AVON INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AVON INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.850.751

Publication

23/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

MONTE i5-t

SELGISCH

JR BEL PMERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

1- 2013 BRUGGE (Afding Brugge)

°P: ® 4 JAN, 2013 STAATSBUG

Griffie° 9ree'

Ondememingsnr :. 0849.850;751

Benaming (voluit) :AVON INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel.. JOZEF t'tELLEt'tSLAAt t 166 hus 41

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING -- ONTSLAG-BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 14 december 2012, dragende volgende vermelding: "le kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 24 december 2012, drie bladen geen renvooien Boek 963 Blad 69 Vak 15, Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR).(getekend) Christelle De Graeve.", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AVON INVEST", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennoot-schap te verhogen met: zeshonderdachtentachtigduizend vijfhonderd euro(¬ 688.500,00) om het te brengen van " eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) naar zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) door inbreng in speciën, zonder creatie van aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven en volgestort In speciën.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zeshonderdachtentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 688.500,00).Ondergetekende Notaris bevestigt dat een bedrag van zeshonderdachtentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 688.500,00) voorafgaandelijk aan huidige kapi-taalverhoging overeenkomstig artikel 600 W. Venn., gedeponeerd werd op een bijzonder rekening nummer BE41 7480 3607 4710 bij KBC BANK WAREGEM te Waregem zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

STATUTENWIJZI G I NG

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalwijziging; artikel vijf, eerste alinea wordt door volgende tekst vervangen:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,"

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de heer Kristof Dockers, wonende te 9300 Aalst, Wateringen 3A bus 021, voornoemd, te ontslaan als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

De vergadering besluit tot benoeming van volgende bestuurder voor een periode van zes jaar tot na de jaarvergadering van 2018:

De Gewone Commanditaire Vennootschap BILYF, met zetel te 9300 Aalst, Wateringen 3A bus 021, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Dockers, voornoemd, benoemd door het bestuursorgaan van de vennootschap op 23 oktober 2012.

De raad van bestuur wordt vertegenwoordigd ingevolge artikel 17 van de statuten:

"Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

u.,r, L E.s.r. F' 'r£rf~lcrC3e c' rfl ' ~:.?i:; ~.'è ticirdl.rde rd ve.n de iristruii enterene ncit:u _ het 'i1 v..n dr. 1),: 0{0.,1:en .'..." vcCgd de uechtspe r5c011 ten aanzien van derden re ute ge1evoord lno rl

lts r.Sn handttkeiung

mod 11.1

d(

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald in hun aanstelling.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden."

Het mandaat is bezoldigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen en gelast ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten.

RAAD VAN BESTUUR

De voltallige raad van bestuur, hier aanwezig, of schriftelijk bevestigd, beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, de Gewone Commanditaire Vennootschap BILYF, met zetel te 9300 Aalst, Wateringen 3A bus 021, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Dockers, voornoemd; alleen bevoegd de vennootschap te " vertegenwoordigen ingevolge artikel 17 van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris

Hiermee tegelijk neergelegd, :

Afschrift van de akte met aangehechte volmacht

Gecobrd i neerd estatuten

Volr.,

behoudêir

aan het

Belgisch

Staatsblad

(Jr Ge ie't&l6 blz v2,ri P. , , rr.trfoer Recic, or tia115.gheiá van de inSi, C" fi~C ncá~r a h_`za van " I. .tirn

IJtvoegp ric sechtsj7ersool3 (en 2:8r1.?1e it i!t CseiriEn le *rer{rL]{sli -morràW2r{

Ver:: o Itiaittitirlctisting

26/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305571*

Neergelegd

24-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849850751

Benaming (voluit): AVON INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 41

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane Saey, geassocieerd notaris te Deerlijk op 18 oktober 2012, dat een naamloze vennootschap werd opgericht door:

1) De heer DOCKERS Alex Marie Aimé Martha, geboren te Deinze op 5 november 1952, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 41.

En zijn echtgenote :

2/ Mevrouw DE SMET Martine Adolphine Alphonsine, geboren te Gent op 30 mei 1956, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 41.

3/ Mevrouw DOCKERS Karolien Lieve Marcella Greta Maria Adolfina, geboren te Gent op 8 maart 1980, wonende te 8790 Waregem, Bieststraat 94.

4/ De heer DOCKERS Kristof Wilfried Amaat Hans Jozef Achiel, geboren te Gent op 11 februari 1983, wonende te Luxemburg, rue de Bonnevoie 77L-1260 Luxemburg, wonende te 9300 Aalst, Wateringen 3 A021.

onder de naam  AVON INVEST en waarvan het kapitaal is vastgesteld op eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is onderschreven in speciën en volledig volgestort.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat een bedrag van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE74 7380 3677 1207 bij de KBC bank te Waregem zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op twaalf oktober tweeduizend en twaalf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze

vennootschap.

De naam luidt :  AVON INVEST .

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, aan de Jozef Nellenslaan 166 bus 41.

De zetel kan verplaatst worden binnen het Vlaamse en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zal de vennootschap bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen

b) toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden:

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Elke activiteit inzake  project management van bouwprojecten, met inbegrip van het optreden als bouwheer in het kader van deze projecten alsmede elke hiermee verbonden dienst alsook, de oprichting en exploitatie van coördinatiecentra in administratieve zaken, en meer in het bijzonder, van adviesbureaus inzake bouwwerken, het bouwen en andere speciale technieken, toezicht op het terrein, technische en financiële expertises, haalbaarheidsstudies, veiligheidscoördinatie en gezondheid, alsmede alle raadgevingactiviteiten, waaronder management consulting met inbegrip van onder meer de optimalisatie van de aanvoer van grondstoffen en goederen, marktstrategieën, aannemen van personeel, bronnen en wijze van financiering, systemen en informaticamethoden . werkmethoden en werkprocedures;

- Alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening: alle bijdragen aan de vestiging of ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van financieel, technisch, commercieel of administratief advies in de breedste zin van het woord (uitgezonderd advies over belegging van geld en dergelijke), raadgeving, bijstand en het uitvoeren van diensten rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van administratie en financiën, van verkoop, van productie, van technieken van commerciële organisatie en distributie, en meer algemeen, het beleid en de uitoefening van alle activiteiten in verband met dienstverlening en management in de breedste zin van het woord aan alle willekeurige fysieke- of rechtspersonen, het uitoefenen van alle mogelijke mandaten onder de vorm van studies van organisatie van expertises. van technische of andere handelingen en adviezen, in alle domeinen begrepen in haar maatschappelijk doel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De aankoop, verkoop, afstand, ruil en het beheer van elke vorm van roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende en onroerende goederen en rechten.

- Zij mag participaties nemen onder om het even welke vorm, in alle soorten industriële, commerciële, landbouw, financiële of immobiliën of andere vennootschappen, die reeds bestaan of nog moeten worden opgericht, alsook alle andere operaties verrichten of investeringen doen, met uitzondering van die activiteiten die door de wet worden voorbehouden aan banken of spaarkassen;

- Handelaar in onroerende goederen, alle onroerend goed verrichtingen; waaronder de promotie, de aankoop, verkoop, ruiling van onroerende goederen. de vestiging van zakelijke rechten. de exploitatie en het beheer van onroerende goederen;

- Het beheer en de exploitatie van intellectuele eigendomsrechten, zoals merken, knowhow, tekeningen of modellen, kweekproducten, uitvindingen, auteursrechten, naburige rechten, het verlenen van licenties, octrooien.

- De ontwikkeling en de organisatie, de promotie van alle mogelijke evenementen, concerten, spektakels, vergaderingen, conferenties, beurzen en salons, evenals alle mogelijke commerciële en administratieve activiteiten die verband houden met bovenvermelde activiteiten.

- De raadgeving en de vorming in verband met de hierboven vermelde activiteiten.

- Het geven van adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming in de onderneming, namelijk "General Management", alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheers- en financiële adviezen in alle sectoren en het verlenen van diensten aan andere bedrijven op het gebied van marketing, verkoop, public relations, personeelszaken, financiën en organisatie.

- Leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

- Leiding en de controle, in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen, en dochtervennootschappen.

- De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

- Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen ofte beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

- Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel vier : Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes : Aard van de aandelen en andere effecten

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Artikel elf : Benoeming bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens drie leden, of indien wettelijk toegelaten, minstens twee leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan.

De mandaten mogen, behalve bij herverkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden.

De mandaten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel vijftien : Bevoegdheid raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschappen aanbelangen, te stellen welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvan volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel zestien : Delegatie bevoegdheden

Adviescomité - Directiecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of

meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun

opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de directeur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen.

Artikel zeventien: Vertegenwoordiging raad van bestuur

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel twintig : Vertegenwoordiging op algemene vergadering

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigdedie echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke mandataris of vertegenwoordiger.

De raad van bestuur mag de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat laatstgenoemden neergelegd worden in de door hem aangeduide plaats en termijn.

De vertegenwoordiging kan geschieden door middel van een stuk dat hun handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel tweeëntwintig : Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege elk jaar samen de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel vierentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aandeelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegelaten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de neerlegging voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten ken-nis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel vijfentwintig : Stemrecht - Wijze van stemmen

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de stembrief, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken uiterlijk één dag voor de vergadering en het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen.

Artikel éénendertig : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december daarop.

Artikel tweeëndertig : Inventaris - jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maken de bestuurders een inventaris op alsmede

een jaarrekening. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de

toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de wet.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is stellen de bestuurders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Artikel drieëndertig : Winstbestemming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de resultatenrekening vormt het te bestemmen resultaat van de

vennootschap.

Van de winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de

wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het

wettelijk reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen beslist. Geen winstuitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interim-dividenden uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

Artikel vierendertig : Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe een of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en vergoedingen vaststelt.

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij gewone meerderheid van stemmen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel

tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde

rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Artikel vijfendertig : Verdeling vereffeningsoverschot

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN

-1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op eenendertig december twee

duizend en dertien

-2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en veertien.

-3. Benoeming bestuurders

De verschijners beslissen eenparig het aantal bestuurders op drie vast te stellen en tot deze functie te benoemen : 1) Mevrouw DE SMET Martine Adolphine Alphonsine, geboren te Gent op 30 mei 1956, wonende te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 41.

2) De heer DOCKERS Kristof Wilfried Amaat Hans Jozef Achiel, geboren te Gent op 11 februari 1983, , wonende te Luxemburg, rue de Bonnevoie 77L-1260 Luxemburg,

3) mevrouw VAN DER CRUYSSEN Geertrui Germaine Albertine, geboren te Dendermonde op 7 september 1985, wonende te 9300 Aalst, Wateringen 3 A021.

Allen hier aanwezig die verklaren niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De bestuurders worden benoemd voor een periode eindigend na de gewone algemene vergadering van tweeduizend en veertien.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de bestuurders onbezoldigd.

-4. Niet benoeming commissaris

De verschijners verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° voldoet en zodoende niet verplicht is om één of meerdere commissarissen te benoemen.

Luik B - Vervolg

-5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect

sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De

verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

Deze besluiten treden pas in werking op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

Daarop zijn de benoemde bestuurders onmiddellijk in vergadering bijeengekomen en hebben benoemd:

-tot voorzitter van de raad van bestuur: De heer DOCKERS Kristof, voornoemd, die aanvaardt;

-tot gedelegeerd bestuurder: De heer DOCKERS Kristof, voornoemd, die aanvaardt.

Elk gedelegeerd bestuurder is alleen optredend bevoegd voor daden van dagelijks bestuur.

Het besluit van de raad van bestuur zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane Saey

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van

het Wetboek der Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/05/2015
ÿþmod 11.1

7411-{, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophande(

15 MEI 2015

Gent Afdgnffi@rugge De griffier

5076133*

i Ondernemingsnr : 0849.850.751

;! Benaming (voluit) : AVON INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 41

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 12: mei 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders

j van de naamloze vennootschap "AVON INVEST', waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166 bus 41, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Kaoitaalverhoginq

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achthonderd ji vijfenzestigduizend vijfhonderd euro (865.500,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zevenhonderd :j vijftigduizend euro (750.000,00 EUR) tot één miljoen zeshonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (1.615.500,00' '; EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door Inbreng in geld en dat ij zij zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend honderd vierenvijftig (1.154) kapitaalaandelen van dezelfde; ij aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten ij zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden :j op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van zevenhonderd vijftig euro (750,00 EUR) per kapitaalaandeeli ij en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

Tweede beslissing : Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening; ij van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen evenals bepaald in artikel 8 van de statuten.

ri Derde beslissing : Inschriiving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft mevrouw Van der Cruyssen Geertrui Germaine Albertine, geboren te DendermondeJl op zeven september negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 9300 Aalst, Wateringen 3A21, verklaard ;; volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Avon Invest", en in te schrijven op driehonderd (300) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenhonderd vijftig euro (750,00 EUR) per kapitaalaandeel, hetzij in totaal tweehonderd vijfentwintigduizend; euro (225.000,00 EUR), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Mevrouw De Smet Martine Adolphine Alphonsine, geboren te Gent op dertig mei negentienhonderd.; zesenvijftig (identiteitskaartnummer 591-1176694-89, nationaal nummer 56.05.30-216.95), wonende te 8300; Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166/41, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en dei= financiële toestand van de vennootschap "Avon Invest", en in te schrijven op vierhonderd zevenentwintig (427)i! nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenhonderd vijftig euro (750,00 EUR),; j! per kapitaalaandeel, hetzij in totaal driehonderd twintigduizend tweehonderd vijftig euro (320.250,00 EUR), en;. onder de gestelde voorwaarden.

_j De heer Dockers Alex Marie Aimé Martha, geboren te Deinze op vijf november negentienhonderd;. :i tweeënvijftig (identiteitskaartnummer 592-0024704-50, nationaal nummer 52.11.05-257,83), wonende te 8300; ij Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 166/41, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en dei: financiële toestand van de vennootschap "Avon Invest", en in te schrijven op vierhonderd zevenentwintig (427) j: ij nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenhonderd vijftig euro (750,00 EUR)ii per kapitaalaandeel, hetzij in totaal driehonderd twintigduizend tweehonderd vijftig euro (320.250,00 EUR), en;; onder de gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop]: aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is: j: bijgevolg in totaal volgestort ten belope van achthonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd euro (865.500,00!s ji EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE25 7440 5203 0082 op naam van de vennootschap bij KBC Bank Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 11 mei 2015, welk in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

Vierde beslissing : Vaststelling van de kaoitaalverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achthonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd euro (865.500,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen zeshonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (1.615.500,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vierenvijftig (2.154) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing : Wijziging van artikel 5, eerste alinea van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5, eerste alinea van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op één miljoen zeshonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (1,615.500,00 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vierenvijftig (2,154) aandelen zonder nominale waarde die elk één / tweeduizend honderd vierenvijftigste (1/2.15,e) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde beslissing : Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing : Machtiging aan de raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor echt verklaard ontiedend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel; de uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be&ouden aan het Belgisch Staatsblad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.08.2015, NGL 26.08.2015 15473-0188-011
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 21.06.2016 16211-0511-011

Coordonnées
AVON INVEST

Adresse
JOZEF NELLENSLAAN 166, BUS 41 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande