEN

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

2.Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F, STATUTENWIJZIGING

In de BVBA ANFORA zullen ter gelegenheid van de geplande fusie de statuten aangepast worden.

De naam, maatschappelijke zetel en doel van de overnemende vennootschap blijven ongewijzigd.

G. SLOTBEPALINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in de Vennootschappenwet en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 maart 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel,

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap,

Opgemaakt in zes exemplaren op 30 november 2013.

De Raden van Bestuur erkennen drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd op de griffie en een tweede om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voorde NV RADIUS * :

AD REM NV, gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Pierre Veys

KRICOLO BVBA, bestuurder,

vertegenwoordigd door de heer Kris Govaere

Solange DE DECKER, bestuurder

Jeannine DERHO, bestuurder

Voor de BVBA ANFORA :

AD REM NV, zaakvoerder,

vertegenwoordigd door de heer Pierre VEYS

.1 " i

I

"="-.7r."--'

Voorbehouden

aan het i Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 23.04.2013, NGL 23.05.2013 13130-0316-015
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 26.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0211-015
14/12/2011
ÿþr.~

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110111111!10111111p1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

tveoergeiegd ter griffie ven Ce rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te OQC%fie

°° 0 2 OEC. 2011

Griffie I- unifie,

Ondernemingsnr : 894.233.793

Benaming

(voluit) : ANFORA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kauwentijnestraat 11, 8810 Lichtervelde.

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op negen en twintig november twee duizend en elf, blijkt dat ondermeer de volgende besluiten, werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Ontslag de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder inhoudende de beknopte. uiteenzetting van de omstandige verantwoording van de navolgende op het agenda voorgestelde punten,: alsook van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dolf De Backer Revisor", bedrijfsrevisor te Grimbergen, Oude Mechelsestraat, 150A, alhier vertegenwoordigd door de Heer De Backer Dolf, gedateerd te Grimbergen op één en twintig. november twee duizend en elf, houdende de beschrijving van de inbreng in natura, de aangewezen wijze van; schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De aandeelhouders erkennen een exemplaar van gezegde verslagen te hebben ontvangen en er volledige

kennis van te hebben. "

In het verslag van de bedrijfsrevisor luiden de besluiten als volgt :

"Ondergetekende, Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, vennoot van Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Me-chelsestraat 150A, aangesteld op 31 oktober 2011 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschapen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid ANFORA, met zetel te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, verklaart dat hij uit, zijn onderzoek van de inbreng in natura  specifiek: inbreng van schuldvordering  onderschreven door de. naamloze vennootschap Andiro, ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

Voorafgaandelijk:

" Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestand-delen 'en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1.Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

' Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

2.Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid.

3.De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in natura voor een waarde van 1.680.000

EUR wordt vastgesteld als volgt:

Er zijn 4.168 nieuwe aandelen uitgegeven, welke als volgt verdeeld zijn:

.T.n.v. de naamloze vennootschap ANDIRO 4.168 stuks

Grimbergen, 21 november 2011.

Dolf De Backer Revisor

Burg. Venn. BVBA,

Vertegenwoordigd door Dolf De Backer

Bed rijfsrevisor-ven noot" ".

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neer-gelegd ter Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavige.

2. Het maatschappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen zes honderd tachtig duizend euro (1.680.000,-euro) om het te brengen van achttien duizend zes honderd euro (18.600,- euro) op één miljoen zes honderd, acht en negentig duizend zes honderd euro (1.698.600,- euro) door inbreng in natura.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

s

.~.

3. Vergoeding voor deze inbreng vier duizend honderd acht en zestig (4.168) nieuwe maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde te creëeren en uit te geven.

Aan deze nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande maatschappelijke aandelen.

De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen pro rata temporis. Tussenkomst: De naamloze vennootschap "ANDIRO", met zetel te 8810 Lichter-velde, Kauwentijnestraat 11, 0446.275.521 rechtspersonenregister Brugge (afdeling Oostende).

Die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en financiële toestand van onderhavige vennootschap en verklaren op bovengemelde kapitaalverhoging van één miljoen zes honderd tachtig duizend euro (1.680.000,- euro) in te schrijven door inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant ten laste van de vennootschap voor een bedrag van één miljoen zes honderd tachtig duizend euro (1.680.000,- euro).

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

5. Het artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal en wel door de eerste paragraaf van zelfde artikel te schrappen en le vervangen door :

" Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen zes honderd acht en negentig duizend zes honderd euro (1.698.600,- euro) en is vertegenwoordigd door tien duizend en twee en zestig (10.062) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tien duizend en twee en zestigste (1/10.062ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Alle tien duizend en twee en zestig (10.062) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en , voordelen."

6. De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Afschrift van de akte

- Verslag van de zaakvoerder voor de doelwijziging

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 14.05.2011, NGL 27.07.2011 11348-0262-015
24/02/2011
ÿþ Motl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIJIIIIIM11111!111111,111111

Ondernemingsnr: 0894233793 Benaming

(voluit) : ANFORA

Nedargel«e c r'~;°'ris vz:n ~

rechtbank van koophandel te Brugge - afdeling ~O~'$ T EN4]t

op 1 4 dE~,e riffier

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KAUWENTIJNESTRAAT 11, 8810 LICHTERVELDE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 24 januari 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel Kauwentijnestraat 11, 8810 Lichtervelde, blijkt hetgeen volgt:

Dhr. Veys Pierre, Stientjesstraat 55, 8570 Anzegem, neemt ontslag als zaakvoerder vanaf heden en dit wordt aanvaard.

NV Ad Rem, Stientjesstraat 55, 8570 Anzegem, vertegenwoordigd door Dhr. Veys Pierre, vast vertegenwoordiger, wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf heden.

Uit het proces verbaal van de raad van bestuur dd. 24.01.2011 om 21.00 uur, gehouden in hoofde van de NV Ad Rem, met maatschappelijke zetel te Anzegem, Stientjesstraat 55, blijkt dat:

de raad van bestuur van de NV Ad Rem heeft besloten om Dhr. Pierre Veys, wonende te Anzegem, Stientjesstraat 55, te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de NV Ad Rem, voor de uitoefening van het mandaat van de NV Ad Rem, in de BVBA Anfora, Kauwentijnestraat 11, 8810 Lichtervelde. De opdracht van de vaste vertegenwoordiger geldt voor de ganse duur van het mandaat van de NV Ad Rem in de BVBA Anfora.

Veys Pierre

vast vertegenwoordiger NV Ad Rem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 08.05.2010, NGL 31.05.2010 10149-0356-013

Coordonnées
ANFORA

Adresse
KAUWENTIJNESTRAAT 11 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande