ARCHITECTENBUREAU DELOM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU DELOM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.624.589

Publication

27/06/2014
ÿþ Mod Wax! 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

llil lI1l in iiii 1ll1 lI1l iii ni

*14125118* BEL

}NITEUR S"L E NEERGELEGD

2 0 -06- 2 )14 3 0 MEI 2014

ISCH STAATS Rechtbank van KOO M9EL

AD Gent, afd. KOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859.624.589

Benaming

(voluit) : Architectenbureau Delom

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Noordstraat 68, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 26 mei 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Delom", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Kleine Noordstraat 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0859,624.589, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 mei 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00), te verminderen met een bedrag van tien procent (10%) roerende voorheffing, zijnde tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), in totaal een nettodividend ten bedrage van zevenhonderdtwintigduizend euro (¬ 720.000,00).

TWEEDE BESLUIT Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 25 april 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ARCHITECTENBUREAU DELOM, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA ARCHITECTENBUREAU DELOM zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 720.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 720.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de Inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 270 aandelen van de BVBA ARCHITECTENBUREAU DELOM, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ARCHITECTENBUREAU DELOM en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roesela re, 25.april_2014 __..___..._.

biz. van Luik B vermelden _ Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste keer te verhogen ten belope van vijftigduizend tweehonderd twintig euro (¬ 50.220,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtenzestigduizend achthonderd twintig euro (E 68.820,00), door inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, mits creatie van tweehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en plichten als de bestaande honderd (100) aandelen; deze nieuwe aandelen zullen delen in de resultaten van het lopende boekjaar, berekend pro rata temporis.

Op deze aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van een totaal bedrag van zeshonderd negenenzestigduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 669.780,00), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

VIJFDE BESLUIT .. Onderschrijving - Volstorting

Inbreng

De heer Johan Debrabander, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van zijn vordering uit voormelde dividenduitkering ten belope van het globale bedrag van zevenhonderdtwintigduizend euro (¬ 720.000,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg ais naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op zevenhonderdtwintigduizend euro (¬ 720.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van tweehonderd zeventig (270) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van vijftigduizend tweehonderd twintig euro (E 50.220,00).

Deze tweehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen als de bestaande honderd (100) aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op deze tweehonderd zeventig (270) nieuwe aandelen wordt een uitgiftepremie (agio) betaald ten belope van zeshonderd negenenzestigduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 669.780,00), te plaatsen op een bijzondere rekening "uitgiftepremie (agio)".

Over deze onbeschikbare post zai slechts kunnen worden beschikt door de algemene vergadering mits naleving van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT  Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen, ten belope van zeshonderd negenenzestigduizend zevenhonderd tachtig euro (¬ 669.780,00), om het kapitaal te brengen van achtenzestigduizend achthonderd twintig euro (¬ 68.820,00) op zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 738.600,00), door de incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie (agio), zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT - Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 738.600,00) bedraagt, vertegenwcordigd door driehonderd zeventig (370) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 WIB92.

ACHTSTE BESLUIT - Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ . 738.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd zeventig (370) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 370."

NEGENDE BESLUIT -- Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

L

Voor-

befeuden

aan het

" ' Belgisch Staatsblad

- eenafschrift van het proces-verbaal van 26 mei 2014;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 20.02.2014 14045-0423-010
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 19.02.2013 13042-0229-011
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 10.02.2012 12030-0595-011
03/03/2015
ÿþMod 2.0

BIL 111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

~0iio~~ NEERGELEGD

1 3 hui. 2015

92 2015 RechtbanA . ..~PHANDEL

Griet, afd. KORTRIJK

Til n ,.

Ondernemingsnr : 0859624589 Benaming

(voluit) : Architectenbureau Delom

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kleine Noordstraat 68 - 8830 Hooglede Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder van 5 februari 2015 blijkt dat er beslist wordt om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Condédreef 97 3.2 in 8500 Kortrijk.

Johan Debrabander

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hnedanighekt van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 15.02.2011 11035-0102-011
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 04.02.2010 10036-0122-012
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 22.01.2009 09017-0127-012
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 07.02.2008 08041-0065-013
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 08.01.2007 07006-1944-012
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.12.2005, NGL 29.12.2005 05925-2879-012
17/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 06.12.2004, NGL 08.12.2004 04844-3862-011

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU DELOM

Adresse
KLEINE NOORDSTRAAT 68 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande